• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızceler günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

cerin gecmiş olsun canım baktır derim bir Allah koruns bir şey cıkarsa erken tedavi olursun ....... bende yarın ikinci şeker yüklemesine gidecem bakalım.bnde ne cıkacak

cerincim geçmiş olsun benimde çok sık yaşadığım bi durum bu maalesef ama hamilleikten sonra normale döndüm en iyi beyaz leblebii ve muz gelir bol bol sıvı al bişiycikler olmaz endişelenme canımm

kızz kartanesii nörüyon hiç görüşemedik senle napıyosun nasıl prenses

ya işte cır cır sorun deelde eniştede hepatit a çıktı ya ondan tırsıyom o olmasında basit bi cırcırı atlaturun inşallah doktora gidecem bakalım çıkar neyse artıkk

kızceler günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

cerin gecmiş olsun canım baktır derim bir Allah koruns bir şey cıkarsa erken tedavi olursun ....... bende yarın ikinci şeker yüklemesine gidecem bakalım.bnde ne cıkacak

günaydın tatlışım zemuszemus
evet gidicem bakalım doktor bilsin ona göre davranayım

günaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:

günaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:

herkeste war gece uykusuzluğu çilliiimmmm
ama çalışanların işi daha zorrr tabiiiiiiii :teselli:

Back
X