benimde sütüm yetiyor bebişime hatta artıyor..belkide bu yüzden ek gıdaya gecişte zorlanıyor kızım...nede olsa meme var diyip mamaları reddediyor. 2 gündür sadece beni emiyor...CADIARZU...7 aylyk olupta 1 cay kasığı yumurtayla 2 gün geçirmesi normal mi?
Çok az yiyormuş canım seninki, bence memeyi kes iyice acıktığında ver bişeyler havucu pişir ver mesela bebekler tatlı şeyleri seviyorlar, siz yemek yerken ne yiyorsanız sok ağzına benimki bizim yemekleri yemeyi çok seviyor.
bi kaç gündür girememiştim gezmektenzemuszemus
canım ben doğduğunden beri tek yıkıyorum ama hala file kullanıyorum ben
tatlım dişiniz hayırlı olsunn
inşallah pıtı pıtı yürüdüğü günlerde yakındır canım daha bizde bişey yoook
ahhh kilo olaylarına girmyiyn hiiç derim benn
takma kafana biliyorum uzaktan söylemek kolay yaşayınca öyle olmuyo ama eğer sağlığı yerindeyse ço dert etme önemli olan kg deilki
ohh rahatlar tabi bende artık her gece uyumadan önce yıkıyorum deliksiz uyuyo tavsiye ederim
bende emziriyorum canım ne kdr süt alırsa o kdr iyi bence
hoşgeldin canım ben neslihan oğlum batuhan 17 haziran doğumlu benim oğluşumda
ikeanın mama sandalyeleri çok uygun çokda pratik cnm annem almış kendi evine batuhan için çok rahat beniim evdeki kraft 150 tlye aldım ama şimdik aklım olsa ikeanınkini alırım çok pratik ve az yer kaplıyo
benim oğluşun süt annesi olabilrsin meselananiknanik benimde sütüm azzz
canım o gerçek portakal deilki aroması sadece
ohh gezin gzinn
Ah keşke burda olsan sütler akıp gitiyor :kedi:
benim kızım tavuğu sevmedi çorbada.sadece kıymalı çorbaları yiyor.balığı hiç denemedim.hangi balıkları nasıl pişirerek veriyorsunuz öğrenebilir miyim acaba?
bide et köftesini nasıl yapıyorsunuz?
Çipuranın mevsimi canım, balığın beyaz kısımlarını bıçakla kesip az suda haşlayıp yedirebilirsin yada çorbasının içine katabilirsin. Benimkide tavuğu çok seviyor kıymayla pek aramız yok.