• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah güzelim bizimki daha bizim odada yatıyo
bizimkide hala bizle yatıyo çok uyanıyo ayıramam şu an aslında ayırmak istiyorum alışsın diye ama bakalım artık
valla filizcim
o anlamıyo bile benim olmadığımı
ne zaman istese gidiyom yanına
artık alıştı azcık uykusu hafifleyince döne döne dalıyo tekrar
hem bi kaç keere denedim ben bizim odada anadizinde uyutmayı babasının horlamasından uyuyamadı
çok sessiz olsun istiyo
bi de beni kıskanıyo istemiyo babasının yanında durim
walla benim oğluşa horlama fln vız geliyo benim eşimde çok horlar alıştı yavrucağızım napsın:roflol:

hepiniz eçok tşk ederimm:gitme:
malesef hafif bi rahatsızlık değilmiş.bronşit ve faranjit olmuşuz.dualarınız bekliyoruz.:Saruboceq:
ah canım benim çok dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatır a.s.

bakım ben burdayım benim kız 12de uynadı artık 4 kadar uyumaaz
ay çok zor oluyo öyle canım inşallah uyumuştur

valla güzelim böyle zor büyüyor sanırım bebekler bizimki bugün 3 e kadar kendini sallattı durdu ne uyuyor ne uyanıyor artık 3,5 ta anne me verdim o baktı 4 de uyumuş
2. bebek nasıl zor geliyo banada
ne güzel bak annen var ona atıyosun oğluşusırnaşık şey
kızlar günaydın...arzucum çok geçmiş olsun..bebekli eve hasta çocukla gelinir mi ya..insan azıcık düşünceli olur...onlarında çocuğu olduğuna göre anlamaları gerek...geçen bana da gelmişti...üstelik gelmeden telefonda diyo ki...bizimki çok hasta inşallah egeye geçmez...inşallahla olacak iş mi...gelme kardeşim çocuğun hastaysa ne işin var gezmede
aslında böyle durumlarda izah eedip kabul etmemk lazım am ayapamıyoruz işte ayıp gibi geliyo sonrada çeken biz oluyoruz

kılzar gunaydın.aranızda köfte veren var mı?ben demın kendımıze yaparken baharatını koymadan 2 parça ayırdım ona.kızartıp yağsız tavada azcık da domates pişirip yumuşatayım ekmek banıp ekmekle beraber köfte vereyım dıyorum ne dersınız?bızım yemeklere bayılıyo çunku akşam yerken ne versem maşallah ucundan tadıyo.belkı sever dedım böyle köfteyi.
benim doktorum köfte dolma içi verebilirsin demişti ev poğaçası ekmek fln ver kemirsinde demişti sakınca yok ne sakınca olcak cnm

Kızlar oğluma kıyma pişiricem, siz nasıl yapıyorsunuz yazarmısınız biraz acilde....
en sebzelerle beraber pişiriyorum herşeyi atıp haşlıyorum sonrada çatalla eziyorum

Birde göğüs yaraları için evikap kullandıktan sonra yıkamak şartmı kızlar, kulanan oldumu aranızda?

Eşim dün ton balığı almış konserve, vermek istemiyorum ama eşimde bişey olmaz diyor, siz hiç verdiniz mi?

Banada bugün eşimin kuzeni gelecek, çocuklu evde misafir ağırlamak çok zor, birde oğlum 2 gündür çok huysuz dişi çıkacak sanırım evim zaten küçük birde misafire hizmet, çocuğa hizmet kötü oluyor.
konserve verme bebişe zaten ton balığı verme canım

selam zkıalr.. benim zkdıa hasta olsu. dünden beri bişii yemyior:((çok üzügünüm:((
çokda mzımız.. çok canım skılıyor.. bugün antibiyotik başlaıdk inş düzelir kuzum:(
çok geçmiş olsun tatlıma.s.

