• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Tamam o zaman madem öyle yapalım bari :P Hadi kabul ediyorum bu teklifi eheheh. ediyim baaaarii...

Su beliz bana çıksaydı ona bant alırdım anasının ağzını bantlasın kızcağız neler çekiyodur kimbilir :P

gıııyyyzzz valla gelirim orayaaaa car car konuşa konuşa öldürürüm seni :)))) :mymeka:
bikerem o benim çeneme alışıık hatta susarsam ağlıyo :))) kaydirigubbakcemile4
ama bu teklifini kocama yaparsan sorgusuz sualsiz kabul görür ve cennetle ödüllendirilirsin (adam o derece dua eder sana sen düşün yanii :))))))))))))))))))))))) ) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tuba o zaman hepimiz dogaya hedıye gonbderelım:)

tülaycımm yazarım adresımı sana.

gamzee sende bana adresini yazzz. su belizimin hediyesini alıyım göndereyim:)

canımmm yaa çok sevindim senin adına hep bana kız çıksın diyodun ya benim pamuk şekeri çıktı şansına valla ne temiz kalpliymişsin meryemiiiimm :)))

KIZLAAAARRR BİR ÖNERİM VARRRRR!!!!!!! :
Çok uzun zamandır buradan neler neler paylaştık.. aslında birbirimizi ismen resmen yüzyüze tel.den msn.den filan bir şekilde görüşerek tanıdık... ama resimlerimiz burda ve ancak topiğe girersek ararsak bulursak görebiliriz... ben eğer saniye de isterse hediyemin yanına kızımla çekilmiş bir resmimizi ve anneyle minik meleğine yazılmış küçük bir notumuzu ekleyeceğim... belki içinizde bunu düşünen vardır ama ben dile getirmek istedim belkide aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır diye... lütfen fikirlerinizi paylaşın sizde.... hediyeyi saklarken yanında bunlarıda saklamak isterim ben çünkü eğer bana gönderilirse.. ozaman hediyelerimizin daha anlamlı olacağını düşünüyorum..... kızıma gösterip anlatacak okutacak bir minik hatıra kalmış olur elimde.. ne dersiniz...??? :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:hulya:

yeter gari bukadarv sap gibi kaldığım bende gidiyom yatmya artıkınnn :))))
kalkınca gelicem dalıcam aranıza saralım geyiğe biraz bee çok özledim sizi yaa...

gıııyyyzzz valla gelirim orayaaaa car car konuşa konuşa öldürürüm seni :)))) :mymeka:
bikerem o benim çeneme alışıık hatta susarsam ağlıyo :))) kaydirigubbakcemile4
ama bu teklifini kocama yaparsan sorgusuz sualsiz kabul görür ve cennetle ödüllendirilirsin (adam o derece dua eder sana sen düşün yanii :))))))))))))))))))))))) ) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canımmm yaa çok sevindim senin adına hep bana kız çıksın diyodun ya benim pamuk şekeri çıktı şansına valla ne temiz kalpliymişsin meryemiiiimm :)))

KIZLAAAARRR BİR ÖNERİM VARRRRR!!!!!!! :
Çok uzun zamandır buradan neler neler paylaştık.. aslında birbirimizi ismen resmen yüzyüze tel.den msn.den filan bir şekilde görüşerek tanıdık... ama resimlerimiz burda ve ancak topiğe girersek ararsak bulursak görebiliriz... ben eğer saniye de isterse hediyemin yanına kızımla çekilmiş bir resmimizi ve anneyle minik meleğine yazılmış küçük bir notumuzu ekleyeceğim... belki içinizde bunu düşünen vardır ama ben dile getirmek istedim belkide aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır diye... lütfen fikirlerinizi paylaşın sizde.... hediyeyi saklarken yanında bunlarıda saklamak isterim ben çünkü eğer bana gönderilirse.. ozaman hediyelerimizin daha anlamlı olacağını düşünüyorum..... kızıma gösterip anlatacak okutacak bir minik hatıra kalmış olur elimde.. ne dersiniz...??? :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:hulya:

yaaa bak şimdi dahada çok özendim ulan kızlar bensiz yaptınız ya şu işi ne diyim ben size hepinizin evine gece süt sağarken çekilmiş fotoğrafımı yolluycam neyse du bakalım Allahtan ümit kesilmez ayın 15 ine kadar eşi olmayan adres alamayan olursa her türlü eşi olurum arkadaş haberiniz olsun hiç olmadı bu gamze banada hediye alacak... te okaaa.. te okaaa dedimmmmm...

:emir_bebek: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus lülülülülülü hihoyyyt

çok şımardık biz beee yasakkelime sagolasın sarı, tombik, şirin arkadaşım benim :)))
seker thankssssopuyorumnanaktan
kız ben onu yıllardır NQ diye okuyorum HQ muydu :O)))
kıs onu MQ dıye okuyanda var o bı muallak olarak kaldı.
bu ne yawww gece gece çeneler düşmüş oku oku bitmiyo bitirip gelebildim şükür
sivaslı maşallah kızına uyanık bi kız olcak gözler felfecir okuyo
tülayyy paşamız daha bi yakışıklı olmuş canım yaa maşallah küçük erkegee
sinemcim bayramda biz geldik tekırdaga sahılde yürüdük tekıraya falan gıttık ama bayram diye rahatsız etmek ıstemedım bıdahakıne söz canım......
bi sürü yazcagım şey vardı ama gelene kadar unuttum alıntı yapmazsam böle olur
ayfer bacım yazarım adresi şeker ama sen şimdi sofyadasın türkiyeye gelince yolla yazık kargo parsı çok verme
yok kıs ınternetten alıp gondercem.olmadı anneme hallettırıcems.
ayfer biz oğlumla anlaştık:emir_bebek: hani haediyeler gösterilcek ya...sana çok çirkin bi kıyafet alıcaz...tubanın kızıda sizi beğenmicekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde damatlık giyicez elimizde çiçekle resim koyucaz...bizi beğenicek....:lepi:

elimize düştün artıkkkk bence çekilin aradannkaydirigubbakcemile3:roflol:.
vay anam vayyy haın planlar ıcındesın demeksss kaynanatorrrkaydirigubbakcemile3
anam bi kaç saat gidiom doluyo taşıo sayfalar maşallah bi kaç saatte okuma geçio o arada kızlar veriolar damatlar alınıoooo kertmeler yapılıoooo maşşşaalllah :))

akşam komşumuza gittik yeni bebeği olmuş anaaam dumur oldum görünce ne küçük geldi gözüme kızım genç kız olmuş sankiii ... minnaktı kucağıma alamadım dedim beren demi böle unutmuşum ilk halini sanki bu hali ile doğmuş gibi. yenidoğan görünce farkı accayip anlıosunuz
aynen ya hatta bırıne erken mı dogdu dedım salak gıbı.38 hafta dıyınce dumur oldum bı daha demem anam yaa.
ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2 :(((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor
uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))
ay canım yaa yanına alsan dıkkatlıcenek.
ay kızlar hiç sütten bahsetmeyin valla çok canım sıkkın bu gün sağıyorum iki saatte bir 40 çıkıyor 40 nedir yaaa? eskiden bi sağırdım 160-180 of off ne ara bitti sütlerim ne oldu anlamadım valla yaa. neyse dört ayı doldurduk ya iyi kötü çok şükür napıyım yani..

