4 gün önce bıraktık. Pınarın devam sütünü veriyordum ama markette yoktu. 3 gündür keçi sütü içiyor. Sade olunca biraz içip bırakıyor. Kalanına muz ve bisküvi karıştırıyorum. Ama dün sade de bitirdi. Bugün içer mi bilmiyorum.Bir günü bir gününü tutmuyor.
Ben 1-2 ay önce 2 haftalık diyet yapmıştım eşimle birlikte. O daha kilolu olduğu için 6 kilo verdi, ben 4 kilo verdim. İsterseniz; internette "Ender Saraç 15 günlük rejimimiz" diye arattığınızda çıkan ilk site. Gerçekten Ender Saraç'ın mı bilmiyorum ama işe yaradı. Yalnız diyette meyve yok, biz birer porsiyon yemiştik.
teşekkür ederim canım araştırayım dediğin diyeti
evet ilkecim bu yaz çok sıcak olucakmış güneş kremi almadım daha kızıma kızlar siz kullanıyo musunuz bizimki esmer çok faktörlüye gerek yoktur heralde mesela 50 faktör falan var ya gerek yok bence
mustela alıcam 50+ bizimkinin cildi çok hassas,
ıyı geceler kımsecıkler yok yıne...
kızlar sızın kuzucuklar banyo yapmayı sevıyorlarmı?kızım hıc sevmıyor kıyametlerı koparıyor nasıl sevdırecem fıkrı olan varmı?
benim oğlum çok seviyor, ama sanırım yaz kış hemen hergün yıkandığı için...bu arada biz hala 2 kişi ve hala küvetinde yıkıyoruz, içine oyuncak koyuyoruz, önce vucudunu yıkıyoruz
sonra üşümesin diye havluya sarıyoruz, kundak gibi oluyo kıpırdayamıyor, eşim tutyo ben başını yıkıyorum, bşını yıkatmayı sevmediği için bu yöntemi buldum, zor ama en azından ağlamıyo huysuzlanmıyo,deneyin isterseniz
günaydın kızlar herkese iyi haftasonları ben işteyim yine.üstelik bugün öğleden sonrada burdayım yarında eğitim var.Of beni bebeğimden uzak tutan herkesten ve herşeyden nefret ediyorum
kolay gelsin neslihan,ctsi çalışma zor bilirim
benim kız da öyle canım, ama geçen tatile gittik havuza bayıldı, başını suya sokup çıkarmaya bile bişey demedi orda, belki yazın daha sık yıkanınca alışırlar, ben bide duşa birlikte girip yıamayı deniycem bakalım
umarım herkes iyidir, ama kızım da ben de hastayız maalesef, şimdilik onunki hafif ama ben zatürre olmuşum, canım çok sıkkın inşallah bulaşmaz bebişime, dua derseniz sevinirim kızlar
çok geçmiş olsun ikinize de canım
cnm öncelikle hoşgeldn uzak kalma sende katıl.zaten sayımız az...
walla benimde kızım dışarda pek yapmaz genelde sabah yapar ve akşam bazende öğlen..
bilemiyorum şimdi..ama dışarda yaptığıda olur.
bence bu bi sorun deil.dışarda besliyomusun pekii..??*
ne zaman gelirse o zaman yapar cnm takma kafanaaaaolumunekankayizsmile
herkese selamm..dün aöf ssınavım vardı çok ii geçtiğini söylememem.
çalışmadımki ii geçsin..yağmur sağolsunnn..
bugünde öğleden sonra var 4 dersim..bakalım umarım ii geçer...
hava inanılmaz sıcak izmirde..pişiyoruz resmen...
başarılar ilke umarım verirsin derslerini
süt konusu konuşulmuş...ben devam sütü veriyorum, daha doğrusu yediklerine karıştırıyorum,tek içmiyor, gece sadece anne sütü gündüz anne sütüde içmiyor, süt az zaten, pınar ilk adımı 1 kez denedim, zorla içti,1 yaşından sonra günlük süt ya da çocuk sütü deneyeceğim, umarım sever