• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu tüm gün evdeydik cumartesi bi ara elayla çıktık dışarı babamız olmayınca cnmız sıkıldı neyse bu akşam evde inş ela üstten 1 diş daha çıkardı 3 dişimiz oldu 4. geliyo sanırım oda ucuna gelmişş artık gündüz 1kere uyuyo ela sizin nasıl kızlar öğlen 1 gibi yatıyoo 4 doğru kalkıyo bidaha gece sabah 8 kalkıyoo bide kendi kendine uyuyo kzım artık müziğini açıyorum rahatlatıyo sanırım iyi olduu böylee

neyse çalışayım ben biraz
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki anneler bol bol koklayın öpün bebişlerinizi bizim yerimizede

Eminecim günaydın sanada Maşallah Elaya, ıncilerinizde hayırlı olsun
inşallah benim oğlumda alışır kendi kendine uyumaya :Saruboceq:

günaydın herkese
havacım semracım çook geçmiş olsun.hava çok zor olmuştur ya ah yavrum benim ama ilerde hiç hatırlamıycaklar bile bunu düşün rahatlat kendini.
emel kolay gelsin canım yine bi haftaya daha başladık keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatilsek yapsak dimi ama
filizcim benim kızım da gece saat başı çığlık atıp uyandı dişi geliyo heralde günlerdir böyle bi çıkamadı tabi bende sersem gibiyim

emine peş peşe çıkar artık.bizimki genelde 2 defa uyuyo ama uzun süreli değil.ne güzel maşallah de nazar değmesin kızım asla uyumaz kendi kendine

neyse çalışayım ben biraz
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki anneler bol bol koklayın öpün bebişlerinizi bizim yerimizede
koklarız cnmm senin yerinede bol bol
Eminecim günaydın sanada Maşallah Elaya, İncilerinizde hayırlı olsun
inşallah benim oğlumda alışır kendi kendine uyumaya :Saruboceq:
tşk ederiz teyzesi incilerimiz sıralanıyo yavaş yavaş
günaydın herkese
havacım semracım çook geçmiş olsun.hava çok zor olmuştur ya ah yavrum benim ama ilerde hiç hatırlamıycaklar bile bunu düşün rahatlat kendini.
emel kolay gelsin canım yine bi haftaya daha başladık keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatilsek yapsak dimi ama
filizcim benim kızım da gece saat başı çığlık atıp uyandı dişi geliyo heralde günlerdir böyle bi çıkamadı tabi bende sersem gibiyim
evet cnm öyle olsa keşke tatil cokk :))) cnm elada çığlık atarak uyanıyodu cok kansızlıktanmış cnm şimdi normale döndü yine kalkıyoda okadar deil bi baktır isteren kanı düşük olabilir
emine peş peşe çıkar artık.bizimki genelde 2 defa uyuyo ama uzun süreli değil.ne güzel maşallah de nazar değmesin kızım asla uyumaz kendi kendine
evet cnm çıkıyoo elada 2 kere uyurdu az az saatler alındıktan sonra değişti uyku ağladı çok alışana kadar ama bazen dayanamayıp aldım ama çok uykusu gelince uyutmaya calışın o zaman daha rahat uyuyolar hem cabuk:dance:

Günaydın...güzel bir hafta olsun inşallah.....
Havvacım geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah bebeğim....
Semracım sanada çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin...

günaydınnn herkese hayırlı haftalar olsun inşşş hasta olan ve hastalık geçiren bütün yavrulara geçmiş olsunn:(((
bende çok yorgunum dün duru elimden tutup tutup dışarılara sürükledi beniiii cmt parka falan götürdüm pazar günü de sokoklarda çocuklarla oynadıı:::: artık kendi kendine de yürüdüğü için çok fena olduuuuu arada düşmeler oluyo çok fena cmt iş yapim diye eltime bıraktım kafası mor şekilde geri aldımmm çocuğuuu yürümeleri daha zorrr yaniiii

günaydınnn herkese hayırlı haftalar olsun inşşş hasta olan ve hastalık geçiren bütün yavrulara geçmiş olsunn:(((
bende çok yorgunum dün duru elimden tutup tutup dışarılara sürükledi beniiii cmt parka falan götürdüm pazar günü de sokoklarda çocuklarla oynadıı:::: artık kendi kendine de yürüdüğü için çok fena olduuuuu arada düşmeler oluyo çok fena cmt iş yapim diye eltime bıraktım kafası mor şekilde geri aldımmm çocuğuuu yürümeleri daha zorrr yaniiii

cnm maşşalah duruya elada 1 geçti sanırım yürüyo
ama düşmeler fazla evi dolanıyo tek başına dün sehpaya vurdu morrdı kafası hep vuruyo
dışarda bırakıyorum ama daha cesaret edemiyom düşse beton heryer senin kız düşüyomu cnm tam anlamıyla bizim gibi yürümüyo arada düşüyo yorulunca oturuyoo herkes öyle öyle temeleşcek diyoo ama inş zaman o zaman diliminde kazasıs atlatırız

dediğin gibi yorulunca poponun üstüne oturuyo bende korkuyorum dışarda ellerini bırakmaya beton heryer ama bahçede bırakıyorum evde yürüyo ama dışarda benim kontrolümdeeee

günaydın herkese
sağol canım, keşke hiç çalışmasak :)

