2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ya benim bulantım başladı yine ddaha yeni yedim ya offf çubuk da atıştırdım maden suyu da geçmediiiii çok moralim bozuluyo şu bulantıya artık korkuyorum yaaa

bende kaçıyorum kızlar biraz dinleneyimm başım ağrıdı pc başında sevgiyle kalın

kızlar ya benim bulantım başladı yine ddaha yeni yedim ya offf çubuk da atıştırdım maden suyu da geçmediiiii çok moralim bozuluyo şu bulantıya artık korkuyorum yaaa

tatlım korkulcak bişey yok çok normal kendini kötü hissetme kiminin bulantısı çok olur benim yengem dr okadar çok kusuyordu ki serum bağlıyordu abim şimdi geçti oda 5aylık ilk 3 ay problem oluyor druna danış,az ve sık ye korkulcak bişey yok zamanla hafiflicek

bende kaçıyorum kızlar oğlum dışarı çıkmak istiyor hava çok güzel burda biraz dolaşalım hepinize iyi pazarlar bebişlerinize iyi bakın :)

yok canım boğazım tahriş oldu malesef acıyo çıkartırken midem yanıyo çok fazla dün geceden beri midemde hiçbişe kalmadı ki anlıyorum benim dün midemden ya da boğazımdan azıcık kan geldi anlayamadım nerden geldi peşine bi daha çıkardım bişe yoktu ondan korktum ama nette arada olabilir normal yazıyo malesef şimdi çıkartıp geldim yine canım ne istiyosa onu yiyorum hiç zorlamıyorum kendimi ama malesef midem de tutamıyorum saol ilgin için cicimmm​

canım zor biliyorum ama:teselli: korkma bazı bünyeler böyle oluyo benim annemde böyle bulantılı hamilelik geçirmiş hatta daha fazla hastane de yatacak kadar. sırt üstü yat tuzlu bişeyler atıştır ve az bişey yoğur ye benimkini yoğurt hemen kesiyo bu doğal bi süreç canım bebişin iyi merak etmeannesi

semacım buyur bana gel bende yemek yapıyorum,aynen senin gibi boyuna bulantı var bendede....ekşili yayla çorbası.....sen bol bol ye,çıkarsanda ye....ne kadarı kalırsa o kadarı kar sana....ve bir an önce doktora git,gereken neyse yapılsın..bende bulantı çok ama senin kadar dışarı çıkarmıyorum pek fazla...sadece sabahları o da zaten midem boşken...

Merhaba arkadaslar...

Herkes iyidir umarim.. Benim agzimin tadi hala bozuk ve mide bulantisida devam ediyor.

Yorumcu.com dan bende bakmistim erkek diyor ama cin takvimine gorede kiz diyor. Bana gorede benimki kiz, oyle hissediyorum...Hayirlisi olsun hepimiz hakkinda...

Anneler cinsiyetini bebeklerinin hissederlermis Hayirlisi olsun hepimiz icinhihoyyyt

meraba kizlar nasil gidiyor hamislik..bulantilar ne alemde??
benim hiç bulantım ve kusmam olmadı allaha şükür sadece bi kaç gündür ağzımın tadı bozuk okadar

merhaba arkadaşım aynısı bendede canım çin takvimine göre kız yorumcuya göre erkek ama ben hissedemiyorum ne olabilceğini belkide çevrenin etkisi var beni gören senin oğlun olur diyolarrr kafamı karıştırdılar bu yüzdenn hayırlısı olsun ama yeni cicişler almadın mı sen başka ben renkli renkli resiml ağız silme mendilleri aldım çok şekerlerrr

semacım miden bulansada, yediklerini çıkartsanda yemek zorundasın tatlım.
zorla kendini.
çünkü hamilelikte yediğimiz herşey bizim için.
anne adayı yeteri kadar besin almamış olsada bebiş normal kilosunda doğar çünkü bebişler annelerin depolarından besleniyor.
yani ben hamileliğmde yoğurttan tiksindim yiyemedim kalsiyum almadım ama bebişim kalsiyumsuz kalmaz benim kemiklerdeki kalsiyumları hoooop çeker kendine..
sonra yetersiz beslenildiği için bebek keyfi yerinde doğduğunda anne adayı birsürü vitaminlerden minerallarden yoksun kalır.
ben bunu ilk hamileliğimde çok yaşadımi herşeyden midem bulandı sadece çorba içebiliyordum 6 aya kadar hiç beslenemedim nerdeyse. bebeğim doğdu doğumdan sonra benim kan değerim 8'e düştü,çok fazla kalp çarpıntısı yaşadım.. 2 ay boyunca bacaklarıma kemiklerime kramplar girdi magnezyum ve kalsiyum eksikliği çektim. protein eksikliğinden hiç uyuyamadım..
ellerimde uyuşmalar oldu, güçsüzleştim enerjim yoktu.
bunları yaşamamak için doğumdan sonra bebişlerimize iyi bakabilmemiz için çıkarsakta yemeliyiz..
semacıım bu bulşantılarda moralini bozma, bebişin hatırlatıyor kendini a.s.

Ben 7. aya kadar filan daha birseyler almayi dusunmuyorum ama bellide olmaz tabi. Gorumcem bir suru sey ormus, ailelerimizde aliyor o yuzden cok fazla sey almak dogru degil bence, israf olsun istemiyorum. Cinsiyet konusundada hepimiz hakkinda hayirli olsun diyorum.

canım yiyyorum yemezmiyimmm zorla yiyorum sütümü muhakkak içiyorum peynir yoğurt arasıra yiyorum sebezeye daha ağırlık vermeye çalışıyorum hepsini çıkartsamda peşine muhakkak bişeler yiyorum ama olmuyo ne yesem midem hep kötü annemde böle olmuş bende 53 kilo dan 40 a inmiş 1 ayda sendede öle olcak ehralde diyo şimdi patates yedim haşlama biraz da zeytin ama yine kötü yine kötü anlamıyorum bişe muhakkak ii gelcek eminim bişe yiyebilcem ama ne?????? senin bi fikrin varmı tosbaa:CüvCüv:

aslında kuzucum kişiden kişiye değişir ama bana ayva çok iyi geliyor..
bende henüz çıkartmadım ama leyla gibiyim böyle yer kayıyo ayaklarımın altından..
birde ayvayı dene bakalım, bir iki manavda vardı..

kıslarr gecen bahsetmiştimm kanamam olmuştuu yarın doktora gidicemm ne olur bana dua edin inş bebişim bana sıkıı sıkı tutıunmuşturr cok endişeliyimm inş herşey yolundadırr

kıslarr gecen bahsetmiştimm kanamam olmuştuu yarın doktora gidicemm ne olur bana dua edin inş bebişim bana sıkıı sıkı tutıunmuşturr cok endişeliyimm inş herşey yolundadırr

canım inş.güzel haberlerle dönersin inş. bi daha olmadı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…