Bişey olmaz canım bence, en azından yemiş, bir kaşık yese kar sayıyorum ben, Pirinçli mama yerine , pirinçte haşlayıp karıştırabilirsin
yada seviyorsa yoğurt karıştır çorbaya
canım süt allerjısı oldundan yoğurt yedırmıyoruz....pırınc koyuyorum normalde zaten corbasına...ama yınede yemıyor.pırınclı kasık mamasını sevıyor guzel bır tat verıyor hosuna gıdıyorr....canım degısık bıberon cesıtlerı denedınmı hepsınımı tutmuyor oğlun.....bızımkınıde bır sekılde alıstırmıstık...ama yıne almıyor sımdı bıberonu....uyurken bır sekılde vermeye calısıyor bakıcımız...bazen ınat edıp almıyor uyurkende...ama bebeklerın bıberon tutması buyuk bır nımet bence....alıstırmak lazım....ben anne gogsunu ıstemez dıye ılk 3 aylık donemde kullanmadım bınberon...ama ıkıncı cocukta ınsallah bu hatayı yapmak ıstemıyorum...chicconun kaucukunu,silikonunu aldım...nuby nin anne gögsüne benzeyenını aldım...ama hiç memnun kalmadım...bırde klasık bıberon baslıkları var ya ondan aldım...yıne en ıyı klasık olanını alıyor...
ah şu biberon konusunda bende çok dertliyim ne yapdıysam almıyo uykusunda bile aynı agzına sokuyorum ögürüyo yaben büyük emzikde veremiyorum 6,12 kullanması lazım ucu büyükgeliyo almıyo ögürüyo ne yapcam bu kızla yaben:umursamaz: