2009 Eylül Anneleri

seni de götürmesini iste zeynep :roflol: :roflol:
daha cazip bi istek gelmedi aklıma :roflol:
ay ben olsam sanırım 4-5 çift adidas isterdim, samoa'larım çalındı da :(((

offf cadı uyandı yaaa :(((

bence parfum iste, kofreler oluyor parfumlerin mesela parfumu, içinde losyonu falan set gibi, onlar ucuz oluyor... ben parfum derim... bir de bence marks and spencerdan bişeyler alsın gökşene, eğer varsa amerikada tabi... çünkü daha ucuz ülkemize göre, bilmem aklıma gelen ilk şeyler bunlar.

ay meryemcim sağol canım, demek rüzgarsız da beni seviyosunuz :)

ya bizim kurum da yasaklamıştı ama ben gizli yollardan giriyordum ama şimdi tekrardan açtı bağlantıyı,, off çok üzüldüm ya ebru da olsaydı aramızda keşke....

merve bence şart mama sandalyesi, ayşenin gönderdiği çok güzel. bence ondan al, fiyatıda uygun.

MERYEMCıM anca cevap yazabilyrm tatlım.oğlum tüp bebek değil doğal yolla hamile kaldm ama uzun yıllar sebebi bulunamayan infertilteyle boğuştm..hamile de kaldm ama düşükle sonuçlndı,karnımda öldü..

selamlarrrrrr
ancak fırsat buluyorum
işlerden oğlandan
oğlumu yıkadım uyuttum kahve içerken
size MERHABA demek istedim
geçmişi okuyamadım umarım ters bişi yokturrr

MERYEMCİM anca cevap yazabilyrm tatlım.oğlum tüp bebek değil doğal yolla hamile kaldm ama uzun yıllar sebebi bulunamayan infertilteyle boğuştm..hamile de kaldm ama düşükle sonuçlndı,karnımda öldü..

neyse hepsi geçti gitti bitti çok sükür. Allah evlatlarımıza uzun uzun sağlıklı ömürler versin.

gülaycım elbette. ben alituna olmadan ankaraya gelsem beni istemeyecekmisiniz:)

reyhancımm ben burda babygap aldım çokda pahalı değildi gerçi yüz de 50 indirim vardı iki elbise ve bir bolero aldım çok şıklar ama dediğin gibi orda dah ucuzdur zaten özellikle gökşene seneyede giyebilceği şeyler istiyorum kışlık varmıdrki bu zaman da ? bide orda elektronik ucuzmuş ben telefon istedim burdaki fiyatı 530 lira orda 300 müş ama teknosa hediye çeki geldi ordan alıcaz bekliyorum :))

gülaycm orda parfümcüler var mesela burda 200 liralık bi parfüm 50 lira hemde burberry mesela :)

parfüm converse dedim hemn zaten :)

yaa ben parfüm kullanamıyorum kızlar yaa hamıleyken kullanmamaya basladım halada kullanmıyorum. çocuga zararlı dıye kullanmayıda düşünmüyorum:) benı kendı kokumla seven sevsın:)

isterim meryem istemez olurmuyum seni valla.....

ya ben rüzgara genelde chiclid marka giydiriyorum, fiyatı çok uygun kalitesi, desenleri harika... istanbula gelince yerine uğrucam kesinlikle, ankarada hepsini bulamıyorum.

meryem ben de kullanmıyorum, rüzgar üstümü yaladığı için, ama bu durumdan memnun değilim açıkcası....

hem ileriye dönük yatırım olması açısından parfumu uygun bulduysan alacaksın hemen...

bu arada armani she yi tek geçerim koku olrak.

bak saatte istebilirisn, eğer saat ihtiyacın varsa, saatlerde ucuzmuş....

valla ben büyük ama pahalı bişey almayı tercih ederğim...

mesela güney afrikaya gittiğimizde eşim bana pırlanta ucuz diye, pırlanta kolye almıştı. ama gerçekten çok ucuzdu, elmas inanılmaz çok orada çünkü.

bu arada bence başka zaman fırsat yaratıp sende takıl eşinin peşine, ben yurtdışı işi olacak kedi gibi dizinin dibinden ayrılmam valla:) beni de götürsün diye....

yaa gecen bır arkadasdımın ıkız bebeklerınden bırınde problem vardı neyse... dr a gıtmısler dr un soylkedıgı bişey benı çok etkıledı. demıskı adam bazı annler cahılce hamılkeyken parfüm kullanıyor. halbukı bebek anne karnında alısırmıs annesının kokusunu. parfum kullanıncada karısatırırmıs bebk.

benımde parfümüm lancom qui. ama piyasada yok artık en son free shop tan eşime aldırmıştım

Back
X