Özlemcim, Armycim, Neslihancım sabredin kızlar anne olmak çok zor
Neslihancım çok geçmiş olsun,
Benim kayınvalidemde hafta içi bende kalıyor ,
annem baktığı zaman, çamaşırım varsa topluyor katlıyor çoraplarda sökük bile varsa dikip koyuyor
bulaşıkları bile yıkıyor
kayınvalidem mutfağı çarşıya çeviriyor
çamaşırlarımıda yatağımın üstüne atıp bırakıyor
yemek falanda ben gelince yapıyorum
çocuğuma bakıyor işte bişey diyemiyorum
ama geçen sefer dedim bu çamaşırları atma yatağın üstüne dedim
dün kanapeye atmış gülermisin ağlarmısın :)
sağıp ver canım kahvaltısına kat bir şekilde alsın anne sütünü
günaydın kızlar.
şuanda innaılmaz bir yağmur vard burda...sanki gök delindii..
özlemcim cnm anlıyorum seni.ama annelik işte sabır işi...
geçicek bugünlerde..karşımıza alıp dertleşeceğimiz günlerde gelicek..
daha olumlu yaklaş.bende yaşıyorum bazen..bişey yedirirken eliyle bi vuruyo kaşığaa..
gelde ağlamaaa:umursamaz:
ama napalım evlat..biraz sabır zamanla geçicekk..büyüyecekler..
emelcim senin kayınvalidede ne fenaymış ha..
walla biizmki melek melekkkkk..o yüzden hakkını ödeyemem hiç..
iizn alır yağmuru kucağına almak için..yada şunu yedireyimmi die sorar..
çok zor kayınvalideyle yaşamak..ama mecburiyetlikk malesef....
ayşecimm üüzlme cnm ya..eğer sütün çoksa sağ sakla.kahvaltısına kat.çorbasına kat..aşka şekilde vermeyi dene cnm..zaten artık yaşına gircekler üüzlmeyin bu kdr emmiyo die..
hiç ememeyen bebekleri düşün hayatımmopuyorumnanaktan
üüzlme bişekilde ver sen merte...kaydirigubbakcemile5
Çok şükür gece 2 kez emdi uyku arasında emel, ama uyanıkken emmiyor.
Kırmızı pancar verdinizmi kızlar, ablam pazardan almış vereyim diyorum bir zararı olurmu ki, çok faydalı bir besinmiş. Nette araştırdım 7 aylık bebekler yiyebilir yazıyo ama pişik yapabilirmiş.
saol emelcim..yarıyo yaramasına da çok hareketli hiç kilo tutmuyokii:umursamaz:
sağlığı yerinde ya yeter..
kıpır kıpırr yaaa...ellerini bırakıorum ayakta.duruyo şimdlik bakalım yakında yürü heralde..:lepi:
hadi bakalım o zaman ayvayı yedik işte:teytey::teytey:delikafadulden
kızlar bişey sorcam araba koltuğu 0-13 kilo vardı küçük geliyo yeni alcaz tavsiye edeceğiniz varmıı yada ne almayı düşünüyonuz
slm annişlerrr
sezaryen le doğum yapan annişler dikiş yerlerinizde sızlama acı var mı 2 gündür hafif bi acıyla sızlıyorrrrr en kötü yanı bu olsa gerek herhaldeeee benim gibi olan var mı ben mi böyleyimmmm
Pompa yokki, elimle sağabildiğim kadar sağıp bardakla içiriyorum az bişey içiyor bırakıyor kahvaltıya karıtırıyorum ama az bişey yetiyor, eşime pompa aldırıcam bugün. Biberonada alışık değil ama zorluycam.
Dolapta ne kadar duruyor, gece acıktığı zaman buzdolabından çıkarıp veremem o zaman ne yapıcam.Süt saklama poşetleri nerede satılıyor bilginizmi varmı kızlar.
kızlr nasılsınızz ben bunalımdayım herhaldee hergün aynı seyler dayancak kimsem yok ailemde uzakta eşimde işte heppp yada görevli genelde yanlızım kızımla artık oda olmasa napardım çalışmayı düşünüyom ama ela çok küçük en azından 3 yaşında olsun diyommm elanın keyfi yerinde sükür bu seferde ben kötüyüm hep ağlamak geliyooo içimden iş yapasım gelmiyooo evler kaç gündür süpürülcekkk ay ne olduuu bana baharr mı carptııı anlamadım
Kızlar manuel pompa alıcam ucuz bişey marka öneririmisiniz, eşim alacak belki emmez ama adileride çok can yakıyor diyorlar ve iyi sağmıyor diyorlar. Pompayla sağınca süt artarmı? Birde biberon alıcam, ucu nasıl olsun kauçuk alıcam alıştırma biberonları varmıdır numara falan.
ayşecim..ben medela kullandım..çok güzel çekiyodu.boşalıyodu hemen göğsüm..kesinlikle tavsiye ederim..120 tl civarı sanırım..saklama poşetleri eczanede bulabilirsin..
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
* Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
* Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
* Derin dondurucuda 6 ay..saklayabilirsin..
biberonda avent kullandım. canım..
kayınvalideni takma kafana hayatım..
kocaman kocaman kadınların yaptıklarına bak allah aşkına yaaalmaz:
boşwer sen bebeğine bak.desin ne oluyo diyince..boşwer üzülme sen bebeğinle ilgilen..
ayşecimm sağ canım sütün varmış ne güzelll biberon dr brons kullanıyom gazyapmıyooo cokta memnunum ela başkasıyla içmiyooo
kaynanamı dedi biri bizimde ne arar ne sorarr görüncde yavum kuzumyapmacıkk seyy 5 aydır 4 kere aramıtırrr düşününn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?