ayakli derken ayaklari yere sallanandan mi diyorsun nazlim? klasik kanguru, bu kartanesininki gibi moderen deel.kaydirigubbakcemile3
bende geçende kenan imirzalıoğlunun elini tuttum dans etmeye gidiydimmm :roflol::roflol::roflol:
bende yağlansam mı ki nan :jeyyar: ama aynen bende kırkpınar pehliwanlarına dönerim hee bu dötlen göbeklen :roflol:
3 ay neki? biz seneyi devir yapicaz yakinda.delikafadulden
hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
ayakli derken ayaklari yere sallanandan mi diyorsun nazlim? klasik kanguru, bu kartanesininki gibi moderen deel.kaydirigubbakcemile3
tessekkur ederim canim. yok ben topuklu giymedim, o kadar idealist degilim.:roflol:
wanna bizde normal kanguru cvar ama şimdi olmaz deyi hiç denemedim.. bi deneyelim bakalım olcakmıı
Evet canım aynen öyle kullanabilirmiyiz artık onu taşımada?
esas simdi tam zamani, biraz daha buyuyunce agirlasiyorlar zor oluyor tasimasi.
ben kullandim canim, simdi tam zamani. biraz daha agirlastiklarinda zor oluyor, insanin omuzlari kopuyor. ama tasirken ben hep alttan da destekliyorum.
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
canım belirtme yoktu ama resimdeki siyahtı bana siyah geldi özel mesaj atıp söyle istersen satıcıyakartanesi anacım renk seçeneğini nasıl belirtiyon bunu alırken... anam bu konuda cahilim mazur gör gııı.. bi de kumaşı yazın çok terletmez bebişleri demi
yok kız sıkıştırıyoonkartanesi bacım sankim bu resimlerden gördüğüm kadarıylan bebe alttan düşcek gibi duruyoo
:mymeka:aaaaa, kabul etmiyorum. ben kizimla yari kirk ucurdum. taktim onume kanguruyu fellik fellik gezdim.zemuszemus
benim deeee:kedi:hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
arttırdı canım bence :lepi:kartanesi canım ben şimdi senin sağma makinasından sipariş ediyomda bişey sorcam sütünü arttırrımı bacım
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
yimedin mi nan lülülülülülüdelikafadulden bizdee yedikk :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:3 ay neki? biz seneyi devir yapicaz yakinda.delikafadulden
sende mi gııı :roflol: iyi bari bende kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım :roflol: bi rüyalar görüyom abowww +18 filmler gibi :kedi:hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: tam gidiydin kiii ege mani oldu dimi nan lülülülülülübende geçende kenan imirzalıoğlunun elini tuttum dans etmeye gidiydimmm :roflol::roflol::roflol:
aboww herkesin derdide aynıymış kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:ya kırk çıktı ama tık yok valla..kendimi hazırlayam diyom amma olmuyo ya..valla biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık,soğukluk girdi sankim ya,üzülüyomda şaka biyana..düzeltmek lazım biranönce..:jeyyar::jeyyar:
yaptın mı nan :1shok: kutlarım walla vereliniortak al bacım bunu hakkettin :hooray:nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
yok kız sıkıştırıyoon
ben gene de elimi koydum poposuna
kızlar bilgi paylaşayım dedim,bizimkinde gaz sorunu malum çok,bide kakasını bugün sümüksü yaptı ve aşağıda yazan belirtilerin çoğuna uyuyoruz biz..sizde okuyun derim..
Önsüt/arkasüt dengesizliği:
Anne sütü de iki bölümden oluşuyor, biri ön süt denilen ve ilk başta gelen sulu tatlı süt. Bu çocuğun susuzluğunu gideriyor ve iştahını açıyor. Ardından bir süre sonra arka süt denilen ve asıl kalorili, yağlı süt geliyor. Doyma hissini ve büyümeyi sağlayan da bu arka süt.
Önsüt/arkasüt dengesizliğinde vücut bebeğin ihtiyacından fazla süt üretmeye başlıyor ve bunun çoğunu ön sütten yana yapıyor. Bebek de daha fazla önsüt almış oluyor. Bu kadar sulu ve laktoz açısından zengin sütü içince ilk etapta doyduğunu sanıyor. Fekat, bu süt bağırsaklardan hızla geçiyor, kakayı yeşertiyor, bu esnada deli gibi gaz yapıyor. Yağlı kısmı içemeyen bebek, yarım saat sonra tekrar acıkıyor ve emmeye saldırıyor. Buna ek olarak gaz acısını da dindirmek için sürekli emmek istiyor, çünkü bildiği tek rahatlama yöntemi bu. Bu durum bir kısır döngüye giriyor, bebek emdikçe süt salgılaması artıyor, ancak doyma gerçekleşmiyor, öte yandan sürekli emmek gaz sorununu kronik hale getiriyor. Ayrıca bu durum annenin kendini montofon gibi hissetmesine ve hayattan nefret etmesine yol açıyor.
Aşağıdakileri gözlemliyorsanız sizde de bu dengesizlik olabilir:
* Yeşil köpüklü kaka
* Ciddi bir gaz sorunu (Bebeğin bacaklarını karnına çekerek kıvranmasından anlayabilirsin iz)
* Sık hıçkırık
* Sürekli emmek isteyen bir insan evladı
* Emerken fazlasıyla çlonk çlonk, gulp gulp sesleri gelmesi
* Emerken kızmak, sinir yapmak
* Huzursuz uykular
E peki ne yapacağız? Valla hazreti internetin dediği, emzirme blokajı. Yani bir o göğüs bir bu göğüs yerine, aynı göğüsten daha uzun periyodlarla emizmek (Mesela 6 saat boyuna birinden emzirip sonra öbürüne geçmek). Bu sayede bir hafta içerisinde vücuda "hop yavaş" mesajı verecekmişiz, o da salgılamayı dengeleyecekmiş. Ha bir de her emzirmeden sonra gaz çıkaracağız.
arkadaşlar kimse cvp vermicekmi:çok üzgünüm:
canım ben normal doğum yaptım
ama burda epidural sezeryan olan çok arkadaş war ama malum bebelerden dolayı sana cvp veremiyolar ama epidural sezeryandan çok memnun olduklarını sürekli söylüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?