• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

sidocum seni cok iyi anliyorum valla resmen gozlerim doldiu okurken
benim oglumdu kusan 2 gundur iyi cok sukur ben ona 3 saat disarida beklettigim sutu icirmisim o yuzden 2 gun kustu sanirim
ben o iki gun kahroldum hem kusuyor hemde beni emmek istemiyordu senin bebegin icmeyince neler hissettigini cok iyi anliyorum
ama kilosu oyle cok az deil bu kadar uzme kendini bence bu gecici bir donemdir diye dusunuyorum zamanla istahi aclacaktir
zaten kisa bi sure sonra ek gidalara gecicez o zaman istahini cezbedecek seyler cikacaktir bence

tubacim kizin super 41 kere masallah allah nazarlardan saklasin
ben cok inaniyorum nazara yaaa ne zaman bebegimle ilgili birileri iyi biseyler soylese huysuzlaniyor cok korkuyorum o yuzden
allah hepimizin bebislerini korusun

sadcim ozur dilerim adini unuttum yaaa
valla neredeyse her hafta sonu annemlere gidiyorum ben malum cok ozluyorlar torunlarini
bu hafta sonu gidemedim oyuzden hafta ici gidicem valla goruselim cok guzel olur

meryemcim ali hakkaten cok degisti ama hala cok babaya benziyor arkadaslar tasiyici anne diye dalga geciyorlar benimle
bi tek goz ve burun biraz bizim tarafi andiriyor ama genele bakinca onlarda kaybolup gidiyor
bi de kizlar benim oglumun gamzeleri var cok seker yaaaa

anlasılmak ne guzel :) aynı seylerı yasamak paylasmak...hepsı yetıyo dımı ınsanı bıraz olsun rahatlatmaya.ıyıkı varsınız kızlar

kızlar çekiliş konusunda bi önerim var...

bence bu sonradan katılanlar az yazanlar hep olanlar gibi gruplar yerine gercekten katılmak ısteyen kişiler arasından gercek bi çekiliş yapmak daha doğru....kimseyi kırmamak için..kişileri önceden eşleştirirseniz çekilişin ne anlamı kalır ki, öyle degıl mi? hem kimse kırılmamıs olur.ama aramızda ozellıkle bırbırıne hedıye almak ısteyenler varsa onlar extra gonderebılırler.katılmak ısteyen herkes eylul annesı sonucta ayırmaya gerek yok degılmı......

hem mesela ben az yazabılıyorum.ama bunun gecerlı bı sebebı var su an sıze anlatamayacagım....bu yuzden boyle ayırmak yerıne yada ınsanları onceden eslestırmek yerıne gercek bı cekılıs yapmak daha dogru geldı bana. ne bılıyım ıstenmemıs hıssettım bıraz kendımı.ve kırıldım acıkcası.uzuldum. eger gercekten oyleyse sorun degıl..cekılebılırım bende...yada bıraz hassasım belkıde.ne bılıyım oyle hıssettım ıste ayrı bı grup eslestırılınce ........
cnm bende acıkcası biraz bozuldum gibi...oysaki ben hem sıkı takipciyim hemde yazarım ve de ben yeni deiglim burda beni neden senle eşleştirdiler anlamadım...ama sen sakın yanlış anlama ben kendi açımdan diyorum yoksa senle alakası yok...
dogum gunun kutlu olsun canım...nıce mutlu yıllara mınık yavrunla ınsallah

çok teşekkürler canım.

Benimki emzik kullanıyor.Yemediğinde emziği veriyorum tam hevesle emdiği anda çekip biberonu veriyorum çoğu zaman bu da işe yarıyor.Bir de 3 delikli biberon emziğine geçtik bir kerede deha çok mama gittiği için o anlamadan daha fazla mama yemiş oluyor.Benim yöntemlerim bunlar.Umarım sen de bi çaresini bulursun.

cok tesekkur ederım .mutlaka denıcem canım..sagol

tekirdag çerkezköy tepede biev cnm etrafımızda dairede yok apartmanlar uzak bütün arazi soguk yazı bile serin buranın benim kız gündüzde tilki uykusunda gecede ayagımdaysa uyur yoksa 10dkda bir uyanır harekert ede edeopuyorumnanaktan

sabah 5-6 gibi uyanıyor benimki gün içinde ayağımda sallıyorum uyuyor tam bırakıcam uyanıyor. gece 45dk ayağımda salladığım zamanlar var şimdilik en fazla rekorum 65 dk (:
bende yatağa sırtımı yaslıyorum başıma bi yastık kızımda ayağımda uyuyor altınada yumuşak bi örtüsü var battaniye gibi onu koyuyorum dizlerim acıtmasın diye öylece saatlerce uyuyor. baktı sallamıyorum kıpır kıpır :) bende hemen sallıyorum. 3 gündür gece gündüz kucağımda belim ve sırtım kopuyor.

cnm bende acıkcası biraz bozuldum gibi...oysaki ben hem sıkı takipciyim hemde yazarım ve de ben yeni deiglim burda beni neden senle eşleştirdiler anlamadım...ama sen sakın yanlış anlama ben kendi açımdan diyorum yoksa senle alakası yok...

çok teşekkürler canım.

anladım canım.bende uzuldum anlam veremedım.cunku topık su sekılde 2009 eylül bebekleri yılbaşı çekilişi. e benım mınık doruk ta eylul bebegı.bende yazıyorum yanı.cok alakasız deılım topıge. ama sık yazamıyorum ve gecelı bı sebebım var bunun ıcın.dıslanmıs hıssettım ya :(

benim oğlan bazen elini karnı tok olsa aşırı bir istekle emiyor yada hareket ettirip duruyor ..o zaman ben 2 elini pantolunun içine sokup sallıyorum...iyice uykuya daldığından emin olduğumda da çıkarıyorum...ve çok güzel yatıyor..bebeklerinin elinden dolayı uyutamayan anneler varsa tavsiye ederim..

nurten inşallah yarın bol bol sütün olur...

hamilelikte karnı çatlayan anneler şu an ne durumdasınız...benimki kala aynı kırmızı kırmızı duruyor....ne zaman geçicek ya üffffff

dılekcım

aslında bız 2950 dogduk.ılk 2 ay kılo alımımız da normaldı.ama sonradan bu ay sadece 300 gr ma dustu.ama esas sorun doruk cooook ıstahsız.ne emıyor ne mama yıyor.napcagımı sasırmıs durumdayım.yarın yıne doktora goturmeyı dusunuyoruz.cooooooook uzgunum ya.bak bu saat oldu hala yemedı.benıde uyku tutmuyo tabı.ıcım cok huzursuz :(

sabah 5-6 gibi uyanıyor benimki gün içinde ayağımda sallıyorum uyuyor tam bırakıcam uyanıyor. gece 45dk ayağımda salladığım zamanlar var şimdilik en fazla rekorum 65 dk (:
bende yatağa sırtımı yaslıyorum başıma bi yastık kızımda ayağımda uyuyor altınada yumuşak bi örtüsü var battaniye gibi onu koyuyorum dizlerim acıtmasın diye öylece saatlerce uyuyor. baktı sallamıyorum kıpır kıpır :) bende hemen sallıyorum. 3 gündür gece gündüz kucağımda belim ve sırtım kopuyor.

