2009 Kasm Anneleri

ogluma hamileyken doguma girene kadar parmagimdaydi alyansim. ama simdi bir kac aydir takamiyorum. zorlasam sonra cikaramam. gecen esimde parmaklarin sismis dedi ama bana yinede o kadar sis gorunmuyor.

evet yaa Allahtan göbiş var göze batıcak kaydirigubbakcemile3

anlamayanlarda var canim. dun ana kucagi bakmak icin magaza magaza dolasiyordum. magazanin birinde eleman bebek dogdumu daha dogacak mi dedi.kafamçokkarıştı gobegimi gosterip "sence?" dedim, utandi.

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:

benm bebek yan gelip yatıy:))
hakkatten ya:)))
şaka deil yani
karnımın hem sağ hem sol yanı şiş, ortası yani göbeğim içe çökük:))) abzen sağ daha şiş oluyo bazen de sol ...

bi acayip yani
dündne beri d ebazen kasıklarımda tırmıklanma hissediyorum ayaklarını vuruyo gibi geliyo bana dr bişey demedi daha gitmedim kendi dr.ma
ekim başı gidicem sabırsızlanıyorum:)))

ayy benimkiler baya sis gorunuyor gozume hele birde yuryus yaparsam bayaa bi sisiyor

ayy gercekten mi nasıl anlamıyorlar bide işleri bu yani sürekli hamileleri görüyorlar kaydirigubbakcemile3

kasilma ara ara bende de oluyor ama sanci girmiyor. sen yuruyusleride dikkatli yap.

evet wannababy benimkide sık sık hıçkırıyo kuşum ya yerim ben onları

benim cok hosuma gidiyo hickirmasi. genelde hickirik sonrasida bi guzel kayiyor.kaydirigubbakcemile3

ayy benimkiler baya sis gorunuyor gozume hele birde yuryus yaparsam bayaa bi sisiyor

ayy gercekten mi nasıl anlamıyorlar bide işleri bu yani sürekli hamileleri görüyorlar kaydirigubbakcemile3

dun o kadar cok hamile gordum ki.kaydirigubbakcemile3 elemanlara da fenalik gelmis herhalde. kim hamile kim sisko anlayamaz olmuslar.delikafadulden

ayyy o hıçkırmamıymışşşş ... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben de diyorum bu ne kaydirigubbakcemile3
ewet yaaa ben de burdan öğrendim vallaaaaa çok şeker dimi?
benim kizda tekmeden cok kayiyo icerde bi o yana bi bu yana.kaydirigubbakcemile3
he benimki de kayıp duruyor içimde:) ama tekmeyi de sağlam atıyo beyfendi az önce bi attı sallandım resmen:)
cnm ewet bunlar yalancı ağrılar ben de okudum netten.. ama dr na da söyle tabii bilsin
oha yani nası anlamamış hayret ben geçen gün normal bi kot mağazasında gezerken satıcı kız bana erkek galba dedi baya da yardımcı oldu kıyafet seçimimde:)
bende şişme yok ama sıkıntı basıyo takmıyorum ewde çıkarken dışarı bi tek takıyorum

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımya bende ekimin 14ünde hem kansayımı yapılacakmış nasıl oluyosa hemde nst ye giricem oda ilk defa

hayırlısı olsun kenya benimde rahmim çok sızlıyo aniden bişeyler oluyo dr ara ara ağrın olur dedi bebek sağda olduğu için ağrı yaparmış benimkifisfisfis

benimde sağda kafası da yukarda...ara sıra kafayı çıkarıyo karnım yamuk yumuk görünüyo opuyorumnanaktan
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımmm...

bakalım doktor ne diyecek bu defa belki nst ye falan sokar sancımı deilmi diye ayy beklesinler 1 ay daha

valla bana nedense ekim sonunda doğurucakmışım gibi geliyo ...........çocuğu da kendim gibi aceleci yapıcam

ayy ilk resimdeki dogumdan sonrada tipatip ayni.delikafadulden

benim kiz hic net bi resim vermiyo. yarim yamalak goruyoruz. biraz abiye benzetiyoruz o kadar.

bizimkininde net fotosu yok biraz gec gitmisiz doktorun soylediğine gore o yuzden net cıkmamıs kimseye benzetemedik bizde

genelde kız bebişler 2 hafta once geliyolarmıs soylenenlere gore ayy saglıklıca gelsinlerde ekim sonu gelsinler valla ama simdi cok erken daha ben hazır degilim :uhm:

valla bana nedense ekim sonunda doğurucakmışım gibi geliyo ...........çocuğu da kendim gibi aceleci yapıcam

banada hep sanki Ekim sonu dogucakmis gibi geliyo nedense. neden boyle hissediyorum onuda bilmiyorum. oglumda gununden once olabilecegi hic aklima gelmiyordu.

bizimkininde net fotosu yok biraz gec gitmisiz doktorun soylediğine gore o yuzden net cıkmamıs kimseye benzetemedik bizde

son haftalarda daha net gorunmesi gerekir aslinda. bizimki yerinde durmuyor ki yuzunu gorelim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…