• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar sizlere bazı sorularım olacak.biz oda termometresi aldık.gün içinde oda ısısı 20-22 olmalıymış gece yatarken 18-20 arası.şimdi sorular
1-bebeklerinize neler giydiriyorsunuz.kaç kat giydiriyorsunuz.yataktan kaldırınca mutlaka yelek giydiriyormusunuz.(tabi kız ve erkekler farklı ısılardalar )
2-gece yukarda yazdığım sıcaklıklara göre düşünürsek kızımın üstüne neler örtmeliyim.
dün gece emzirmek için kalktığımda kızım cok terlemişti.terlemeside zararlı bebeklerin üşütmeyeyim derken terle soğu daha cok hasta etmek istemiyorum kızı

Canım benim evim sıcak oluyor bu nedenle sadece çıtçıtlı body iki çorap ve sadece pijama takımı giyidiriyorum bugüne kadar bende hiç sorun yaşamadım zaten bebeğin üşümesi o kadar problem değilmiş en çok azcık üşüse bile gazı olurmuş ama allah korusun çok sıcakladığı takdirde ateşinin yükselmesi veya bronşit olma ihtimali var bu nedenle olabildiğince kalın kat kat giydirmemeye çalışıyorum ve kızım böyle çok daha rahat mesela yün yelek giydirdiğimde falan çok ağlıyor istemiyor çıkarınca rahatlıyor.

Evet kızlar yaa çok tehlikeli zamanlardayız valla allah korusun artık şimdilik eşim korunuyor ama şu reglim bir gelse hemen spiral taktırıcam acayip korkuyorum. delikafadulden

dilekcim benim de kafama takılan aynı mevzuydu, ama dile getirmek istemedim, çıkıntılık yapmayayım diye. sadece ben miyim acaba böyle düşünen diye konuyu açmak istemedim. şuana kadar hiç yazmamış bir insanı ben de çekilişe katılmak istiyorum diyerek bu çekilişe dahil etmek bana mantıklı gelmiyor, bir de o insana adreslerimizi gönderecez. sonuçta bu siteye herkes girebiliyo, ben açıkçası bu konuda tereddütlüyüm....

Meryemde aynı bizim gibi düşünüyor canım sonuçta bu hediyeler hoş bir anı olarak ömür boyu saklanacak açıkcası bende tanımadığım birinden ne hediye almak isterim ne de hediye göndermek annemin misafirlerinin getirdiği o hediyelerden hiçbir farkı kalmaz benim için yoksa.

dilek sen izmirde nerde çalışıyorsun, bende izmirliyim. hatta izmirliler toplanırken ben gelememiştim geç okumuştum.

Meryemde aynı bizim gibi düşünüyor canım sonuçta bu hediyeler hoş bir anı olarak ömür boyu saklanacak açıkcası bende tanımadığım birinden ne hediye almak isterim ne de hediye göndermek annemin misafirlerinin getirdiği o hediyelerden hiçbir farkı kalmaz benim için yoksa.

evet canım haklısın katılıyorum ve de biz artık nerdeyse 1 yıldır beraberiz bebişleri kendi çocuğum gibi seviyorum ama onları bu kadar sevememki biz neleri paylaştık. ne badireler atlattık beraber daha çok sevmem de gayet normal bende

ya gamze yok ne zamandır izmir de mi acaba??? aşıları vardı belizin galiba

dilekçıim verdiğin cevaplar için cok tesekürederim canım.yazdıklarına bakılırsa ben giyim konusunda biraz abartıyorum sanırım.biraz azaltmalıyım giyimi.
bu arada bencede aramıza yeni değil ilk defa katılan birinin cekilişe katılnasını bende doğru bulmuyorum.BUARADA BıR ÖNERıM OLACAK....CEKıLıŞ ıÇıN...ACABA KIZ BEBEKLER ERKEK BEBEKLERLE EŞLEŞSE NASIL OLUR.YANı BAZI ERKEK ANNELERı YAZMIŞ KIZ GıYSıLERı ALMAK ıSTıYORUM DıYE BıZ KIZ ANNELERıDE ERKEK BEBıŞLERE GıYSı ALSAK NASIL OLUR.

dilek sen izmirde nerde çalışıyorsun, bende izmirliyim. hatta izmirliler toplanırken ben gelememiştim geç okumuştum.

canım ben izmirin tire ilçesinde yaşıyorum burda bir ambalaj firmasında çalışıyorum ya sen? ama izmirde görüşme ayarlarsak senide bekleriz mutlaka.

evet canım haklısın katılıyorum ve de biz artık nerdeyse 1 yıldır beraberiz bebişleri kendi çocuğum gibi seviyorum ama onları bu kadar sevememki biz neleri paylaştık. ne badireler atlattık beraber daha çok sevmem de gayet normal bende

ya gamze yok ne zamandır izmir de mi acaba??? aşıları vardı belizin galiba

evet canım sanırım izmirde hala prş günü izmire gelecekti galiba hala dönmedi herhalde...

kızlar resimler atlmaya başlanmış bende face koydum albümde de var

bu arada işe başladım kızımda kreşe başladı ama çok güzel bakıyorlar emzirme saatleri var ozaman gidip geliyorum şirketin içinde ama sabah 6 da ayaktayım

canım ne şanslısın hem kızın sana çok yakın hem de sütünden mahrum kalmıcak... inşallah herşey sorunsuz gider. ne güzel kreş olması. keşke bizde de olsaydı, ben de zorluk çekmezdim .

dilekçİim verdiğin cevaplar için cok tesekürederim canım.yazdıklarına bakılırsa ben giyim konusunda biraz abartıyorum sanırım.biraz azaltmalıyım giyimi.
bu arada bencede aramıza yeni değil ilk defa katılan birinin cekilişe katılnasını bende doğru bulmuyorum.BUARADA BİR ÖNERİM OLACAK....CEKİLİŞ İÇİN...ACABA KIZ BEBEKLER ERKEK BEBEKLERLE EŞLEŞSE NASIL OLUR.YANİ BAZI ERKEK ANNELERİ YAZMIŞ KIZ GİYSİLERİ ALMAK İSTİYORUM DİYE BİZ KIZ ANNELERİDE ERKEK BEBİŞLERE GİYSİ ALSAK NASIL OLUR.

rica ederim canım yardımcı olaildiysem ne ala. bencede çok sıkı giydirme ilerde biraz büyüdüğünde en küçük şeyden nem kapıp hastalanır yoksa...

ya göğüsleri kaşınan varmı benim çok kaşıntım oluyo bu aralar ???
2 .sorumda saçlarım çok dökülüyo, sizinde dökülüyormu? yani doğumdan sonra normal miş ama bana çok geliyo dökülme korkuyorum artık

2 .sorumda saçlarım çok dökülüyo, sizinde dökülüyormu? Yani doğumdan sonra normal miş ama bana çok geliyo dökülme korkuyorum artık

canım belki gögüslerin catlıyorsa o nedenle kasınıyor olabilir.dökülme bendede var ama cok değil.bebekte sac dökülmeye baslayınca annedede aynı dönemde baslarmış.

2 .sorumda saçlarım çok dökülüyo, sizinde dökülüyormu? yani doğumdan sonra normal miş ama bana çok geliyo dökülme korkuyorum artık

Benimde bazen çok kaşınıyor ve göğüslerim süt dolarken aşırı derecede sızlayıp rahatsızlık veriyor. Saçlarım şu şekilde dökülüyor nedense eskiden banydodan sonra rahatlıkla taranan saçlarım artık bir türlü açılmak bilmiyor bu nedenle kopuyorda olabilir biraz dökülüyor saçlarım.

kızlar bende yarın alıp bakıcam artık..inşallah bişe olmaz..bu arada ecem84 yazılmış ama sanırım beni sordun..oyun halısı eltim gil kızına almış oda oynamayınca bize verdiler.ama ben bunu almasaydım linkteki halıyı alıcaktım.daha önceden de bu siteden alışveriş yaptım..mağazalarından da yapıyorum güvenli bir yer istersen sende burdan al çünkü fiyatlar baya uçuk..6126 Furkan Baby Bebe Peluş Oyuncaklı Yer Oyun Minderi

benim oğlan kafasında şapka tutmayı sevmiyo o yüzden dışarı falan çıkarken kapşonlu hırka giydiriyorum öyle daha rahat ediyor..

