• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Özgecim inşallah gönlüne göre bir ev bulursun.

Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun

Nihalcim bende düşünüyorum saçlarımı kestirmeyi ama beldedeyiz kuaför yok. Siirt’ e de hafta sonları bebek izin verirse gidebiliyoruz 1 günlüğüne inş. yetiştirebilirim o kadar işin içinde saç olayını. Ama saçlarım dalgalı sıkıntı verirmiki bağlanmayacak kısalıkta kestirsem. Bir diyorum kullanması kolay olur. Bir diyorum çok dağılır. Kararsızım yani. Senin saçların nasıl? Güle güle kullan.

Tülay
canım maşallahh halil ibrahime çok yakışıklı nazar değmesin.

Dilekciğim yeni bölümünde umarım çok başarılı olursun, hayırlı uğurlu olsun.

Efil06 başın sağolsun canım. Kendine dikkat et ne olur. Bebeği sütün olmasada emzir benze, anne sıcaklığını hissetsin. Belki zamanla gelir belli olmaz ki.

Emsal canım seni çok iyi anlıyorum. En erken bizimkide 2 de uyuyor. Dün 3:30 u bulmuştur herhalde. Çözüm yolu bulkursan yaz canım yaaa. Taşınma yerleşme falan daha ben yeni düzen tutturuyorum bebeğimin düzeninin olmaması normal diyorum.ınş. zamanla düzene girer.

MyLadyBird bende sallamıyorum canım. Uykusu varsa uyuyor zaten geceleri yanıma yatırıp emzirerek uyutuyorum. Gögüs ucum acımasın diye ara ara emzik veriyorum ama onuda elimle tutuyorum atıyor. Çok geç uyuduğu için halim kalmıyor.

şimdi size benim sallamama muhabbetimi anlatayım gülün biraz..

Ben çok hırs yaptım bu yabancılar sallamıyo uyuyo bu çocuklarda biz niye sallıyoruz diye dolayısıylada kimseye hiç kucakta sabah bile olsa sallatmadım sallanan herkesi durdurdum doğduğundan beri doğa.. Ve tabii ki doğa koyunca uyumaya alıştı. Ama üçüncü ayımızın sonunda bi huyu değişti illede bişey istiyo uykuya dalmak için tabi ki yalancı emzikte emmediği için yapacak bişey bulamıyorum en sonunda yabancılar öyle yapıyomuş diye eğitime başladım. Bu eğitimde tam annemlere bursaya gittiğime denk geldi. Orada acayip alay konusu oldum. şimdi eğitim şöyle......

Doğayı karanlık ama zifiri değil azcık aydınlık bi odaya bırakıyorum tabi o bağırmaya başlıyo sonra bir dakika sonra yanına gidiyorum tamam kızım ben burdayım güvendesin ama şimdi uyku saati diyorum çıkıyorum sonra iki dakkada bir sonra üç dakka böyle arayı açıyorsun tabi çok yorucu bişey alıp sallayasım çok geldi yani yeter artık falan oldum ama diyorum ya direk hırs yaptım artık babamlar falan benimle nasıl alay ediyo anlatamam kapıya geliyolar tamam kızım güvendesin diyip kahkahalar atıyolar :) tabi ben hiç yılmadım gece birbuçuklara kadar gittim geldim gittim geldim.. Allahıma şükür şimdi koyuyorum öylece uyuyor yani uyumayı öğrendi gözünü kapamayı öğrendi ama altıncı aydan sonrada sapıtıyolarmış bakalım.. Her an eğitim yine başlayabilir yani ehehe.

Annemde diyo ki çok gördümde senin kadar psikopatını görmedim kızım...

canım boşver ya nihayi sonuça ulaşmısın ya önemli olan o :) sabrına hayran kaldım ben denesem mümkün değil sakinleşmeş zıngır zıngır ağlar varya..

Bu arada bizde de sağ kulak kepçe olma yolunda ilerlio şapka ve banttan nefret edio :((

ya bide bu aralar çok sıçrıo özellikle uykuya dalacağı zaman çok üzülüyorum neden korkuodur acaba

gıııyyyzzz valla gelirim orayaaaa car car konuşa konuşa öldürürüm seni :)))) :mymeka:
bikerem o benim çeneme alışıık hatta susarsam ağlıyo :))) kaydirigubbakcemile4
ama bu teklifini kocama yaparsan sorgusuz sualsiz kabul görür ve cennetle ödüllendirilirsin (adam o derece dua eder sana sen düşün yanii :))))))))))))))))))))))) ) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canımmm yaa çok sevindim senin adına hep bana kız çıksın diyodun ya benim pamuk şekeri çıktı şansına valla ne temiz kalpliymişsin meryemiiiimm :)))

KIZLAAAARRR BİR ÖNERİM VARRRRR!!!!!!! :
Çok uzun zamandır buradan neler neler paylaştık.. aslında birbirimizi ismen resmen yüzyüze tel.den msn.den filan bir şekilde görüşerek tanıdık... ama resimlerimiz burda ve ancak topiğe girersek ararsak bulursak görebiliriz... ben eğer saniye de isterse hediyemin yanına kızımla çekilmiş bir resmimizi ve anneyle minik meleğine yazılmış küçük bir notumuzu ekleyeceğim... belki içinizde bunu düşünen vardır ama ben dile getirmek istedim belkide aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır diye... lütfen fikirlerinizi paylaşın sizde.... hediyeyi saklarken yanında bunlarıda saklamak isterim ben çünkü eğer bana gönderilirse.. ozaman hediyelerimizin daha anlamlı olacağını düşünüyorum..... kızıma gösterip anlatacak okutacak bir minik hatıra kalmış olur elimde.. ne dersiniz...??? :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:hulya:

canım çok incesin ne kadar sevindim anlatamam kızıma en büyük hatıra çok sevinirim cnm

Tşk ederim kızlar ev ile ilgili dualarınız için. İnş. buluruz henüz bulamadık ama arıyoruz

özgeciğim ve baharcığım ellerinize sağlık çok teş.ederiz
özge cnm dua ediyorum inşallah kendi evine taşınırsın

kızlar benim kızım sürekli kusuyor ve dr fazlasını çıkarttığını söylüyor ilk zamanlar üzülüyordum ama kusan bebek iyi büyürmüş artık rahatım

Senanın'da kulaklarının üstü ve arkası pişik gibi oluyor popolin sürüyorum hemen geçiyor

Ya kızlar kendıme elbıse almak ıstıyorum ama emzıren anneler ıÇın elbıse Ürettı,lermı bılmıom :)) rahat kullanıŞlı elbıse bulan var mı ?

selam çenebaz karılar. oyyyy işi gücü bıraktım geçmişi okudum. hastalık oldu bu geçmişi okumak bende sanırım. :) çok vaktim yok alıntı yapamadım.
dün telaşla unuttuğum için özür dilerim. mehtapçım, meryemcim nice yıllara canlarım. iyiki doğmuşsunuz iyiki arkadaşım olmuşsunuz.
sinemcim benim oğlumun iştahı değişiyor canım. bazen iki memeyle zor doyuyor bazen tek memeyi binbir nazla 5 dk emiyor.
kızlar oğlum akşam 7-9 arası bi başlıyo ağlamaya susturana aşkolsun. kucağa gelince hafif sakinliyo yatırsam cıyak cıyak ağlıyo. sanki bir yeri acıyor gibi. telaş yapıyorum ama babanem bütün gün sakin sakin durduğunu söylüyor. şaşırdık kaldık babasıyla battaniyeye koyup sallıyoz az sakinliyo. sonra zorla mememi veriyorum emince rahatlıyo uykuya dalıyor falan ama sırtımdan ter boşalıyor. dün akşam banyo yaptırdım çok seviyor suyu rahatlar diye 5 dakika sonra bastı feryadı gene.

kızlar bir de sizden EMEL ve SALİHAS ın varsa tel nolarını ozelden yollamanızı rica ediyorum. Bu aralar ikisi de girmiyor. adresle ilgili konuşucam. birinden alayım, ötekine vereyim :=))))))))))))))))
canım emel okula başlamış rapor alabilirse uzatıcak sabah konuştum biara girebilirse bakacak canım..
ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2 :(((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor

uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))
emsalcim benimkide aynen öyle yapıyor kolaarımda drman kalmıyor artık babaya veriyorum babada çabuk sıkılıyor al emzir bahanesi ile bana veriyor ne olucek bilmem...birde altını değişirken falan çok korkuyor okuyorum ama hepp böyleyizz yaa..
bazen çok kusuyor benim yavrum öff günde 3-4 kez kıyafet yeniliyoruz...

gamzecim hediyelere resim ekleme harika bir fikir olur yaa...

yhu az bi susunda geçmişi okuyam :oklava: tam diğer sayfaya geçiom bakıom aynı yazılar :oklava: durun az yetişçem size

selam çenebaz karılar. oyyyy işi gücü bıraktım geçmişi okudum. hastalık oldu bu geçmişi okumak bende sanırım. :) çok vaktim yok alıntı yapamadım.
dün telaşla unuttuğum için özür dilerim. mehtapçım, meryemcim nice yıllara canlarım. iyiki doğmuşsunuz iyiki arkadaşım olmuşsunuz.
sinemcim benim oğlumun iştahı değişiyor canım. bazen iki memeyle zor doyuyor bazen tek memeyi binbir nazla 5 dk emiyor.
kızlar oğlum akşam 7-9 arası bi başlıyo ağlamaya susturana aşkolsun. kucağa gelince hafif sakinliyo yatırsam cıyak cıyak ağlıyo. sanki bir yeri acıyor gibi. telaş yapıyorum ama babanem bütün gün sakin sakin durduğunu söylüyor. şaşırdık kaldık babasıyla battaniyeye koyup sallıyoz az sakinliyo. sonra zorla mememi veriyorum emince rahatlıyo uykuya dalıyor falan ama sırtımdan ter boşalıyor. dün akşam banyo yaptırdım çok seviyor suyu rahatlar diye 5 dakika sonra bastı feryadı gene.

canim esinle ikinizde calisiyorsaniz bebek anne ve babadan ilgi istediginde ya aglarmis yada oksururmus oyle yapdigiinda sakin telaslanma sen nasil bolursan sutr kokundan onada gidiyor oda huzursuz oluyor seker.

saol cnm bnm inşallah:Saruboceq:

canim ev isin ne oldu insallah allah gonlune gore verirr.

allah gönlüne göre versin bacım. geliyim sana yardıma. pek severim ev arıyım geziyim. taşıyım falan :) bayılırım walla.
bizim doktor rotarix yazmış ta merak ettimdi :) saol hayatım.

Amin bacımm. Gel valla ne güzel olur. :lepi:

yhu az bi susunda geçmişi okuyam :oklava: tam diğer sayfaya geçiom bakıom aynı yazılar :oklava: durun az yetişçem size

Amanın kaçın eli oklavalı Nihal geldi kaydirigubbakcemile3 Kıss saçın güzel olmuş yavrum. güle güle kullan: Ayrıca herzamanki gibim çok seksi bakmışsın. Bunuda burdan sölemeden geçemicem :)

Back
X