ya aynı bende öyleyim geçen gün saat 3 te kahvaltı yaptım artık akşam olacaktı başım tuttu açlıktan dedim ağla annecim ben gidiyorum :)))
yarım taksaydı benimki gene şükür diyecektim :))
ben doğum yapmışım eve gelmişim daha yeni 24 saat olmamış evime geleli düşün
hatun yemek yapmış ama kendilerine geldiler iftar açmaya benim evime cümbür cemahat
oğlu gelmiş traş takımlarını aşlmış bizde traş olacakmış onlar yemek yiyecek ama düşünmüyorlar kim hazırlayacak sofrayı bonyoyu kim temizleyecek vede her gelişinde hatun oğlunu aradı oğlum beni almaya gel bebeği göreyim diye sanki arabası olan başka oğulları yok gibi loğusayım tek başımayım kocam hanım ağayı almaya gidiyor bırde evine bırakıyor saat 11-12 lerde en son onun yanında kızdım ver 5 tl bin taksiye gel ben loğusa kadınım 2 gün oldu doğum yapalı dedim eşimede bu son olsun dedim onun yanında bozuldu çekti gitti oğlum sen gelme biz gideriz diyo bide gitmiş yalandan bide eşimi aramış beni soruyormuş oğlum eşin nasıl geçtimi siniri yani ben iyi kaynanayım diyo :)))
bana komşum eşim dotum şunu yaptı diyincede ee var ki yapıyorlar bizim yok diyo
olsa ben neler yapardım yalancıııııı istedigine herşeyi yapıyor
bende aynen senin gibi alıpta vermeyi bilmeyenlere ve afedersin domuzdan bi kıl bi kıl diyenlere sinir oluyorum
sağol canım yaaa başlayayım bende o zaman yavaş yavaş
teşekkür ederim tatlım bundan sonra seni sık sık rahatsız ederiz artık
ee nede olsa sen bizden daha tecrübelisin :)))