65dk olsa amenna 8den beri ayagımda zilli halaaaaopuyorumnanaktan:roflol:

sivaslı58 adını bilmiyom ama erik çok aşermiştin içim gitmişti..her gittiğim markette o zaman senin için bakıyodum ama yoktu...sen eskilerdensin ya:) sıkma canını..dileğin bir anlık dalgınlığına denk geldi galiba...bilerek yapmaz hem...opuyorumnanaktan.

hepinize iyi geceler kızlar ben yatıyorum....bu arada yürüteçle ilgili hem buna bakın
Yürüteç önerilmiyor

hemde buna:emir_bebek:pilsan uğur böceği

ben bulursam bundan alıcam çok tatlı bişe ya

eski yeni ayırımı bence de gerekli.... cvp yazılmıyo die şikayet eden arkadaşa cvp yazdım ama yanıt verme tenzzülünde bulunmadı oysa bizde ne olursa olsun adına yazılan konuda dönüşüm olur, mutlak yanıt verilir....

sivaslı58 adını bilmiyom ama erik çok aşermiştin içim gitmişti..her gittiğim markette o zaman senin için bakıyodum ama yoktu...sen eskilerdensin ya:) sıkma canını..dileğin bir anlık dalgınlığına denk geldi galiba...bilerek yapmaz hem...opuyorumnanaktan.

hepinize iyi geceler kızlar ben yatıyorum....bu arada yürüteçle ilgili hem buna bakın
Yürüteç önerilmiyor

hemde buna:emir_bebek:pilsan uğur böceği

ben bulursam bundan alıcam çok tatlı bişe ya

canımmmmmmmmm hatırlıyom unuturmuyumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan adım mehtap...iyi ggeceler cnm:emir_bebek:

offf kızlar ya yarım yamalak geçmişi okudum aslında cvp yazagım okadar çok şey vardı ama kaldı
oglum uyuyodu birden aglamaya başladı feryat figan aglamaya başladı ne oldugunuda bıleme4dım susmadı şimdi sallıyorum ama uyumuyo yaaa

kızlar bu yılbaşı çekilişi yapıldımı ayy ben hiç görmedim bayadırda girmiyordummm ...off yaa.. gülcancımm benim meleğimde bazen öyle uyanıyor bende bolbol okuyorum.. benim miniğimide yıkadık uyudu ayy artık çok az uyuyo gündüzleri.. sütüm az gibi 2 gündür göğüslerim daha doludolu olurdu 2 gündür boş yaa.. bebeğim açmı kalıyo accepp..

kızlar bu yılbaşı çekilişi yapıldımı ayy ben hiç görmedim bayadırda girmiyordummm ...off yaa.. gülcancımm benim meleğimde bazen öyle uyanıyor bende bolbol okuyorum.. benim miniğimide yıkadık uyudu ayy artık çok az uyuyo gündüzleri.. sütüm az gibi 2 gündür göğüslerim daha doludolu olurdu 2 gündür boş yaa.. bebeğim açmı kalıyo accepp..

nerelerdeydin kız sen hiç girmedin yok yapılmadı çekiliş yarın yapılcaktı ama yapılırmı bilmiyorum
ayşecim valla bildiğim bütün duaları okudum üfürdüm bende korkttum zaten korkutuyolar diyeee

yok yapılmadı arkadaşlar açıkcası yapılanda ne kadar sağlıklı olur bilemiorum.eski olan arkadaşlar yeni üye olanları istemio kendi aralarında hediyeleşmek istiolar böyle olunca bende dahil yeni yada çok yorum yapamayan arkadaşlar için problem oldu tabii nasıl bi çözüm bulacaklar bilmiorum

eski yeni ayrımı yapılcaksa burda oolmamızın bence hiçö anlamı yokkk herkes eylülde dogum yaptı kim yeni oluyoki onu anlamıyom digerleri agustostamı yaptı dogumu hiç hoş degil bu yaklaşım ben zaten çekilişe girmedim

vereliniortak çok haklısın gebeliğim ve doğumdan itibaren burdan çok şey öğrendim pc başında çok vakit geçiremediğimden dolayı yazılanları okumaya anca fırsatım oldu haliyle aktif bi üye olamadım yılbaşı çekilişi tanışmak için ii bi fırsat die düşünmüştüm çok rahat bi biçimde mawiyi tanımıorus kaılmasın die yazılanı okuyunca üzüldüm doğrusu..

Back
X