hehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:
boşver kıs sen kimseyi dinleme bebişin sağlıklı olsun yeterkiiihehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:
bu arada doktoruma gittim geldim, kuzum kipir kipirdi masallah. 294 gr olmus kuzucum. ancak kucukte olsa doktor yine kanama noktasi gordu. tamda progestani kesicektik yine devam et dedi. kurtulamadim su kanama noktalarindan. :sinifsinif: Rabbim korusun insallah.
cinsiyetimize gelince iki hafta once gittigimde sanki pipi goruyorum demisti, bugunde sanki kiz gibi dedi. yani bu konuda hala muallaktayiz. sabirla bekliyoruz hakkimizda hayirli olani. :ecrin_bebek:
haftaya detayli ultrasona gidicem, o zaman goruruz artik herhalde.kaydirigubbakcemile3
Aynen canım ya herseferinde dediğin gibi gözlerim doluyor bugün birde göbişe tutuyor bak sende doğacaksın işte böyle karneler getireceksin anneme diye çok şükürler olsun..Seninde gözün aydın birtanemm Rabbim üniversite sıralarındada görmeyi nasip etsin ama zaman yavaş geçsin hızlı hızlı diilkiii yaşlanmayalım dimi amakaydirigubbakcemile5
Bebişinde sağlıklı olmasına çok sevindimm..Hayırlı bir evlat olsun oda inşallah sana bakalım cinsiyetler hala gizli bizde nasipkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşver kıs sen kimseyi dinleme bebişin sağlıklı olsun yeterkiii
inş biran önce geçer kanama noktaları canım yaa hayırlısı ayrıntılıda görürsün pipimi değil mi,banada erkek gibi dedi ama inş ayrıntılıda kıs derlerkaydirigubbakcemile2
doktor bana expial lipo yazdı cilt doktoru en masum bu dedii göğüs ucum soyulmaya başlamıştı onu kullanıyorum tüm bedenimee çok güzel nemlendiriyor sende al bencee
ya bende süt içince gaz oluyordu bende artık akşamları soğuk içiyorum etkilemiyor.yoksam kuru mu yedin ebisimkaydirigubbakcemile3benimde göğüs ucuma doğru soyuluyo kıslarrr ayyy bu gün acaip gazım var hee eve gitsem bir an evveel
iyi akşamlarrrr 2 gün yokum beni özleyin anacımm
ee hadi bakalım bacımhehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:
bu arada doktoruma gittim geldim, kuzum kipir kipirdi masallah. 294 gr olmus kuzucum. ancak kucukte olsa doktor yine kanama noktasi gordu. tamda progestani kesicektik yine devam et dedi. kurtulamadim su kanama noktalarindan. :sinifsinif: Rabbim korusun insallah.
cinsiyetimize gelince iki hafta once gittigimde sanki pipi goruyorum demisti, bugunde sanki kiz gibi dedi. yani bu konuda hala muallaktayiz. sabirla bekliyoruz hakkimizda hayirli olani. :ecrin_bebek:
haftaya detayli ultrasona gidicem, o zaman goruruz artik herhalde.kaydirigubbakcemile3
kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş
ewliliğim bitmemesi için çok mücadele werdim diye ağlamış kadın
kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş
ewliliğim bitmemesi için çok mücadele werdim diye ağlamış kadın
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben
kullanma sekerim bi şişe suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar her wc ye gittiğinde onla yıka vajinal bölgeni bende akıntı oldugunda doktorum önermişti cokda ii geldi hem akıntımı hem enfeksyonu yok etti antibiotik kullanma derim
bende kullanmak istemıyorum ama ikilemde kalıyorum bebeğime bi zararı olursa.erken doğum,düşük,plesentada enfeksıyon olabılıyormuşş...bebeğim için en iyisi ne ise onu yapmak istiyorum çok korkuyorumm..okadar suda içtim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?