• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

benimkide erkeğe benziyo yaaa... azcık büyüselerdi kız olduklarını anlardıkk

yaaa canım senin kızının videosunu izledıkten sonra çok hoşuma gitti bende küçük oyuncaklar aldım ana kucagına bagladım oynasın diyeee kelebek falan var ama benım oglum vurmak ne kelime korkuyo yaaa onlardankaydirigubbakcemile3 bıde erkek olcakk

geçmiş olsun canım şu bepantenin iyi gelmediği şey yok valla şifa niyetine her yere sür bikaç güne bişeyciği kalmaz

nihalcim iii geceler sanada
sağol canım.. gerçektende herşeye iyi geliyor..

tubacım zaten bunlar iyi bişey olsaymış adı kaynana olmazdı :)))
cingenecim adını unuttum bir an yaa kusura bakma kızım hala uyumadı huy edindi gece 3-4 lere kadar uyumamayı delircem o yüzden akıl kalmadı
kızının kulagında ne vardı egzema mı benimkinde de varda geçmedi bir turlu

adım hüsniye canım ama benimde isim hafızam çok zayıftır.. o yüzden hiç önemli değil.. kulağının arkasında kızarıklık gibi birşey vardı, birde deriye yapışan yer sanki açılmış gibiydi.. doktorumuz egzama olmuştur dedi götürmedik sadece tel ile sorduk o başka bir krem vermişti ama eşim kortizonlu diye almamış eczacı bapenten kullanın demiş.. iyi geldi bakalım. sen ne kullandın..neden geçmedi

yaw gerçekten bunların hepsi aynı...bende çalışmama ragmen deli ediyodu beni...allahtan gittide kurtuldum...senin kayganadan en haber ses çıkmadı daha gelmicekmi.cenazeyemi gitmişti yaw:uhm:

yok anası beyin kanaması geçirmişti ölecek diye gittiler işin açıgı ama hastaneden taburcu oldu bile tabi bu da benim işimee geldi ohhhhh daha fazla çekemicektim zati.....

ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2 :(((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor
uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))

ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2 :(((((
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor

yazık yavrum kaçacak sanıyo senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öle canım yaaa bizimkide ayagımda şimdi yatıyorum uyanıyo tekrar meme ayak gene başlıyoz artık nezaman uyanmazsa şansımıza

yok anası beyin kanaması geçirmişti ölecek diye gittiler işin açıgı ama hastaneden taburcu oldu bile tabi bu da benim işimee geldi ohhhhh daha fazla çekemicektim zati.....

aman iyi olmuş gitsin nne işi var.. ama ben bu sene kurtulamıcam.. çünkü bu kış kaynanam bizde kalacak.. şimdi fethiyede abisinin yanında ama nasıl olsa gelecek.. hani severim kendisini , iyi insandır öyle çok bilmişliği falanda yoktur ama ne bileyim yinede rahat edemiyom işte..

benimkide eskiden öyle yapıyodu kucağımda uyuyodu şimdi ana kucağına alıştı sütünü bile orda içiyo ama bazen kucağımda uyumasını özlüyom yaaa

oh maşallah yok anam benim iyi gitmiyorr...düzenlide sagmıyorum zaten...offffff offfffffffffff:gitme::a015::çok üzgünüm:

canım hazır pompan var sağsan daha iii olur pes etmeee
pekı emzırıyomusun eger memeyıde almıyosa sütün kesılır canım iyice

aman iyi olmuş gitsin nne işi var.. ama ben bu sene kurtulamıcam.. çünkü bu kış kaynanam bizde kalacak.. şimdi fethiyede abisinin yanında ama nasıl olsa gelecek.. hani severim kendisini , iyi insandır öyle çok bilmişliği falanda yoktur ama ne bileyim yinede rahat edemiyom işte..

