Tamam o zaman madem öyle yapalım bariHadi kabul ediyorum bu teklifi eheheh. ediyim baaaarii...
Su beliz bana çıksaydı ona bant alırdım anasının ağzını bantlasın kızcağız neler çekiyodur kimbilir![]()
gıııyyyzzz valla gelirim orayaaaa car car konuşa konuşa öldürürüm seni :)))) :mymeka:
bikerem o benim çeneme alışıık hatta susarsam ağlıyo :)))
ama bu teklifini kocama yaparsan sorgusuz sualsiz kabul görür ve cennetle ödüllendirilirsin (adam o derece dua eder sana sen düşün yanii :))))))))))))))))))))))) ) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tuba o zaman hepimiz dogaya hedıye gonbderelım:)
tülaycımm yazarım adresımı sana.
gamzee sende bana adresini yazzz. su belizimin hediyesini alıyım göndereyim:)
canımmm yaa çok sevindim senin adına hep bana kız çıksın diyodun ya benim pamuk şekeri çıktı şansına valla ne temiz kalpliymişsin meryemiiiimm :)))
KIZLAAAARRR BİR ÖNERİM VARRRRR!!!!!!! :
Çok uzun zamandır buradan neler neler paylaştık.. aslında birbirimizi ismen resmen yüzyüze tel.den msn.den filan bir şekilde görüşerek tanıdık... ama resimlerimiz burda ve ancak topiğe girersek ararsak bulursak görebiliriz... ben eğer saniye de isterse hediyemin yanına kızımla çekilmiş bir resmimizi ve anneyle minik meleğine yazılmış küçük bir notumuzu ekleyeceğim... belki içinizde bunu düşünen vardır ama ben dile getirmek istedim belkide aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır diye... lütfen fikirlerinizi paylaşın sizde.... hediyeyi saklarken yanında bunlarıda saklamak isterim ben çünkü eğer bana gönderilirse.. ozaman hediyelerimizin daha anlamlı olacağını düşünüyorum..... kızıma gösterip anlatacak okutacak bir minik hatıra kalmış olur elimde.. ne dersiniz...??? :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:hulya: