Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende kahvaltı yapmamıştım biraz önce azıcık semiz otu yedim 1 dilim ekmekle başkada bişey yemedim evdede çok hareketliyim havalar birazdaha ısınsın eylülüde alıp yüriycem bol bol bakalıma rtık vermem lazım benimde gamzecim:))acık fil yarısıyımda:)))
özleeem sabahtan beri var gözüküyon ama yazmıyon şekerim hayırdır açıp kaçtınmı nerdesiin :))
bu arada zeynocum burdayım ben...
kendime salata yapıyorum gaza geldim ayıp sölemesidee :)))
işallah bende eccük kilo veririm :))
valla bende yemeğimi yedim üstüne tatlımı yedim çayımı içtim gökşen uydukça yemeğimi yemeye çalışıyorum öteki türlü müsade etmiyo yemek yememe :)
Merhaba herkese. GAmze sorma bu benimki mızmız cızcız durmuyo. Bilgisayaracıktı ama bakamdım.Uyuttum 5 dak sonra uyandı. Sorunu ne anlamadım. Şimdide iki dakka bakayım dedim. Benle ilgilen diye tos tos yapıyo kafasını dizime.
Bu arada bizim kontrolümüz vardı bugün. Doruk demir ilacı yüzünden kabız olmuş. 3 haftadır cok fena kabızdı. İlacı bıraktırdı doktor tamamen. Zaten tadını sevmiyordu. 500gr almış ki bu bizimiçin süper. Çünkü zar zor yiyor vede secerek yiyor kendisü.Boyumuz 72 cm kilomuzda 7900 işte böle... Artıkın birsürü çeşit yemek yiyebilecekmiş. Dolma, sebzeli tavuk kıymalı ıspanak semizotu gibi. Tabe kıymaları tükürmezse.
maşallah canım bunları nasıl yapıcan peki doktor tarif verdimi canım salça falan koncakmı salçasız bi ıspanak veya semiz otu düşünemiyorum bende değişik şeyler vermek istiyorumda ondan
özlemcim maşallah oğluşuna bzide artık yavaş yavaş herşeyden yemeye başlıcaz dr verbilrisin dedi bende başlıcam bakalım :)
özlem cim bizim drmuz baharat tuz şeker yok dedi onun dışında herşey serbest dedi
Merhaba herkese. GAmze sorma bu benimki mızmız cızcız durmuyo. Bilgisayaracıktı ama bakamdım.Uyuttum 5 dak sonra uyandı. Sorunu ne anlamadım. Şimdide iki dakka bakayım dedim. Benle ilgilen diye tos tos yapıyo kafasını dizime.
Bu arada bizim kontrolümüz vardı bugün. Doruk demir ilacı yüzünden kabız olmuş. 3 haftadır cok fena kabızdı. İlacı bıraktırdı doktor tamamen. Zaten tadını sevmiyordu. 500gr almış ki bu bizimiçin süper. Çünkü zar zor yiyor vede secerek yiyor kendisü.Boyumuz 72 cm kilomuzda 7900 işte böle... Artıkın birsürü çeşit yemek yiyebilecekmiş. Dolma, sebzeli tavuk kıymalı ıspanak semizotu gibi. Tabe kıymaları tükürmezse.
gamze gece emmek istemiyorsa vermene gerek yok hem su belizinde uykusu bölünmez :)
Salça baharat tuz yok. Soğan kullanımı serbest. Domateste mevsimi gelince salça yerine kullanılabilir diye düşünüyorum.Mesela dolmaya dereotu maydonoz soğan vs hepsini koyacaksın dedi. Aslında baharat tuz yok dedi ama salça konusunda birley demedi benim kendi fikrim bu şekilde yapmak.
Valla bizimki zar zor yiyor. Bakalım bunları yiyecek mi? En azından çeşiit çoğalınca beğeneceği birşeyler bulma olasılığım artıyor.
Yani az miktar salça kullanılabilir mi canım??