Maşallah duru kuzusuda yürümüş, e tabi yürümede ustalaşana kadar ufak kazalar olcak
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun canım

ozaman yürüyen bebişler 1. Ela, 2. Duru oldu
yusuf kayrada kendi kendine 5-6 adım atıyor ama korkuyor hemen bana sarılıyor düşüyor
gerçi rekorumuz 11 adım ama daha yürüyor saymıyorum ben

geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlar dökğntülerimiz de geçmek üzere
maşallah yürüyen bebeklerimize hızlı çıktılar zeynep daha 1-2 adım atıp bana sarılıyor

Günaydın kızlar bizde doktordan geldik, kültür ve idrar verdik, inşallah temiz çıkar.
Bizde dün pikniğe gittik, oğlum çimleri ilk kez gördüğü için çok dikkatli inceledi kopardı ağzına götürmeye çalıştı.

Çiğ köfte delisi oldu, dün eşim evde yoğururken emekleyerek daldı içine avucuna aldı yedi yüzünüde hiç buruşturmuyor, vermiyoruz dokanır diye ağlıyor kızıyor, onun yerine elma veriyorum istemiyor 2 büyük yedi, sonra eve geldik evdede yedi, doktora söyledik güldü bazı çocuklar ters oluyor işde dedi, bir sakınca yok dedi, istediğini yiyebilir baharat hariç yumurta beyazını sordum yiyebilir dedi.

Bizim topiçde kimin doktoru söyledi hatırlamıyorum ama kivi yasak demişti onu sordum istediği kadar yesin herşeyi yiyebilir dedi. Dün 2 tanede kivi yedi 3. istedi ama vermedim.

Günaydın kızlar bizde doktordan geldik, kültür ve idrar verdik, inşallah temiz çıkar.
Bizde dün pikniğe gittik, oğlum çimleri ilk kez gördüğü için çok dikkatli inceledi kopardı ağzına götürmeye çalıştı.

Çiğ köfte delisi oldu, dün eşim evde yoğururken emekleyerek daldı içine avucuna aldı yedi yüzünüde hiç buruşturmuyor, vermiyoruz dokanır diye ağlıyor kızıyor, onun yerine elma veriyorum istemiyor 2 büyük yedi, sonra eve geldik evdede yedi, doktora söyledik güldü bazı çocuklar ters oluyor işde dedi, bir sakınca yok dedi, istediğini yiyebilir baharat hariç yumurta beyazını sordum yiyebilir dedi.

Bizim topiçde kimin doktoru söyledi hatırlamıyorum ama kivi yasak demişti onu sordum istediği kadar yesin herşeyi yiyebilir dedi. Dün 2 tanede kivi yedi 3. istedi ama vermedim.

işallah temiz çıkar tahlilleriniz aman allah korusun onları
maşallah nasıl yedi çiğ köfteyi acı değilmi ben bile en fazla 3 tane yerim maşallah herşeyi yiyen bebeklere bayılıyorum zeynep beğenmedimi ağzını kilitler açmaz

işallah temiz çıkar tahlilleriniz aman allah korusun onları
maşallah nasıl yedi çiğ köfteyi acı değilmi ben bile en fazla 3 tane yerim maşallah herşeyi yiyen bebeklere bayılıyorum zeynep beğenmedimi ağzını kilitler açmaz

Saol canım, evet çiğ köfte çok acı herkesin yiyebileceği bir besin değil ama istiyor işde benimki acı ve tuzluları sevyor, tatlıyla hiç arası yok.

sağol canım, keşke hiç çalışmasak :)

Maşallah duru kuzusuda yürümüş, e tabi yürümede ustalaşana kadar ufak kazalar olcak
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun canım

ozaman yürüyen bebişler 1. Ela, 2. Duru oldu
yusuf kayrada kendi kendine 5-6 adım atıyor ama korkuyor hemen bana sarılıyor düşüyor
gerçi rekorumuz 11 adım ama daha yürüyor saymıyorum ben
emelcim ozaman yusuf kayra 3. aday desene maşşalah erkeklerden ilk o mu yürücek yoksa

cnm maşşalah oğlusuna bizim yasak demişti yaşına kadar
Saol canım, evet çiğ köfte çok acı herkesin yiyebileceği bir besin değil ama istiyor işde benimki acı ve tuzluları sevyor, tatlıyla hiç arası yok.

elada aynı cnm tatlıyla arası yok tuzlu seviyoo fırında balık yapmıştım patates felanda koydum yedi yarısını balığın maşşalah

kızlar maaşallah yürüyen bebişlerimize
benim kız uyuşuk çıktı daha yeni yeni çekyat kenarında adımlara başladı

emelcim ozaman yusuf kayra 3. aday desene maşşalah erkeklerden ilk o mu yürücek yoksa

cnm maşşalah oğlusuna bizim yasak demişti yaşına kadar

elada aynı cnm tatlıyla arası yok tuzlu seviyoo fırında balık yapmıştım patates felanda koydum yedi yarısını balığın maşşalah

Maşallah elaya. Tatlı yemelerindense tuzlu yemeleri daha iyi.

Back
X