slm kk kasım anaları nasılsınız?deminden beri okumaya çalışıyom emme gözüm bozulcak deyii korktum yaırm bıraktım..merak etmiş bazı arkadaşlar bizi ama biz vukuat falan çıkarmadık medyada yoktu yoksa çekerlerdi hamile yürüyüşü diye zaten yürüken her yanımızdan geçen karınlarımızı süzüp birbirlerini birşeyler söylüyorlardı.heleki pijamajı karu nasıl oldu..ama kızlar hepsi çok tatlı idi iyiki buluşmuşuz valla..murada komikti valla ben bir şey almadım bunlar lazım mı diye soruyordu pasajtaki halimiz görülmelikti zaten cerenimonun dedigi gibi hep bir agızdan başlıyoz bu alman lazım falan diye adamların beyni döndü sanırsam ..neysem ben bir ulus yaptıktan sonra kızılayda dalacam eksikler için..bu arada ebiscem facede arkadaş olarak kayıtlı degilmişiz göremedim resmi birde şuradan bakayım bende..teklif gönderdim..bende anca gelebildim..dün piknige gittik ne işimn vardı bilmem ama 2 buçuk saatlik uzak bir yere gittik telef olduk yolda oradada bir güzel uyumuşum zaten.şimdik evde dinleniyorum akşam görümcemin dogum günü var ona gitcez..ee nasılsınız bakalım kızlar?