Kızlar bu arada benim dışımda sallamayan var mı çocuğunu? Herkes sallayarak mı uyutuyor?
ben sallamıyorum ayakta ama dolasıyoruz uyuyana kadar ayakta.ayakta yastıkla sallama degılde ayakta beraber ve solo sallanma bızımkıkaydirigubbakcemile3
ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)

ya bant tak derım ya aslan burcu aman dıyım ıyı bak kızımızakaydirigubbakcemile3

gerçi sağolasın senin sayende sterilizatör aldık ama o sık kullanıldı için bekleyemiyoruz :)))
bende öyle yapayım barii bundan kellii :)
egitiminde iyiymiş ama tatlım ama benim kız asla almaz artık o egitimi
ben ona sabahları kızım izin verirsen bi kahvaltı yapayım geleyim ama bu arada sen bagırma yada ağlama tamam mı diyorum dinlemiyor bazen acıyor kahvaltımı yapana kadar sesini çıkartmıyor ama :)))

Ben artık bugün itibariyle sterilizatörü buharlı pişirici olarak kullanmaya başlayacağım inşallah :)çok işe yarıyomuş arkadaşım bi brokoli iki dilim havuç azcık kabak haşlayıp rondodan geçiriyomuş al sana zebze çorbası :)

Yok anam bu saatten sonra eğitim olmaz çocuk dengeyi şaşırır ben sallanmayan beşik aldım bu bir ikincisi eve gelenlerin doğayı kucağına alanların başında psikopat gibi bekledim en ufak bi sallama emaresinde atladım yapmayııııın diye hiç bilmiyo yani sallanmayı şimdi mesela eve bi misafir geliyo ya kucağına alıyo doğayı sallıyo dimi benim kız gözlerini kocaman açıyo noluyo ya der gibi bakıyo ölüyorum gülmekten. :)

gunaydin kizlar
bende oku oku bitiremedim aksamdan beri
o yuzden cogu cevap yazacagim seyide unuttum gitti yaaaaa

ozgecim ev bakiyormussunuz insallah gonlunuze gore bir ev bulursunuz canim

tubacim ayfer ve emineden sonra bizde kizina talibiz oglumun fotosunuda ekliim tekrar bi bak

cekilis isi tatliya baglanmis cok sevindim bize ozgecim aliyormus buzde esra kizimiza aliyormusuz
emsalcim adresini ozelden gonderirsin olur mu valla oglumla hediyenizi almak icin sabirsizlaniyoruz

sidocum nolur uzulme kilo almadi diye insallah onemli birseyi yoktur sadece istahsizdir ve cocuklar icin oldugu gibi belki bebekler icinde istah acici bi surup vardir doktorunuz verir

dilekcim yeni gorevin hayirli ugurlu olsun insallah bunda da en az anneligin kadar basarili olursun canim

betulcum maceranizi okudum yazik olmus gidememissiniz berline
eziyet olmus suze havaalaninda o kadar saat gecirmek ama her iste bir hayir vardir canim yaaaa

baharcim valla seni cok merak etmistim iyiymissiniz sukur ali efenin pisigide azalmis canim kiyamam hic

ayfer emine gule gule kullansiz kuzulariniz hediyelerini sevmelerine cok sevindik bizde
tekrar hep beraber bulusmayida cok istiyoruz insallah yakin bir zamanda biraraya gelebiliriz
ayfercim yilbasinda geldiginde yapariz diyordum ama sanirim istanbula ugramicaksiniz oyle mi

kitap onerisi isteyen arkadaslar
bende bebek bakim sorunlarina mucize cozumler ve bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler diye iki kitap var cok memnunum tavsiye ederim ama yemek tarifleri yok bunlarda

ececim cok uzuldum canim yaaaa salak tercuman ama bak bu durumu yasayan veya etrafindan bilen arkadaslarimiz onemli olmadigini soylemisler uzme kendini insallah hicbiseycik olmayacak

bebegi gec yatan arkadaslara sabah 7 de uyusa bile kaldirmalarini taavsiye ederim gune erken baslatip gun icerisindede bir seferde 2 saatten uzun uyumasina izin vermezseniz uyku saatini erkene alabilirsiniz bence
ben oyle yapiyorum 7 de kalkiyoruz
sabah ogle ve ogleden sonra 1 bucuk saatlik 3 uyku uyutmaya calisiyorum aksamda 7 ya da 7 bucuk gibi gece uykusuna yatiyoruz

