• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Tülayyyyyyyyyyyyyy kızım bir kere daha söylüyorum. Kıvanç tatlıtuğ halt etmiş senin oğlunun yanında maşallahhhhhhhhhhhhhhh

ayy benim osun yeni yattı.. ayy kolaarım ayaklarımm yorulmuşumm yaa... tubacımmm nabersin bayadır konuşamadık senle prensesin nasıl buarada kaç kilo oldu kızınn aynı günde doğduya bebeklerimiz merakediyorum hepp uyku düzeniniz nasıll..

tülayyy çoooook tatlı maaşallahh ...................çok güzel takımlarıda...eee başak annesiii...

Emsalcim her doktorun bu konuda ki görüşü farkıl açıkçası.. Benim sütüm az kızım aptamil yiyor ama elma suyu bağışıklığı güçlendirir mis gibi doğal elma mamadan çok daha iyi ben geçen ıhlamur içirdim nasıl sevdi anlatamam. Mamayı dayamak mantıksız bence.. Bana bi doktor dedi başla meyva sularından hemen tatsın tadını öğrensin dedi. İlk verileceklerde elma suyuyla havuç suyu bunlar en hafifleri tatlım aynen başla bence hiç korkma.
,

bende vereyim o zaman elma suyu ve ihlamur
canım ıhlamuru hangi ölçüde veriyorsun ne kadar koyuyorsun suya birde demliyormusun yoksa kaynatıyormusun

tubacım benim oğlum suyu sevmiyor anne sütü içtiğinden ama geçen ıhlamur verdim oğlumda bayıldı lıkır lıkır içti maaşallahhh

su değil canım elma suyu :))))

Tülayyyyyyyyyyyyyy kızım bir kere daha söylüyorum. Kıvanç tatlıtuğ halt etmiş senin oğlunun yanında maşallahhhhhhhhhhhhhhh

cok sevımlı bu ya......bak benden solemesı annesı bu oglan cok capkın olcak sanırım.yan yan bakmıs:)

tülayyy çoooook tatlı maaşallahh ...................çok güzel takımlarıda...eee başak annesiii...

teşekkür ederiz teyzeleriiii...valla kıvanç tatlıtuğ da kim oluyo ki heheeee
bana benziyormu ??? son görenler aynı sen diolar bende hiç benzetemiyom kendime ama

Kızlar merhabalar,
sohbet almış yürümüş maşallah.
Birşey sormak istiyorum; bebek bakım kitabı almış olan var mı aranızda? Özellikle gelişim ve ek besin hazırlama tarifleri olanlardan çook ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ben baktım fakat karar veremedim.

ebru almıştı ama adını unuttum canım ona bir sor istersen. hatta ben de alıcam bir daha yazsana ebrucum. int.deki bilgilerin hepsi dogru degil, çok bilgi kirliligi var. en iyisi başucu kitabı..

bide kızlar benim kızın ateşi hep en düşük 37 normalmidirrr en yüksek 38 oldu bikere aşıda

37.5 ustu fazla demisti dr.umuz bize. 38 sınır zaten dr.a sormak lazım.

ahanda sonuçlarımız:
kim alıyor kime alıyor
petibor eslem
asos emel
nino çingene
ecem87 ayfer
fairyblue kedinihal
fatoşgül sido
tubaok salihas
feslegen fussilet
baharcikk aussie
çingene dilekakal
ayfer guluncani
aqualotus sad
sngl7 sakura
huysuz80 emsal
guluncani fatosgul
mozijiku huysuz80
sakura baharcik
dilekakal sivaslı
mysweetgirl fairyblue
emsall feslegen
kedinihal mysweetgirl
sido petibor
maviekim mozijiku
sad ecem87
aussie nino
msms aqualotus
sivasli asos
eslem sngl7
emel tubaok
salihas maviekim
fussilet msms

lülülülülülü :lepi: ben bir öğretmenin dünyalar güzeli kızına (saliha), bir öğretmenin yakışıklı oğlu (emel) benim prensesime hediye alıyor. :lepi: dogru biliyorum dimi kızlar??

kızlar ayın 15ine kadar eşlerine bilgi vermeyen olursa bize yazın 16 sında eşi gelmeyenler için tekrar çekiliş yapcez. inş öle bişi olmaz herkes sözünde durur :)

ya ben anlamadım sen ne demek istedin bahar?

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bana kizzzzzzzzzzzzzzzz bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biz hediyelere açık bir aileyiz canım :)))))))

Slm kızlar, şukur kavuşturana diycem valla ozledim..
Size başımdan geçenleri anlatayım hemencecik çunkü Ela hanım yine gazlı bugun çook kucak istiyor.
Biz bu hafta başı salı gunu valizimizi toparladık gece 12 ucagı ile Berline gittemek için taaaaaaaaaaaaaaa karşı tarafa sabiha gokçene gittik. Bi guzel valizlerimizi verdik, biniş kartlarımızı alıp polis kontrolune gittik. Polis amca çıkış damgalarımızı vurdu ve sonra "eee hani bebegin vizesi" dedi. Şimdi ben Avustralya vatandaşıyım, eşiminde Almanyada süresiz oturma izni var, ve bebişte eşimin pasaportuna eklenmişti..Eşime vize gerekmeyince bebege de gerek yok diye düşündük. Bir sürü soru bir suru cevap, hiç birimiz tam emin degiliz durumdan. Neyse havayolu şirketi almanyayı aradı bu seferlik geçebilirler demişler bizde yeniden girdik sıraya polis kontrolunden geçmek için. Açtık damgaları gosterdik tekrardan durumu anlattık çunku biz koşuştururken nobet değişmiş. Tam geçtik diger tarafa bizi en başta durduran polis tekar durdurdu, ona da anlattık durum dedik alman polisinin haberi var sizin için sorun olmaz( o ceza yemekten korkuyordu) ama bu seferde polis aldı evraklarımızı, havayolu şirketi yazılı tutanak versin dedi :( Sonra havayolu firmasından birisi geldi, malesef gidemiyorsunuz dedi. Resmen şaka gibiydi ve biz hatırlatmasak pasaportlarımızdaki damgalar duruyor olacaktı, bi de onları hallettik, sonra valizleri aldık. Bu arada bu işlemler gece 10dan sabah 3'e kadar surdu.
Napsak napsak, eve donsek çok uzak (B.çekmece) biz de dedik bir yerlerde kalalım sabah erkenden bebegin vizesini hallederizz. Ama sabah aradık vize işi uzun suruyor, bebegin avustralya vatandaşlıgına geçmesi 10gunu buluyor, almanya vizesi için de aynı durum aşagı yukarı, bizde pes ettik, ve ETS turizime gidip durumu anlattık ve bizi bir yerlere gönderin dedik.
onlarda bizi Antalya-belek'e gonderdiler.Başımıza gelenlerden dolayı birde bize VIP oda vermişler sağolsunlar :) İşte boyle maceralı bir hafta oldu bize

hoşgeldin tatlım. amma maceralı olmuş. çözmüşsündür inş.

bahar benımkıde donmedı.. çok sasırdık. fıcher prıce dakı muzıklı seyı calıyor kendısı:) 3 gundur bunu yapıyo:)

bizimki de ben sallarsam seviyor, yoksa iplemiyor o oyuncagı.

aminnnnnnn inşallahh canım yaa
bu gün bir ara ikinci çocugu düşündüm ama dedim oğlan olmasın
bende eşiminn annesinin eşimi sık sık ve istedigi zaman göremediği gibi göremem diye korktum bir ara
kötü bir gelin değilim ama beni deli ediyor kadın gitmiyorum gelmesinide istemiyorum kadının
hamilekenden durumu bilenler bilir görümcelerim 9 ay bıyunca ne zaman arasalar kızına bişeyler örüyoruz bilmem ne diye geyik yaptılar kızım doğdu gelin olacak ortada hala bişey yok
sözde geldi örülenler ama kaynanam vermedi bayramda gittiğimizde ve kaynım kızımı kucagına almak istedi ellerini yıka öyle dedim almıyorum dedi bende vermiyorum zaten dedim küstü çoluğunu çocugunu toplayıp gitti :)))
herkez bana surat yaptı bende fazla oturmadım kalktık
geçen gün kaynanam bize gelecek oğlunu arayıp ona söylüyor bu evin hanımı benim dedim beni arasınlar yaa hala öğrenemedi kadın 6 yıldır inadına yapıyor sinir oluyorum

takma kafana canım benim. ama kaynanaların hepsi mi aynı olur yahuuu :oklava:

kızlar saçlarımı kestiricem naıl kestirsem krar veremedim.. sizce nasıl kesitrim çok kısa yapsam mıkiii

kestirmişsin bile galiba ben cevap yazana kadar. ben de istiyorum ama kıyamıyorum çok uzadı. güle güle kullan tatlım.

