2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim napıcan dayanacan bizde altlı üstlüyüz işte ama kapıyı vurmadan oda kapısı gibi içeri girip çıkıyor kaynanam çouğuma bakıyorlar diye birşey diyemiyorum.sabah işe gelicem ver çocuğu biraz sevim diyor bana ben işe gidecem bende kalsın biraz kuzum dedim bende

Özlemcim, Armycim, Neslihancım sabredin kızlar anne olmak çok zor
Neslihancım çok geçmiş olsun,
Benim kayınvalidemde hafta içi bende kalıyor ,
annem baktığı zaman, çamaşırım varsa topluyor katlıyor çoraplarda sökük bile varsa dikip koyuyor
bulaşıkları bile yıkıyor
kayınvalidem mutfağı çarşıya çeviriyor
çamaşırlarımıda yatağımın üstüne atıp bırakıyor
yemek falanda ben gelince yapıyorum
çocuğuma bakıyor işte bişey diyemiyorum
ama geçen sefer dedim bu çamaşırları atma yatağın üstüne dedim
dün kanapeye atmış gülermisin ağlarmısın :)

Günaydın kılqr, bugün bende uykusuzum, mert acıktı gece emmediği için bişey yiyyemedi, su içip içip yattı, çok moralim bozluyor, sütüm olmasa zaten sütüm az der geçerim ama göğsüm süt doluyken emmemesi çok kötü oluyor. Ek gıda yiyor ama süt ürünlerini ve yumurtayı yemiyor.

sağıp ver canım kahvaltısına kat bir şekilde alsın anne sütünü

ayy bu kaynanalar çok fena
bende kaynana olacam ama böyle mi olurum bende senağlama

sağıp ver canım kahvaltısına kat bir şekilde alsın anne sütünü

Pompa yokki, elimle sağabildiğim kadar sağıp bardakla içiriyorum az bişey içiyor bırakıyor kahvaltıya karıtırıyorum ama az bişey yetiyor, eşime pompa aldırıcam bugün. Biberonada alışık değil ama zorluycam.
Dolapta ne kadar duruyor, gece acıktığı zaman buzdolabından çıkarıp veremem o zaman ne yapıcam.Süt saklama poşetleri nerede satılıyor bilginizmi varmı kızlar.

Ben kayınvalidemden hiçbierşey beklemiyorum, yeterki benim oğluma saçma sapan laflar etmesin. Çocuğu bağırarak seviyor oğlumda korkuyor ağlıyor ona bağırdığı sanıyor, hakaretler ediyor, domuşup durma, hiçmi görmedin ekşiyi turşuyu, maydonoz dikeni gibisin... daha neler neler hatırlamıyım diye aklıma bile getirmiyorum.

Kızlar manuel pompa alıcam ucuz bişey marka öneririmisiniz, eşim alacak belki emmez ama adileride çok can yakıyor diyorlar ve iyi sağmıyor diyorlar. Pompayla sağınca süt artarmı? Birde biberon alıcam, ucu nasıl olsun kauçuk alıcam alıştırma biberonları varmıdır numara falan.

günaydın kızlar.
şuanda innaılmaz bir yağmur vard burda...sanki gök delindii..
özlemcim cnm anlıyorum seni.ama annelik işte sabır işi...
geçicek bugünlerde..karşımıza alıp dertleşeceğimiz günlerde gelicek..
daha olumlu yaklaş.bende yaşıyorum bazen..bişey yedirirken eliyle bi vuruyo kaşığaa..
gelde ağlamaaa:umursamaz:
ama napalım evlat..biraz sabır zamanla geçicekk..büyüyecekler..

emelcim senin kayınvalidede ne fenaymış ha..
walla biizmki melek melekkkkk..o yüzden hakkını ödeyemem hiç..
iizn alır yağmuru kucağına almak için..yada şunu yedireyimmi die sorar..
çok zor kayınvalideyle yaşamak..ama mecburiyetlikk malesef....

ayşecimm üüzlme cnm ya..eğer sütün çoksa sağ sakla.kahvaltısına kat.çorbasına kat..aşka şekilde vermeyi dene cnm..zaten artık yaşına gircekler üüzlmeyin bu kdr emmiyo die..
hiç ememeyen bebekleri düşün hayatımmopuyorumnanaktan
üüzlme bişekilde ver sen merte...kaydirigubbakcemile5

Saol ilkecim şükrediyorum bu kadar emdiğine.
Verecem bir şekilde artık.