tubacim benim oglumda sallamadan kendi kendine uyuyabiliyor canim ben ozel bir yontem izlemedim basindan beri boyleydi alis masallah
simdide uykusu geldigini anlayinca yatagina koyuyorum uykluya daliyor kendi kendine
mesela asla memede uyumaz oglum
yalniz okudugum kitapta bebegi aglatarak uyumayi ogretmenin iyi bisey olmadigini soyluyordu
aglamaya birakilan bebek guven sorunu yasiyormus ailesinin onu terkettigini ya da umursamadigini dusunuop bir sure sonra aglamaktan vazgeciyormus dogrumudur bilmem ben kitabin yalancisiyim

offff kesin unuttugum bir suru arkadas vardir o kadar cok cevao yazmak istedigim mesaj gordum ki okurken ama cok olunca arada kaynadi gitti sanirim kusura bakmayin
hepinizi cok opuyorum bebeklerimizede bol lstahli uykulu huzurlu gunler diliyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün
ben minik cadım yüzünden geceden uykusuzum sabahın 6:30 da dikti beni ayaga hala uyanık
ayağımda sallıyorum uyusun diye deli gibi uykusu var ama uyumuyor kıpır kıpır
birde kustu yani ona kusmakta denmez perişan oldu az önce çıkarttı ama bir garip öğürdü garip sesler çıkarttı ve morardı 1-2 dk kadar öğürürken nefes alamadı çok kötüydü yaaaa Allah ım kimsenin başına vermesin bu 5-6 keredir oluyor ve çok zor zorlanıyor çok korkuyorum hepte yanlızken oluyor 1 gün düşüp kalacagım
bu arada ebrucum alış nasıl dr.a gitmiştiniz en son fışkırarak kusuyormuş kuzum ne dedi dr.
inşallahh önemli bişey yoktur tatlım Allah ım korusun meleklerimizi inşallahh

emsalcim gecti sukur
ben ogluma disarda 3 saat beklemis sut verdigim icin kusmus
simdi iyiyiz

esranin reflusu olabilir mi canim yaaa
yattigi yerin bas tarafini biraz kaldirin yatagin altina biz havlu koyup biraz egim verdik mesela
sende dene istersen

Ben artık bugün itibariyle sterilizatörü buharlı pişirici olarak kullanmaya başlayacağım inşallah :)çok işe yarıyomuş arkadaşım bi brokoli iki dilim havuç azcık kabak haşlayıp rondodan geçiriyomuş al sana zebze çorbası :)

Yok anam bu saatten sonra eğitim olmaz çocuk dengeyi şaşırır ben sallanmayan beşik aldım bu bir ikincisi eve gelenlerin doğayı kucağına alanların başında psikopat gibi bekledim en ufak bi sallama emaresinde atladım yapmayııııın diye hiç bilmiyo yani sallanmayı şimdi mesela eve bi misafir geliyo ya kucağına alıyo doğayı sallıyo dimi benim kız gözlerini kocaman açıyo noluyo ya der gibi bakıyo ölüyorum gülmekten. :)