evde giydirdiğim 2 tane patikli alt.1 tane çorap.uzun kollu alttan çıtçıtlı badi 1 tanede uzun kollu sweat..

kimse yanlış anlamasın ama bu devirde kimse kimseye güvenemiyor...annemler hamileyken yazıştığımız zamanlarda bile kızmıştı verme bilgilerini falan diye .bide buluşmaya gideceğimi duyunca iyicee kızdı desem yeridir....ama tabi geçen zaman bu düşünceleri değiştiriyor yüz yüze buluşmalar msn de yazışmalar ev toplantıları facebooklar..şu anda çekiliş yapmak çok güzel birşey ama ev adresi verileceğinden dolayı hep acabalar var herkesin aklında..Bu yüzden son giren arkadaşımız lütfen darılmasın..kendisini bizim yerimize koyduğunda ne demek istediğimizi elbet anlayacaktır..

dilek ben yeşilyut ta oturuyorum, pvc ile ilgli firmada çalışıyorum. toplaşırsak gelirim birdahakine:)
ecem ya pardon sen yazınca farkettim yanlış basmışım rakamı :) teşekkürler. bebiş uyuyo karanlıkta yazıyorum da :)

kızlar bu yılbaşı çekilişine baktımda bazıları şöyle yapmış.adres ve telefonlar çekilişi yapan kişide toplanmış...diyelimki bana dilek çıktı bunu bana özelden msj atıp dileğin tlfn ve adresini çekilişi yapan vericek.bende yollıycam..bu sayede kimin kimie alıcağını hdeiye gelmeden bilmemek daha keyifli olur.....
tabi çoğunluk ne derse...bide kızlar çekilişteki kişi sayısına dikkat edelim tek kalan olmasın

kıyamam sana canım yaaa... ama inan bu hisler bende de oluyo hatta bu aralar geçicek inş.bende kendimi işe yaramaz tüm gün evde oturan bakımsız bir kadın gibi hissediyorum

sabırsızlıkla bu günlerin geçmesini bekliyorum insallah benim durumunda olanlar ve ben hemen atlatırız bu durumları :teselli:
meleğim...

kızlar bizim hamilelik belirtilerimz kokuya hassasiyet sık idrar be uykuya doyamamak ve en önemliside günümüzün gecikmesiydi demi...benim günüm 1 haftadır geçti......Hamile değilimdir demi....çünkü hiç olanak vermiyorumm..
ya bende çok korkuyorum yaa...ya hamileysemmmkafamçokkarıştı
maşallah tütüütüü kıyamam ben ona...
saol teyzesiiiiiiiopuyorumnanaktan

ebru ali ne kadar çok değişmiş. maşallah çok güzell

kızlar bende çekiliş konusunda dilek e katılıyorum. ben acıkcası tanıdıgım bildiğim birine almak isterim..
bende bende bende katılıyommmmmmlaelaelaelaelae

Bende iki seferdir yataktan kalkınca iç bulantısı yaşıyordum tabi hemen korktum bugün eşime test aldırdım çok şükür hamile değilim...kaydirigubbakcemile2
bende yarın yapcam test :uhm:

kimse yanlış anlamasın ama bu devirde kimse kimseye güvenemiyor...annemler hamileyken yazıştığımız zamanlarda bile kızmıştı verme bilgilerini falan diye .bide buluşmaya gideceğimi duyunca iyicee kızdı desem yeridir....ama tabi geçen zaman bu düşünceleri değiştiriyor yüz yüze buluşmalar msn de yazışmalar ev toplantıları facebooklar..şu anda çekiliş yapmak çok güzel birşey ama ev adresi verileceğinden dolayı hep acabalar var herkesin aklında..Bu yüzden son giren arkadaşımız lütfen darılmasın..kendisini bizim yerimize koyduğunda ne demek istediğimizi elbet anlayacaktır..

sonuna dek katılıyorum...gamyoncuiremsu

Back
X