selam kızlar ay hava buz gibi izmirde biz alışkın değiliz donduk vallaha.sabah çamaşır astım balkona dondum resmen .akşam oturma odasında yattık açtık klimayıda yarende park yatağında hava soğuk üşütmeyelim dedik fırsattan istifade bizde ısındık:) sabah yaren uyurken camlarımı sileyim dedim bir tek mutfağı sildim hasta olmaktan korktum diğerleri duruyor. ben artık ne yersek yarene veriyorum öyle daha çok seviyor dün yarım çupra balık yedi:nazar: patatesle beraber.ben çok takılmıyorum yağa tuza ama hususi bir tabak da yedirmiyorum tadımlık bizim yemekler.ciğer çorbası yapmıştım geçenlerde ona bayıldı.beyin veren varmı aranızda az az başlayım diyorum ben yumuşak tadı güzel oluyor sakatat çok faydalı bebeğe ciğer başladım

bende daha vermedim ama veilebilir sanıyorum doktora sormak lazım

yağmura tarhana çorbası yaptım içine ekmek doğradım bir kase çorbayı hüpletti cadım..
yarasın şifa olsun kızıma.bende ıspanak yaptım.1 saat yıkadım resmenn.ne kadar kum çamur varmış ya..
hava buz gibi yaa dışarı çıkıcaktık ne güzel..neyse yağmuru uyutayım görüşüz kızlar..

canm hoşbuldum iyiyim tatım nolsun batuhan biberonun emzik kısmını çıkarmış olduğu gibi içindeki suyu üstüne dökmüş banyo yaptırdım yemek yedirdim uyuttumm bakalım ne kdr uyucak:)sen napıosun canım

yağmura tarhana çorbası yaptım içine ekmek doğradım bir kase çorbayı hüpletti cadım..
yarasın şifa olsun kızıma.bende ıspanak yaptım.1 saat yıkadım resmenn.ne kadar kum çamur varmış ya..
hava buz gibi yaa dışarı çıkıcaktık ne güzel..neyse yağmuru uyutayım görüşüz kızlar..

afiyet bal şeker olsun kuzucuğa bende ıspanak yapçam yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo kum çamur valla akşama kdr anca yıkarım zaten artık yarında yeriz:roflol:

elada şimdi1 kase sehriye çorbası bitirdiiçinde ekmekte doğradım maşşalahı var yiyoruz herşeyi bende beyin vermek istiyorum başlasam mı ki veren var mı?

afiyet bal şeker olsun kuzucuğa bende ıspanak yapçam yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo kum çamur valla akşama kdr anca yıkarım zaten artık yarında yeriz:roflol:

saol cnm .. walla ben yıkama işlemini bitirdim pişiyo şimdi..yanınada makarna yapıcam.

kızlra drdan geldikk
çok kötüyüm yaa..kızımın geçen haftaki hafif bogaz kızarıklıgı ilerlemiş.ilaçda kullanmıştık ama fayda etmemiş.şuan hem bronşit hemde faranjit olmuş.4 tane ilaç verdi.bir hafta ilaç kullanıp tekrar dra gidicez.yine geçmezse igneye başlıcaklarmş.ne olur dua edin ya.ilaçları kullanmak bile okadar zor ki.hiç agzını açmıyo.
bu gün nerdeyse hiç bişey yemedi.herşeyden iki kaşık alıyo bırakıyo.iyice zayıflamasından korkuyorum.nerden kattı bu mikrobu anlamadımki.hiç dışarı çıkmıyoz.geçen hafta evimize hasta çocuk gelmişti sanırım ondan bulaştı.of ya o öksürdükce içim parçalanıyo.mafoldumben

çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatır, çok kızıyorum şu sorumsuz insanlara:((

mümine tatlım maşşallah ne güzel babababa diyo ya

sağol canım, öylesine heceliyo ama tutturduk işte alkisalkisalkis

herkese selam,
buz gibi soğukta işe gittim geldim, dondum resmen, Allah dışardakilere çok yardım etsin
Azram uyuyo ben de bi bakayım dedim size, umarım tüm annişlerle kuzular iyidir,
biz bikaç gündür havanın kuruluğundan muzdaribiz, burnu çok tıkanıyo bebişin, uykusunda inliyo yavrum,
buhar makinası alan var mı, aldıysanız hangi markayı öneriyosunuz arkadaşlar, çabuk cwvap yazarsanız sevinirim, bi an önce almak istiyorum çünkü, ev yerden ısıtma olunca peteğe su koyma şansı da yok

maşşallah yarasın tosuna

bizimkide hala bizle yatıyo çok uyanıyo ayıramam şu an aslında ayırmak istiyorum alışsın diye ama bakalım artık

walla benim oğluşa horlama fln vız geliyo benim eşimde çok horlar alıştı yavrucağızım napsın:roflol:

ah canım benim çok dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatır a.s.

ay çok zor oluyo öyle canım inşallah uyumuştur

ne güzel bak annen var ona atıyosun oğluşusırnaşık şey

aslında böyle durumlarda izah eedip kabul etmemk lazım am ayapamıyoruz işte ayıp gibi geliyo sonrada çeken biz oluyoruz

benim doktorum köfte dolma içi verebilirsin demişti ev poğaçası ekmek fln ver kemirsinde demişti sakınca yok ne sakınca olcak cnm

en sebzelerle beraber pişiriyorum herşeyi atıp haşlıyorum sonrada çatalla eziyorum

konserve verme bebişe zaten ton balığı verme canım

çok geçmiş olsun tatlıma.s.

çok teşk ederim cnm..hiç bir bebiş hasta olmasın yaa:((bilmiyorumkismile

ayy arzucum çok geçmiş olsun.. senin kzıındamı hsta.. yavrum kıyamam ben onalara ya.. benimkide hasta.. bir anönce iilşeisnler inşş:((

slm kızlar şimdi dr dan geldik çok şükür poyraz bronşiti atlatmış ama sakın hastaların yanına yaklaştırma yenileyebilir dedi eve çıkarken kaynanam gördü poyrazı istedi biraz seveyim dedi ki oda bronşit ve nezle olmuş yok dedim dr böyle dedi biraz bozuldu bana ama bebeğimden önemli değil ya napıyım:emir_bebek:

bide poyraz yatarak yemek yiyo hiç oturarak yediremedim salıncağında felan denedim yemiyo acaba mama sandalyesi alsam yermiki ondada durmaz diye almamıştım napıyım kızlar...

afiyet olsun cnm ya biz kaç gündür makarna yiyo bıktım walla nothutlu pilav yapçam bende

saol cnm sizede afiyet olsun.. ben hergün makarna yiyebilririm her çeşit.yeterki makarna olsun..cokacimcoook

maşşallah yarasın tosuna

saol cnm

bide poyraz yatarak yemek yiyo hiç oturarak yediremedim salıncağında felan denedim yemiyo acaba mama sandalyesi alsam yermiki ondada durmaz diye almamıştım napıyım kızlar...

walla semracım ben uzun zamandır mama sandalyesinde yediriyorum.
yağmurda alıştı zaten.mama sandalyesi bence çok işe yarıyorr.kesinlikle tavsiye eederimm.biranönce al ve kullanmaya başla tatlım...:lepi:

yağmuru banyo yaptırdım mis gibi oldu.1 kase yoğurdunuda yedi uyuyo şimdi..
bende girdim bi duş aldımm ohh anakız mis gibi koktukk..bayanssulusmile

ohh ne güzel mis gibi uyusun yağmur canım benim oğlum çok hareketli biyerde durmuyo açıkcası az para deil alırımda ondada durmaz diye tereddüt ediyorum salıncak aldık hiç durmuyo onda bakalım napıcaz:emir_bebek:

walla semracımm benim kızım harbiden hiperaktif,mamasandalyesinde durduğunu kimsöyledi:emir_bebek:
ama oyuncak falan bambam vuruyo..ilgisini çekiyo.bide benim evimin camları boydan boya dışarıyı çok rahat görüyo.o dışarıya bakarken ben yediriyorum.bence al dene cnmm.çok pahalıya kaçma uygunlarda var..

Back
X