kızlar ya söylediğiniz yöntemleri deniyorum ben; ama bizimki kolik
geceleri tutuyo sancıları. Örneğin dün oyalayım dedim ancak 11'e kadar dayandı. Mamasını yedirip yatırdım, bin nazla aldı mamayı çünkü bir saat önce emmişti ve mamayı hiç iştahlı yemedi şimdiye kadarki denemelerde. Ama erken acıkmasın diye verdim yediği kadar. 12'yi biraz geçiyodu uyandı saat 4'e kadar emzir, gazını al,pışpışla uyutmaya çalış altını değiştirle geçti. Uyutmaya çalışırken acıkıyo yeyince gazlanıyo ve başlıyo bağırmaya acayip ağlıyo . Işıkları açmadan evde dolaşıyorum ancak saç kurutma makinası ile susuyo zaten. Sakinleşmeden ağlaya ağlaya yatırmak da istemiyorum inatlaşmasın diye.
Ve sonrasında da 2 saatte uyanıp eme eme uyudu. Sabahda 8'de uyandı ve perdeyi onunla birlikte acıp ışığı gösterdim sabah oldu aşkım uyandık şimdi dedim spor yaptırıp altını değiştirdim emdi ve uyudu. Tabi ben de sızdım:gitme:
Sonrasında da onun uyanmasını bekleyerek hareket ettim tabiki çünkü gece uyumadı. Akşama doğru uyanık bırakmaya çalışıcam şimdi uyusunda. Gaz sorunu yüzünden düzen kuramıyoruz.
Tabi geceleri saat başı emdikçe de sütümüz bitiyo ve ben bitkin düşüyorum
Canim gaz sorununa 1 tatli kasigi cekilmemis kimyonu al, kaynar 100 ml.suda 5 dakika beklet ve icir bebegine , bire bir geliyor gaza..
Daha önce de yazmistim bunu...