ben 10 haftalık gebeyim. ara ara bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz ne kadar heyecanlısınız ve heveslisiniz. bu size göre güzel bir şey olabilir ama bana biraz görgüsüzlük gibi geliyor. sanki dünyada milyarlarca kadın hamile kalıp doğum yapmıyor. sanki gebelik sadece sizin başınıza gelmiş milyonda bir rastlanan mucizevi bir olaymış gibi. sizin yazdıklarınız beni gebelikten soğuttu desem yalan olmaz. sağlıcakla kalın.
sonuna sağlıcakla kalın demesen anlamıycaz niyetini
evet ilk defa geliyor başımıza nice zorluklar atlatarak geldik her birimiz kimi yıllardır bekledi kimi karnında 6 aylık bebeğini kaybetti kimi az kalsın zehirlenecekti bebek ugruna
bunun için görgüsüz olduysak eger söyleyen utansın
kıslarr gecen bahsetmiştimm kanamam olmuştuu yarın doktora gidicemm ne olur bana dua edin inş bebişim bana sıkıı sıkı tutıunmuşturr cok endişeliyimm inş herşey yolundadırr
inşallah bişey olmaz canım g
örgüsüzler olarak hepimiz senin yanıdayız inan
ne yapmaya çalışıyosun ve bu yazıyı niye yazdığını bilmiyorum. mümkünse yazdıklarımızı okuma. madem bu kadar rahatsız oldun madem soğuttu seni annelikten okuma. yazık üzüldüm bebeğin adına. annelik gerçekten mücize. Kadına bu dünyada verilmiş en güzel hediye annelik, tabi bunun kıymetine bilenlere ve içinde annelik duygusunu taşıyanlara sözüm sana değil.nede olsa sen gebelikten soğumuş bi anne adayısın. görmemişlikle, annelik duygusunu bi annenin bebeğini daha doğmadan canından çok sevip sahiplenmesini sakın birbirine karıştırma.
tamamne katılıyorum aysecim sana harfi harfine
bu kadar sert tepkileri hakettiğimi düşünmüyorum. o zaman sıkıntılıydım ve şimdi de kendimi iyi hissetmiyorum.benimle ilgilenen sadece menzilgülü olmuştu sanırım. ben de ona yardımcı olmaya çalışmıştım. hani nerede sizin sonsuz sevgi ve hoşgörünüz.
kusura bakma da kim sana bebek sevgi için görgüsüz dese ve bunca yıl beklemiş olsan bu dönemde kaldıramazsın
ki psikolojin belli bizden de farklı bişey bekleme
ayrıca senin yüzünden bu topiğin kapanmasına izin vermeyeceğizzzzzzzzzzzzzzz
Canim sen buraya daha oncede yazmistin. Gebeliginde bir problem vardi sanirim, doktorun bebeginin iyi gelismedigini soylemisti diye hatirliyorum, bende uzulmustum.
Ama simdi kalkip burdaki insanlara bu sekilde seyler yazman dogru degil. Neden gorgusuzluk oluyormus, bu insanlar buna bende dahilim, cogumuzun ilk hamileligi. Bircok seyi bilmiyoruz, birlikte yasadikca ogreniyoruz. Burasi paylasim alani. Yasadiklarimizi paylasiyoruz. Bunun nesi gorgusuzluk??
Gebeliginde sorun var diyemi hosuna gitmiyor burdakilerin sevinclerini paylasmalari??
Bu yaptigin dogru degil. Hosuna gitmiyorsa okumazsin olur biter ama senin yaptigin bu sey elestiriyi asiyor. Burda elestirilecek biri varsa o da sensin!
eleştiriyi kaldıramıyor arkadasşımız ama ağzına geleni yazmayı da ii beceriyor çok kalbim kırıldı kızlar affedeceğimi zannetiyorum
kırıldım çokkkk
belki de sizin bu sonsuz coşkunuza sahip olamamak üzmüştür beni. hiç kimse derdin var mı diye sormadı. neyse hepinize sağlıklı gebelikler dilerim.
kimse bizede sormuyor kendimiz yazıp cevap istiyoruz arkadaşlardan
menzilgülü ellerine sağlık hakikaten. tokat gibi çarptın yüzüme daha önce seninle yaptığım dertleşmeyi. bravo, tebrikler.
senin yaptıgınıda ben ayakta alkışlıyorum sana da BRAVOOOOOOO
arkadaşım çok özür diliyerek söylüyorum sanırım senin sinirlerin bozuk profesyonel bi destek alsan ii olacak sanırım bence sen bu siteyi şimdi kapat git biraz uyu daha ii olurrr dr hanımmm:uhm::uhm::uhm:
haklısın semoşum ya alması şart
benim duygudurumum çok iyi değil bu aralar. çok bulantım var ve devamlı ağlıyorum. size de hakaret etmek için yazmadım.
görgüsüz olduk ama bu hakaretten bile sayılmıyor öylemi
özür dilerim, kimseye hakaret etmek değildi amacım.
görgüsüz olduk ama bu hakaretten bile sayılmıyor öylemi
evet öyle hissediyoruz ama arkadaslarımıza da saygımızı yitirmiyoruz topiğimize sahip cıkalım arkadaşlar nolurr