• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nabersiniz bayadır giremedim benim miniiğim beni çok yordu ve misafirler bitmek bilmedi hiç fırsat bulup giremedim umarım herkesler iyidir...

Bu arada ben 3 saatte bir 90 veriyordum şimdi 120 ye çıkardım hepsini bitiremiyor ama bi yarım saat sonra tekrar veriyorum yiyor o zaman.

Benim oğlum da 500 gr almış.20 gündür grip olduğu için az almıştır dedi dr.Ben bugün milupa milumili denemeye başladım iştehsız bebekler içinmiş.Sen denedin mi bu mamayı

canım denemek ıstedım duymustum lezzetlı oldugunu.ama doktor sutunden vazgecebıkır o mama tatlı oldugu ıcın dedı.bu yuzden korktum.tek onu denemedım zaten.senın bebıs sevdımı mılumılı.1 kerede ne kadar ıcıyo?

ya bende çok korkuyorum yaa...ya hamileysemmmkafamçokkarıştı

saol teyzesiiiiiiiopuyorumnanaktan

bende bende bende katılıyommmmmmlaelaelaelaelae

bende yarın yapcam test :uhm:

sonuna dek katılıyorum...gamyoncuiremsu
inşallah negatif çıkar tatlım...işin en kötü tarafıda sezeryan doğumlu olmak üfff yaaa..

selam kızlar

geçmişi okudum, bir sürü alıntı yaptım ama yanlışlıkla bebek resimlerine bakarken aynı anda birçok sayfa açıktı ve burayı kapatmışım :((

yarın çekilişimiz var sabah sanırım ama ben ancak ogl.sonra bakarım..bakalım kim çıkacak? kaydirigubbakcemile4

dilekcim ben sürekli emziriyorum çok şükür başka birşey hiç vermedim kızıma. ama acayip yeme istegim var, özellikle emzirmeden sonra. sen de sagıyorsun aynı şey. acıkmıyor musun? acıkınca ne yapıyorsun? tabi bünye ile de alakalı ama ne bileyim hic mi veremez insan 3 ayda 1 kilo bile yaaa :((((((((((((((((

bebişlerinizi gordum. allahım çok bıdıklar, sevimliler.. erkekler maşallah tam erkek. özellikle tülay, bahar aklımda kaldınız. nasıl bakışlar atmışlar oylee :)) ayfercim senin aile resmine bayıldım. zeynep mi eklemişti kızını sanırım o da süper. sonra birisinde fishire price ana kucagı vardı bizde de var hehe :)) hepsi birbirine girdi ayol hilkam da mıydı? aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın ama hepsii gerçekten çok şeker ya. :nazar: :nazar: :nazar: kocaman nazarlık hediye ediyorum..

ben de kızımın son birkaç resmini ekliyim hemen. bir tanesinde kalkmak için kendini paralıyor :-)

canım maşallah kızına çok beğendik oğlumla birlikteŞeniz

ya kızlar bıde bı ara sıze goz atraken bı bebıısımızın fıskırtarak kustugunu doktora gıttıklerını okudum.hatta dua ettım ınsallah hıcbıseycık olmaz dıye.ama sonra merak ettım bakmak ıstedım.bebısın kım oldugunu hatırlayamadım.kımın bebısıydı? nasıl sımdı?gecmısler olsun
ebrunun bebeğiydi tatlım..ama şuan iyi diye biliyorum..

Daha yeni başladım 1 kez verdim 120 lik yaptım 80 içmişti yarım saat sonra kalanı içti.Sivaslı da başlamış bugün onun bebeği de yemiş.

Gaz sancımız bitti oh rahatladık dedik şimdi de iştahsızlık başladı hiç mi rahat yok bu annelere

sido seninki ne kadar yiyor bir öğünde???

canım ya 50 yada 60 yıyo bırakıyo bıberonu.ben zorlayınca aglamaya baslıyo.bende kasıkla devamını getırmeye calısıyorum.basıyo cıglıgı.tıkanıyo.ustu bası ıslanıyo.kıyafetler degısıyo.uykumuz kacıyo.ben uzuluyorum...yanı daha ne anlatayım :(

sidocum seni cok iyi anliyorum valla resmen gozlerim doldiu okurken
benim oglumdu kusan 2 gundur iyi cok sukur ben ona 3 saat disarida beklettigim sutu icirmisim o yuzden 2 gun kustu sanirim
ben o iki gun kahroldum hem kusuyor hemde beni emmek istemiyordu senin bebegin icmeyince neler hissettigini cok iyi anliyorum
ama kilosu oyle cok az deil bu kadar uzme kendini bence bu gecici bir donemdir diye dusunuyorum zamanla istahi aclacaktir
zaten kisa bi sure sonra ek gidalara gecicez o zaman istahini cezbedecek seyler cikacaktir bence

tubacim kizin super 41 kere masallah allah nazarlardan saklasin
ben cok inaniyorum nazara yaaa ne zaman bebegimle ilgili birileri iyi biseyler soylese huysuzlaniyor cok korkuyorum o yuzden
allah hepimizin bebislerini korusun

sadcim ozur dilerim adini unuttum yaaa
valla neredeyse her hafta sonu annemlere gidiyorum ben malum cok ozluyorlar torunlarini
bu hafta sonu gidemedim oyuzden hafta ici gidicem valla goruselim cok guzel olur

meryemcim ali hakkaten cok degisti ama hala cok babaya benziyor arkadaslar tasiyici anne diye dalga geciyorlar benimle
bi tek goz ve burun biraz bizim tarafi andiriyor ama genele bakinca onlarda kaybolup gidiyor
bi de kizlar benim oglumun gamzeleri var cok seker yaaaa

kızlar biraz gülmek zamanı dimi nette dolaşırken gülmek istedim fıkralara baktım tek başıma gülmek bana biraz delice geldi :P hadi hep beraber gülelim :)

Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağı nı anlayınca, pes edip çekmiş kenara.

Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:

- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"

Kısa... bir ara ve Sürücü:

- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…"

selam kızlar benim kızım sürekli memede olmak istiyo tek meme emiyo 2aydır zaten ötekini bıraktı nedense soguk geliyoı tadsız süt ordakinde sag memeyi emiyo ve hiç bırakmak istemiyo iş yapamıyom uyuyunca yapıyom oda tilki uykusu 10dk bir uyanıyo zorlanıyom ama alıştım buhalimize

Kadının birine sormuşlar. "Hangi hayvanları daha çok seversiniz ? diye" Kadın cevaplamış.
-Kapıdaki Jaguarı,
-Gardıroptaki Vizonu,
-Yataktaki Boğayııı,
-Veeeee Bütün bunları sağlayan Eşşşeği.

buna bittim ben :)

canım ya 50 yada 60 yıyo bırakıyo bıberonu.ben zorlayınca aglamaya baslıyo.bende kasıkla devamını getırmeye calısıyorum.basıyo cıglıgı.tıkanıyo.ustu bası ıslanıyo.kıyafetler degısıyo.uykumuz kacıyo.ben uzuluyorum...yanı daha ne anlatayım :(

Benimki emzik kullanıyor.Yemediğinde emziği veriyorum tam hevesle emdiği anda çekip biberonu veriyorum çoğu zaman bu da işe yarıyor.Bir de 3 delikli biberon emziğine geçtik bir kerede deha çok mama gittiği için o anlamadan daha fazla mama yemiş oluyor.Benim yöntemlerim bunlar.Umarım sen de bi çaresini bulursun.

Kadının birine sormuşlar. "Hangi hayvanları daha çok seversiniz ? diye" Kadın cevaplamış.
-Kapıdaki Jaguarı,
-Gardıroptaki Vizonu,
-Yataktaki Boğayııı,
-Veeeee Bütün bunları sağlayan Eşşşeği.

buna bittim ben :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Başkanlığı zamanında fırınları geziyormuş. Kendisine, ağzı oldukça bozuk bir fırıncı pasta ikram etmiş. Fahrettin Bey, şöyle bir tadına bakmış ve sormuş,
"Hımmm! Çok güzelmiş, ne kattın buna?"
Fırıncı gülümseyerek yanıtlamış
"Sana koydum efendim!"
Fahrettin Bey, bu söz üzerine pasta...dan bir lokma daha almış ve devam etmiş:
"Ben de bütün fırıncılara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar"

ayyy sıkıntıdan delirdim galiba :):):)

bende kaşıkla enjektörle deniyodum ama geri kusuyodu hepsini.bıraktım az ve sık sık yediriyorum...insan hem sinirleniyo hem üzülüyo :gitme:

Benimki emzik kullanıyor.Yemediğinde emziği veriyorum tam hevesle emdiği anda çekip biberonu veriyorum çoğu zaman bu da işe yarıyor.Bir de 3 delikli biberon emziğine geçtik bir kerede deha çok mama gittiği için o anlamadan daha fazla mama yemiş oluyor.Benim yöntemlerim bunlar.Umarım sen de bi çaresini bulursun.

benim yöntemlerim onlar laelaelaelaelae

Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürür. Kasadaki kız ;" Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzer...ine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar.Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; " Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın;" İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.". Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak ; "Bu şey sanki bok gibi kokuyo." der Yaşlı kadın devam eder;" Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim?

kızlar biri beni durdursun :):):)

Back
X