emsalllcim ben çıkarttım tatlım eldivenleri baya oluyo. sizinle konuştuktan sonra takmadım daha.
aile konusuna gelince hassas konular. bugün de azcık bu hususta dertliyim. bence herkes ailesinin de eşinin de yerini bilmeli. herkes nerde duracağını bilirse sorun yok.
sinemcim bizim de yarın kontrolümüz var canım. inşallah doruk bebişin kilo alımı iyidir. mama için de çok zorlama huysuz olur canım sonra.

çok güzel anlatmışsın. bahara katılıyorum :)))

kızlar naber....
hayırdır bugün ortalık karışmış biraz galiba... nolüyy bakim dedikodu verin accuk bana :)
izmirdeydik eve döndük bugün temizlik var sular kesik çamaşırlarım yığınla kaldı.. sonuç: bodrumun Allah cezasını versin :)

kızz sen nerelerdesin?? hadi geçmiş olsun aşılar tamamdır :))

kesinlikle haklısın canım çok şükür o konuda yormuyor eşim sonunda hep benim dedigim oluyor ama anlıkta olsa sinirlerim zıplıyor
bende üzlüyorum kendimi yargılıyorum ama yıllardır yeter artık öğrensin anlasın yeter yanii
gelemediler beni aramadıgı için ertesi gün yani dün eşim gitmiş annesini görmeye
bir yere gitmişti onada uğramış bana selam söylemiş beni sormuş falan filan
eşime karşı iyi kaynanayı oynaması benim için bişey ifade etmiyor
eşim sen benim ailemi istemiyormusun sevmiyormusun dedi cumartesi akşamı kızınca bende delirdim sevmiyorum istemiyorum yeter artık dedim
önceleri saf cahil sanardım kaynanamı baktım ki benden zeki tilki artık yaptıklarına bahane bulamıyorum anladım ne oldugunu
babaanne olarak 1 ay kızıma bişey takmadı en son kızdım dayanamadım gelmiş 1 çeyrek yapmış
abisi desen kızıma yapmadı ama diger abisinin çocuguna yaptı altını taktı o erkekti bu kız ya ondan galiba bende bayramda vermedim kucalarına
ya var ya ele karışmak derde karışmak der ya büyüklerimiz çok doğruymuş

en yakınlar bizde iyi birseyler takar aslında kaynanan ayıp etmiş canım abisi de.. bosver canım yaa.

kızlar sonunda oğlum emdi neden emmediğini bilmiyorum ama sonunda emdi oohhh rahatladım biraz :lepi:

ooooooohhhhhhhhhhhhhhh yaşasın :lepi:

Iyi akşamlaaar kızzzlaaar nasılsınız uzun süredir giremedim neler olmuşşş nelleeer
zor günler geçirdim doğumdan sonra babamı kaybettim
yeni toparlanmaya başladım sütüm gitti
emziremiyorum çok canım sıkılıyo bu yüzden sizleri çok özledim

başınız sagolsun cok canım. hoşgeldin. allah baska acı vermesin.

kaç saattir okuyup yazıyorum. arada kızımı yıkadım. ezeli izliyorum bir yandan. kocam duymasın kenana bitiyorum ya ne karizma :))) şimdi de dün bitiremedigim ütülerimi yapıcam. 12 gibi yatarım inş. hadi herkesi çok optummm.. adres bilgilerini ozelden yazışalım salihacım ve emelcim.

kaç saattir okuyup yazıyorum. arada kızımı yıkadım. ezeli izliyorum bir yandan. kocam duymasın kenana bitiyorum ya ne karizma :))) şimdi de dün bitiremedigim ütülerimi yapıcam. 12 gibi yatarım inş. hadi herkesi çok optummm.. adres bilgilerini ozelden yazışalım salihacım ve emelcim.

aynı cnm valla..arada oğlanı emzirdim.altını aldım.ezel i seyrediom kocama bide meyve servisi yaptım..kadınların işi bitmezzz

Back
X