eminim canım wcde baya bi kurcaladım ziraa sonra bi de o tarafa bakem dedim 1-2 damla kan var şimdi gene baktım gerçi hiçbiyerde bişi yok ama nasıl korktum yaaa kaybetme korkusu çok kötüymüş rengim attı resmenHemoroid dışta olacak diye bir şart yok içinde de olmuş olabilir. Hemoraid kabızlık ve isalde sıkıntı yapar. Sen kanın ordan geldiğinden eminsen sorun yok.
aradım buldum kaydirigubbakcemile3kartanesi geçmişmi olsun diyem
ne diyem anlamadım haaa bizide korkuttun çatlak karu arada bul şimdi nerden geliiii
ilülülülülülü
fisfisfisselam cnm nasıl geçti yükleme ?
ohhh be ödümüzü koparttın kızzz
kaydetsene nan tlf :mymeka:
biz de kadınceeze kızıp durduk tlf vermio falan die
hoşbuldum canım sağolda kaç gündür neredesin nan
yaaa çekmeceliyi banada kimse önermiyo bende üsten kapaklı almayı düşünüyom sen kaça aldın benim beyaz eşyam hep bekonun memnunum bunuda bekomu alsam acep
bide bosch çok iyi diyolar bakalım bende dolduracam içini buzluk var amma sığmıyorki anam fasülyesidir barbunyasıdır menemenidir bide kurban gelecek hepsi olmiiii yetmiiiiii
koymak istediğim o kaaa şey var yer yok seni,nki küçüklerindenmi bide kocaman olanlardan var ben küçük alacam
dert ettiğin şeye bak nan seneye patlatırsın nasılsa bidene daha:roflol::roflol::roflol:
ay efett yaa du ben oğluşlara bakiim ne var ne yokk ne işim varsa benim kız standlarında dimiiiEbisce alışveriştede bunlar güzel güzel kız cicileri bulup bulup geliyorlardı. Şimdide sen başladın nasıl olsa kızlara çok şey var sen bizim oğlanlar için bul birşeyler.
maşallah canım kaç kilo olmuuşşmerhaba kızlar. bende bugün gittim doktora. bebişim gayet iyimiş fakat biraz iriymiş. 2.5 hafta önden gidiyomuşbende 3 haftada 3 kilo almışım sorun yok dedi dr. bide şekere baktılar onun sonuçlarını yarın alacaz beklemek istemedim.
ayy zaten şu kan hapı içtiğimden beri rengi falan değişti büyük abdestin kabızlık yok fazla ama bi garipleşti o yüzden gaabaaabudunmu nan kartanesi aferin kız sağa baya zor olmuştur göbekle arayıp bulmak ben epilasyon bilem yapamiiimm önümü görmüyom aynayı alıp yapıyom haa ne kaaa komik duruma düştüm nan
bendede hamile kalmadan önce adetimi bekliyom inşallah olmam diyodum ha geldi gelecek derken bi kan geldi ben ağlamaya başladım yine hamile kalamadım diyeee zırladım zırladım bide baktımki senin gibi alarm yanlış yerden gelmiş bende büyük abdestimi yaparken kanamış habarım yok bende sandımki adet oldum o ay hamile kalmıştım nan ondanda habarım yokmuş koştum test aldımda çıktı ortaya bebişim:roflol::roflol::roflol:
ay efett yaa du ben oğluşlara bakiim ne var ne yokk ne işim varsa benim kız standlarında dimiii
hastaneye gittim geldim işte annem buradaydı birkaç gündür terasta tarhana kuruttu sağolsun bebişlerim için yaptızemuszemus
benimkide küçüklerden 105 lt.sanırım kampanya varmış 480 e aldık
yaaa banada buzdolabının ki yetmedi aldım valla yarında börek sarıp atacağım sahurda kocişim yesin diyezemuszemus
maş.canım tosuncuğumuza wallamerhaba kızlar. bende bugün gittim doktora. bebişim gayet iyimiş fakat biraz iriymiş. 2.5 hafta önden gidiyomuşbende 3 haftada 3 kilo almışım sorun yok dedi dr. bide şekere baktılar onun sonuçlarını yarın alacaz beklemek istemedim.
ewet yaa en ufak bir yerim ağrısa ben ağrıyı çekerim bebişime birşey olmasın diyorum annelik böyle birşey:asigim:Kartanesi haklısın allah kaybetme duygusunu kimseye yaşatmasın.
budunmu nan kartanesi aferin kız sağa baya zor olmuştur göbekle arayıp bulmak ben epilasyon bilem yapamiiimm önümü görmüyom aynayı alıp yapıyom haa ne kaaa komik duruma düştüm nan
bendede hamile kalmadan önce adetimi bekliyom inşallah olmam diyodum ha geldi gelecek derken bi kan geldi ben ağlamaya başladım yine hamile kalamadım diyeee zırladım zırladım bide baktımki senin gibi alarm yanlış yerden gelmiş bende büyük abdestimi yaparken kanamış habarım yok bende sandımki adet oldum o ay hamile kalmıştım nan ondanda habarım yokmuş koştum test aldımda çıktı ortaya bebişim:roflol::roflol::roflol:
maşallah canım kaç kilo olmuuşş
ayy zaten şu kan hapı içtiğimden beri rengi falan değişti büyük abdestin kabızlık yok fazla ama bi garipleşti o yüzden gaabaaa
bak bak kızlara bakzemuszemus
ay annem melekten hediye aldım şimdi :)
slm çıtırtım nasılsın gıı yeni görüşüyoz bak kaç gündür:1hug:hoşgelmişsen:lepi:
ben yeni aldım 2 ay falan olacak arçelikten üstten kapaklı
çekmeceli almayı düşünüyordum önermediler
ama bu aldığım harika varya içine koyduklarımı saysam şaşırırsın
bencede sen bizim oğluşlara bak gııııı:mymeka:ay efett yaa du ben oğluşlara bakiim ne var ne yokk ne işim varsa benim kız standlarında dimiii
kan hapı öyle yapıyor yaaa ewetmaşallah canım kaç kilo olmuuşş
ayy zaten şu kan hapı içtiğimden beri rengi falan değişti büyük abdestin kabızlık yok fazla ama bi garipleşti o yüzden gaabaaa
bak bak kızlara bakzemuszemus
yuhhh bee cidden pahalıymışben samsunda baktım mağazalara 420 ye arçeliğinki vardı canım şimdi internetten baktımda bekonunkiler pahalıymış nan 600 neyn diyolar
ay annem melekten hediye aldım şimdi :)
valla canım doktorun ultrasonu 1705 gr dedi. dr tırstı azcuk. dopler ultrasyona girdim orasıda 1200 gr dedi. kilosunda değilde kol- bacak uzunluğuna göre iri dedi dr. böyle giderse normal doğum zor dedi
maş.canım tosuncuğumuza wallayaaa 3 haftada 3 kiloya nasıl normal diyor dr.yaa benimki kapıdan girer girmez kilo almış gördüm seni diyor:roflol:
6,5 ayda 5 kilo almışım çok mu bundan sonra en fazla ayda 1,5 kilo alacaksın dedi boğazımı tutmaya çalışıyorum walla:gitme:
ewet yaa en ufak bir yerim ağrısa ben ağrıyı çekerim bebişime birşey olmasın diyorum annelik böyle birşey:asigim:
:roflol::roflol:senin frekanslar karışmış yavrum:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?