2009 Kasm Anneleri

hehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:

Aynen canım ya herseferinde dediğin gibi gözlerim doluyor bugün birde göbişe tutuyor bak sende doğacaksın işte böyle karneler getireceksin anneme diye çok şükürler olsun..Seninde gözün aydın birtanemm Rabbim üniversite sıralarındada görmeyi nasip etsin ama zaman yavaş geçsin hızlı hızlı diilkiii yaşlanmayalım dimi amakaydirigubbakcemile5

Bebişinde sağlıklı olmasına çok sevindimm..Hayırlı bir evlat olsun oda inşallah sana bakalım cinsiyetler hala gizli bizde nasipkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:
boşver kıs sen kimseyi dinleme bebişin sağlıklı olsun yeterkiii

inş biran önce geçer kanama noktaları canım yaa hayırlısı ayrıntılıda görürsün pipimi değil mi,banada erkek gibi dedi ama inş ayrıntılıda kıs derlerkaydirigubbakcemile2

valla benim oglanda aynisini yapti. karnesini alip karnima getirdi ve bak bu benim karnem dedi. bende gobegimi oynatip bebisin agzindan konustum oglusla.kaydirigubbakcemile3

kilolar hic umrumda degil canim, herseyin basi saglik.

valla once pipi, bugunde kiz gibi deyince kafam karisti. sabirla bekliyorum, gerci hic umrumda degil. ne olursa olsun once saglikli, hayirli evlat olsun insallah.

doktor bana expial lipo yazdı cilt doktoru en masum bu dedii göğüs ucum soyulmaya başlamıştı onu kullanıyorum tüm bedenimee çok güzel nemlendiriyor sende al bencee

doktorum pek ilaç önermio bana onun doğal bi yöntemi vardır gittiğimde bi şe önerir

ee hadi bakalım bacım
kız ben şaka felan yapıyom haaa sen beni ciddiye almıyosun demi

hımmmm sen nereye gidecen detaylı ultrsonda hasstanede warmı yoksa özel muayenehanemi canım
inşallah rabbim gönlüne göre werir canım bu saatten sonra bebişine kolay kolay bişey olmaz korkma allahın izniyle alacaksın inşallah

kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş
ewliliğim bitmemesi için çok mücadele werdim diye ağlamış kadın

naann çıtırtı bi ikimiz kalmışız bende oğluş uyurken takılıyım rahatça diyordum

kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş

ayy düşünüyorumda 17 yıl birliktesin ve sonra yolları ayıroıyorsun çok acayip birşey gibi geliyor bana

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben

Üzücü boşanmaları duydukça çok üzülürüm..Umarım ikisi içinde hayat güzel olur kaldıkları yerden devam edebilirler:gitme:

AnnemBirMelek ....kullanma sekerim bi şişe suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar her wc ye gittiğinde onla yıka vajinal bölgeni bende akıntı oldugunda doktorum önermişti cokda ii geldi hem akıntımı hem enfeksyonu yok etti antibiotik kullanma derim

Son düzenleme:

aaa aa Meleğim neden böyle karamsar düşünüyorsun birşey olmayacak tabiki bebeğine ama sen kendine doktoruna gitsene madem içmeyeceksin diyor çaresinide söylesinki sen sıkıntısını çekmeyesin..Moralini yüksek tut kend doktorunu şimdi ara onlar için saat sözkonusu değil cvp verecektir ..Tedaviyi red ediyorsa içme diyorsa kendisi bir yöntem versinki p.tesi gidecekmişsin belki ozaman söyler..Korkma meleğim benim ne olabilirki bu durumda:sm_confused:

bende kullanmak istemıyorum ama ikilemde kalıyorum bebeğime bi zararı olursa.erken doğum,düşük,plesentada enfeksıyon olabılıyormuşş...bebeğim için en iyisi ne ise onu yapmak istiyorum çok korkuyorumm..okadar suda içtim bol bol

hem bol bol su iç hemde benim dediğim yöntemi doktoruna danıs benim doktorum önerdi bunu bende denedim cokta ii sonuc aldım benim doktorum hic bi şekilde kimyasal hic bişeyi önermio taş düşürdüm bu halimle adam tek ağrı kesici vermedi bi minoset harici mesela ben diğer hamileler gibi elvit ti sandoz du vs kullanmıyorum sadece ferrum kullanıyorum adam herseyi doğal alacaksın ilaclar sana ve bebeğine zararlı dio sakın üşütme kendini bol bol suyunu iç su sirkeli suyuda dene hic bir zararı yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…