yaaa evet harika bişey sterilizatör ben yumurtada haçladım denedim :)))
herşey en 20 dk.da hazır ne güzel
benimde arkadaşım senin dedigin gibi yapıyor sebze çorbasını
olmaz olmaz hele benimkine hiç olmaz :)))
yan yatırmak işkence bişey değil kafasının arkası dümdüz olacak Allah korusun
sallama konusuna gelince eşim sağolsun daha doğmadan sallamadan olmaz uyumaz
gördüğüm tüm bekeler sallanmak istiyor illaha sallanan beşik alcaz diye tutturdu
ben yok dedim o evet dedi ben yok dedim o evet en sonunda tamam almayalım ama uyumazsa beşikte sallanmayınca başının çaresine bakarsın bak yardım etmem ona göre sonra ağlama pişman olma dedi :)))))
düşündüm dedim zaten tek başımayım birde dedigi gibi durmaz falan iyisimi klasik yöntemlerle bakarım sallarım falan ama yinede ben sallamadım hiç beşiğini şlk zamanlar kendi kendine uyuyordu bak benim akıllı kocam neler yaptı anlatayım
ağzıına emziği veriyordu beşiğin başına oturuyordu sallıyordu birde pişşşşş piiişşşş piişşş diye uyuyana kadar poposuna pıt pıt vuruyordu :))))
ben yapma dedikçe yaptı kızınca tamam sen uyut diyordu ben geçince baktım onun yaptıgı hoşuna gidiyor ve öyle uyuyordu kızım bende ona bırakıp çıkıyordum odadan eşim uyuyutup pis pis sırıtarak yanıma geliyordu :))))

saclarini kestiren arkadaslar gule gule kullanin
baharcim besleme deyip duruyorsun sen yine kesin guzel olmussundur koy bi fotoda gorelim

bende uzatmaya karar verdim cok uzun suredir kisa kullaniyordum cunku
hamilelik sonrasinda da aliyle ugrasirken epey uzadi ama boyatamadigim icin cirkin yaaa yarisina kadar kendi sacim gerisi eski boya

yahu maşallahhh subhanallaahhh Allah nazardan saklasın çok yakışıklı amaaaa bu :)))
sanamı benziyor bana mı öyle geldi albümdekilerdede baktım sana benzettim gibi

emsalcim gecti sukur
ben ogluma disarda 3 saat beklemis sut verdigim icin kusmus
simdi iyiyiz

esranin reflusu olabilir mi canim yaaa
yattigi yerin bas tarafini biraz kaldirin yatagin altina biz havlu koyup biraz egim verdik mesela
sende dene istersen

ahhh kıyamam yaaa aman ollmasın bir daha
sütü sadece 3 saat dışarda beklettiğin içinmi olmuş hani anne sütü dışarda 8 saat durabiliyordu ??
yazık yavrum bu yüzden perişan olmuş haa kıyamam
yaa birde bizim çocuklar çok hassas galiba benim kızımında herşeye allerjisi var
çok narin bunlar çoookkkk :))
hayatım evet esranın doğuştan reflüsü var onunda etkisi var sık sık kusmasında
ama bu anlattıgım kusmanın dışında bişey garip yani nasıl anlatılır bilmem ki
bak sabah sütünü içirdim gazını çıkartayım dedi çıkardı yarasın kuzum demeye kalmadı garip garip sesler çıkardı yani öyle ki büyük kaba saba adamların çıkardıgı sesler gibi
öksürük gibi desen değil öğürmek değil ikinin karışımı bişey çıkartmak istiyor o an çıkmıyor öğürüyor öksüyor ve nefes alamıyor morarıp kalıyor yavrum yazık ne yapacagımı şaşırıyprum inan o duruma boğazmı dayanır biz bile azcık zorlansak tahriş oluyor bogazlarımız kızım nasıl kaldırıyor çok üzülüyorum
ebrucum çok çok ince slikon bir yastık yaptım minik ama başının altına bişey koydurmuyor
ben kaldırıyorum o kayıyor ben kaldırıyorum o kayıyor beişiğini hafif kaldırdım ama gündüzleri orda yatmıyor geceleri sadece gündüz kucagımda koltukta falan işte

saclarini kestiren arkadaslar gule gule kullanin
baharcim besleme deyip duruyorsun sen yine kesin guzel olmussundur koy bi fotoda gorelim