kız en iyisi ile bile beraber durulmuyomuş bi arkadasım demişti ona göre ayagını denk al :roflol:

canım hazır pompan var sağsan daha iii olur pes etmeee
pekı emzırıyomusun eger memeyıde almıyosa sütün kesılır canım iyice

emziriyorum aralarda işte kavga dögüş..o almak istemiyo ben zorla sokuyom agzına hatta midesi bulanıyo zorlayınca:a015::çok üzgünüm:

oh maşallah yok anam benim iyi gitmiyorr...düzenlide sagmıyorum zaten...offffff offfffffffffff:gitme::a015::çok üzgünüm:

düzenli sağmazsan olmaz ki canım.. ben gün içinde 3 saatte bir sağıyom , günde toplam yedi kere sağıyom, kuscam artık süt sağmaktan .. ee herbir sağımda yaklaşık 30-40 dak sürüyo.. ama napayım başka çarem yok ki..

sağol canım.. gerçektende herşeye iyi geliyor..

adım hüsniye canım ama benimde isim hafızam çok zayıftır.. o yüzden hiç önemli değil.. kulağının arkasında kızarıklık gibi birşey vardı, birde deriye yapışan yer sanki açılmış gibiydi.. doktorumuz egzama olmuştur dedi götürmedik sadece tel ile sorduk o başka bir krem vermişti ama eşim kortizonlu diye almamış eczacı bapenten kullanın demiş.. iyi geldi bakalım. sen ne kullandın..neden geçmedi

kusura bakma canım ya face dede görüştük kayıtlısın ama unuttum bir an :)))
hatatım bizimde aynen anlattıgın gibi ama derecesi daha fazla çok uzun zamandır böyle bizim 2 kulagındada vardı dr. baktı egzema dedi ama şunu yapın dememişti neyse 1 kulagu kendiliğinden geçti ama digeri geçmedi böyle bir garip oldu dediğin gibi sanki bağlantı yeri açılmaya başlhadı ve içinden sarı su gibi bişeyler çıkıp orda kurudu hep
ben yapışmasın diye ılık su ve pamukla silip pudra döküyordum sonra dileklere gidince bayramda dilek mustelanın kremini verdi mustela stelatopıa adı 2-3 gün sürdüm geçti dr.ada söyledim iyi yapmışsınız iyi bir krem dedi egzema içinmiş zaten dilek öyle demişti dr.da onayladı ama gel gör ki 3 gündür aynı halini aldı başa döndük anlayacagın
bu arada süt olayı nedir sütün daha önce azmıydı i,mdi çoğaldımı evetse nasıl oldu :)))))

düzenli sağmazsan olmaz ki canım.. ben gün içinde 3 saatte bir sağıyom , günde toplam yedi kere sağıyom, kuscam artık süt sağmaktan .. ee herbir sağımda yaklaşık 30-40 dak sürüyo.. ama napayım başka çarem yok ki..

ya ilk pompayı aldıgım zamanlar hevesle sagıyodum 3 * 4 saatte bir baktım 20 30 cc anca çıkıyo bende 5-6 satte bir sagmaya başladım anca 50 60 cc çıkıyo işte 5-6 saatte bir hevesim kırıldı çok üzgünüm:çok üzgünüm:

ay kızlar hiç sütten bahsetmeyin valla çok canım sıkkın bu gün sağıyorum iki saatte bir 40 çıkıyor 40 nedir yaaa? eskiden bi sağırdım 160-180 of off ne ara bitti sütlerim ne oldu anlamadım valla yaa. neyse dört ayı doldurduk ya iyi kötü çok şükür napıyım yani..

Kızlar bu arada benim dışımda sallamayan var mı çocuğunu? Herkes sallayarak mı uyutuyor?

yaaa insanın ne kadar olsa rahatı bozuluyo kendi evinde rahat olamıyosun bi ayaklarını uzatıp oturamıyosun rahat rahat zor valla biz aynı şehirde olsaydık çekemezdım ben zaten senede bikaç defa yetıyoda artıyo bıle

kız en iyisi ile bile beraber durulmuyomuş bi arkadasım demişti ona göre ayagını denk al :roflol:

ayy evet yaaa farkındayım ama yapacak birşeyim yok.. eşim geçen nisan ayında kaybetti babasını anneside haliyle yalnızlığa alışamadı yaşlıda zaten o yüzden birşeyde diyemiyom, allahtan abileri falan yakında arada dolaşır gider işte..

ya aslında pek uykum yok ama sırtım agrıdı bugun çok kaldım pc başında..ben kaçtım kızlar yeter yatayım artık sabah okurum fazla kaynatmayın hadi öpüldünüz şekerler bye....

Back
X