Ben verdim canım bi iki kez. Pişik filan yapmadı ama kakişi kıpkırmızıydı ertesi gün.Korkma verirsen :)

Maşallah yağmuruma, büyüyo kuzular ya. NAsıl garibime gidiyo bazen, evin içinde hareket eden pıtır pıtır bi şeyyy :)

kızlar bişey sorcam araba koltuğu 0-13 kilo vardı küçük geliyo yeni alcaz tavsiye edeceğiniz varmıı yada ne almayı düşünüyonuz

Kraft omega kullanıyoruz canım biz. Memnunum. Biraz terletiyor ama sanırım çoğunda aynı sıkıntı var.

Canım benimde ara ara sızlıyor. En kötü tarafı bu işte. Benim bi de dikişin bi tarafı hala kırmızı.

Canım buzluktan çıkartıp iyice sıcak su dolu kaba bırakırsan iki-üç dakika içinde ılınıyor. Süt saklama poşetleri bebe mağazalarında var. Ama aventin süt saklama kapları daha iyi. Steril edip tekrar kullanaılabiliyor. Süt saklama poşetleri tek kullanımlık.

kızlr nasılsınızz ben bunalımdayım herhaldee hergün aynı seyler dayancak kimsem yok ailemde uzakta eşimde işte heppp yada görevli genelde yanlızım kızımla artık oda olmasa napardım çalışmayı düşünüyom ama ela çok küçük en azından 3 yaşında olsun diyommm elanın keyfi yerinde sükür bu seferde ben kötüyüm hep ağlamak geliyooo içimden iş yapasım gelmiyooo evler kaç gündür süpürülcekkk ay ne olduuu bana baharr mı carptııı anlamadım

Burdada hava kapalı.
Sizinkiler arabasında duruyormu kızlar, benimki bindirince ağlıyor, gezmeye bile götüremiyorum, çocuk insan yüzü göremeyecek, bir tek balkona çıkıyoruz.

Eşimin ailesi zaten hiçbiryere çıkarmıyorsun diyor, akrabam yokki annemden başka burda nereye çıkarayım, çocuk yabancılıyor sebebi benmişim, direk söylemiyorlar ama hissettiriyorlar.

Bir ara banda olmuştu, havalar güzel gidiiyor elayıda al çık dışarıya yada balkona falan çık. Çalışmaya başlarsan bu seferde aklın elada kalıcak. Evler dağınıksa o bile insanın ruh halini etkiliyor biraz çeki düzen verebilirsen ver sonra al kahveni afiyetle iç.

ayşecim..ben medela kullandım..çok güzel çekiyodu.boşalıyodu hemen göğsüm..kesinlikle tavsiye ederim..120 tl civarı sanırım..saklama poşetleri eczanede bulabilirsin..

Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
* Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
* Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
* Derin dondurucuda 6 ay..saklayabilirsin..

biberonda avent kullandım. canım..

kayınvalideni takma kafana hayatım..
kocaman kocaman kadınların yaptıklarına bak allah aşkına yaaalmaz:
boşwer sen bebeğine bak.desin ne oluyo diyince..boşwer üzülme sen bebeğinle ilgilen..

ayşecimm sağ canım sütün varmış ne güzelll biberon dr brons kullanıyom gazyapmıyooo cokta memnunum ela başkasıyla içmiyooo
kaynanamı dedi biri bizimde ne arar ne sorarr görüncde yavum kuzumyapmacıkk seyy 5 aydır 4 kere aramıtırrr düşününn

120 tl pahalı canım ya, ilk aylar olsa alırdım ama şimdi sadece geceleri içicek oda içerse 50-60 tl lik bişeye bakıyorum ama işe yaramassa o dakötü. 2. bebeğe falan dayanıyormu 4-5 yıl elekteikli mi.

Valla benimki yazın geldiğinde sevdi başkada hiç aramadı numarası bile yoktur. Boşver aramasın daha iyi, canını sıkacak bişeyler söylemiyorlar en azından.

Aventi bende çok duydum ama kenser yapıyor falan dediler, dr brons bebek mağazalarında varmıdır, anne göğsüne beziyormu ucu ve kauçukmu

Birde çok delikli biberonlardan alayım diyorum çekmeyi bilmiyor az delikliden çekince gelmiyor ve sinirlenip ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…