bende uzatmaya karar verdim cok uzun suredir kisa kullaniyordum cunku
hamilelik sonrasinda da aliyle ugrasirken epey uzadi ama boyatamadigim icin cirkin yaaa yarisina kadar kendi sacim gerisi eski boya

seninde saçların çok güzeldi canım hamileyken maşallahh güzel hatunsun nazar değmesin :))
bende kestirenlerdenim uzundu ve fönsüz kullanamıyordum ama şimdide kullanamadım :((
bu arada canım şimdiden yakışıklı oğluna ve sana çok teşekkür ederiz hediyen için
kızım ilk erkek arkadaşından hediyesini alacak :)))
büyüyünce annecim bak bunu sana ali gönderdi diyeceğim
düşünsene yaa şimdi hepimiz birbirimize hediye alacagız bebeklerimiz büyüyecek anlatacagız göstereceğiz o zamana kadar inşallah görüşüyor oluruz da olmazsak
birbirlerini merak edip keşke bende görseydim derlermi ki acaba :))

Günaydın kızlar. Gece burayı karılar hamamına çevirmişsiniz valla kaydirigubbakcemile3 bilseydim gelirdim yahu iki kesede ben atardım kaydirigubbakcemile3 Herkes iyidir inş. çok fazla okuyamadım geçmişi

GÜnaydın kızlar.. Ben burukum bu sabah Şehıt haberlerıne Çok ÜzÜldÜm o Şerefsızlerın cıĞerlerını ıtler yemıŞŞ Şehıtlerımıze rahmet dılıyorum :(( onlarda ana kuzusuydu yaa.. ınsan anne olunca daha baŞka acıyormuŞ ıÇı .. Yazık Çook yazık

bende benimkini uyuttum
normalde bir bucuk saat uyumasi gerek ama bizimkinin icinde sanki kurulu bir saat var 40 dakka oldumu zink diye uyaniyor
hatta okadar ki ben bakiyorum yatali 39 dakika mi olmus diyorum bizimki simdi baslar diye dememe kalmiyor bizimki icerden mizildamaya basliyor bu kadar olmaz yani
tabi almiyorum uyutmaya devam etmeye calisiyorum bazen tekrar uykuya daliyor hemen zor uyandiriyorum bazende ne yapsam olmuyor dayanamiyorum kaldiriyorum
valla cocuk buyutmek cok zormus coooook
ama tabi bi guldu mu insan herseyi unutuyor
ozellikle sipa yataktan kalkmak icin aglayip aglayip dururken kucagima alir almaz gulmuyor mu bitiyorum tum sinirim geciyor
3 gundur kahkahada atmaya basladi iyice yemelik oldu valla

emsalcim bu hediye isi hakkaten cok guzel oldu hepimiz icin manevi degeri olacak
oglumuda herkes cok babaya benzetiyor ama goz ve burun benden gamzelerde benim annemden alinma
insallah buyudukce daha cok bana benzer babasi duymasin naniknanik

GÜnaydın kızlar.. Ben burukum bu sabah Şehİt haberlerİne Çok ÜzÜldÜm o Şerefsİzlerİn cİĞerlerİnİ İtler yemİŞŞ Şehİtlerİmİze rahmet dİlİyorum :(( onlarda ana kuzusuydu yaa.. İnsan anne olunca daha baŞka acıyormuŞ İÇİ .. Yazık Çook yazık

evet yaaa allah anne babalarina sabir versin
bu haberleri okudukca daha simdiden oglumu nasil askere gonderirim diyorum
allah korusun herkesin evlaatlarini

Lanet olsun hepsine. Açılım açılım diye beynimizi yediler tepemize ettiriyolar bu pislikleri. Böyle yönetim olmaz ya. Şehitlerimiz rahat uyuyacaklar ama onlar rahat uyuyabiliceklermi acaba? Gerçi bunlarda insalık yok nasıl uyumasınlar dimi?

şehitler ölmez vatan bölünmez

Back
X