Öncelikle bu kadar kişi arasında mesajımı umursadığınız için teşekkür ederim. Çeken bilir dedikleri doğru ama bu sitede birsürü anne var. ANNEyiz biz birbirimizin derdinden sıkıntısından biz anlarız. Sitede aradım ama telaştan bulamamış olabilirim bende 2009 Eylül annesi olduğum için buraya yazdım derdimi fakat kimse umursamadı. Kendi kurduğunuz bi arkadaş grubunuz var fotoğraflar,facebook,msn,sitede kendi aranızda konuşup fotoğraflar yollayıp durdunuz. Kimse şu mesaja cevap atayım demedi arada kaynadı gitti yazım. "guluncani" sağolsun değer verip mesaj attı. Yeni aranıza katılanlarıda biraz umursarsanız sevinirim. Bilgi alışverişi çok önemli heleki tecrübelilerden.Umarım benim şu yaşadığımı kimse yaşamaz... iyi geceler...
canım bi ara senin gibi gene bu tarz bişeler yazmıştı..ama sıkma canını..ben 1 seneye yakındır burdayım arada benide atladıkları özellikle bebekler doğduktan sonra çok olmuştur..ama hiç trip atmadım...ama emin ol 2009 eylül anneleri sorulara kasıtlı yanıt vermemezlik yapmaz..opuyorumnanaktan çünkü bizde hamileyken çok çektik...bilgi paylaştıkça çoğalır..istediğin zaman soru sorabilirsin...