2009 Kasm Anneleri

ayakli derken ayaklari yere sallanandan mi diyorsun nazlim? klasik kanguru, bu kartanesininki gibi moderen deel.kaydirigubbakcemile3

wanna bizde normal kanguru cvar ama şimdi olmaz deyi hiç denemedim.. bi deneyelim bakalım olcakmıı

bende geçende kenan imirzalıoğlunun elini tuttum dans etmeye gidiydimmm :roflol::roflol::roflol:

peeeh bu çok masum kalıyo benim rüyamın yanındaaaşakkıdı

bende yağlansam mı ki nan :jeyyar: ama aynen bende kırkpınar pehliwanlarına dönerim hee bu dötlen göbeklen :roflol:

3 ay neki? biz seneyi devir yapicaz yakinda.delikafadulden

hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol:ya kırk çıktı ama tık yok valla..kendimi hazırlayam diyom amma olmuyo ya..valla biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık,soğukluk girdi sankim ya,üzülüyomda şaka biyana..düzeltmek lazım biranönce..:jeyyar::jeyyar:

kartanesi canım ben şimdi senin sağma makinasından sipariş ediyomda bişey sorcam sütünü arttırrımı bacım

ben kullandim canim, simdi tam zamani. biraz daha agirlastiklarinda zor oluyor, insanin omuzlari kopuyor. ama tasirken ben hep alttan da destekliyorum.

tmmdır destek oldumu ok onun için kaçıncı ayda başlayalım diye düşünüyordum ..Sağol cnm benim Yağmurda kucağımda bende öptüm sizleri tek elle çok zor yazmaka.s.

kartanesi anacım renk seçeneğini nasıl belirtiyon bunu alırken... anam bu konuda cahilim mazur gör gııı.. bi de kumaşı yazın çok terletmez bebişleri demi
canım belirtme yoktu ama resimdeki siyahtı bana siyah geldi özel mesaj atıp söyle istersen satıcıya
kartanesi bacım sankim bu resimlerden gördüğüm kadarıylan bebe alttan düşcek gibi duruyoo
yok kız sıkıştırıyoon
ben gene de elimi koydum poposuna
aaaaa, kabul etmiyorum. ben kizimla yari kirk ucurdum. taktim onume kanguruyu fellik fellik gezdim.zemuszemus
:mymeka:
hade beeeeeakannehir vah canııııım kıyamam kız sana.. benim rüyalar şimdiden anormalleşti haaa:roflol:
benim deeee:kedi:
kartanesi canım ben şimdi senin sağma makinasından sipariş ediyomda bişey sorcam sütünü arttırrımı bacım
arttırdı canım bence :lepi:
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:

oo maşallaaahhh hemi gözümden uyku akiii dii hemi de geri kalmii haaa delikafadulden

slm arkadaşlar ben aralık annelerindenim kısmetse 25 aralıkta meleğime kavuşucam sizlerden yardım istiyorum ben epidural sezeryanla doğum yapıcam kısmetse ama hem korku hemde heyecan var bnm yapıcağım şekilde doğum yapan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkesea.s.

delikafadulden bizdee yedikk :roflol:
yimedin mi nan lülülülülülü
3 ay neki? biz seneyi devir yapicaz yakinda.delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
sende mi gııı :roflol: iyi bari bende kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım :roflol: bi rüyalar görüyom abowww +18 filmler gibi :kedi:
bende geçende kenan imirzalıoğlunun elini tuttum dans etmeye gidiydimmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: tam gidiydin kiii ege mani oldu dimi nan lülülülülülü
aboww herkesin derdide aynıymış kaydirigubbakcemile3
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
yaptın mı nan :1shok: kutlarım walla vereliniortak al bacım bunu hakkettin :hooray:
yok kız sıkıştırıyoon
ben gene de elimi koydum poposuna

öle mi nan :uhm: ne bilem bağaa öle geldi
gerçi ben klasik kangurulardan aldıydım ama buda hoşuma gitti gıı alkisalkisalkis

kızlar bilgi paylaşayım dedim,bizimkinde gaz sorunu malum çok,bide kakasını bugün sümüksü yaptı ve aşağıda yazan belirtilerin çoğuna uyuyoruz biz..sizde okuyun derim..
Önsüt/arkasüt dengesizliği:
Anne sütü de iki bölümden oluşuyor, biri ön süt denilen ve ilk başta gelen sulu tatlı süt. Bu çocuğun susuzluğunu gideriyor ve iştahını açıyor. Ardından bir süre sonra arka süt denilen ve asıl kalorili, yağlı süt geliyor. Doyma hissini ve büyümeyi sağlayan da bu arka süt.

Önsüt/arkasüt dengesizliğinde vücut bebeğin ihtiyacından fazla süt üretmeye başlıyor ve bunun çoğunu ön sütten yana yapıyor. Bebek de daha fazla önsüt almış oluyor. Bu kadar sulu ve laktoz açısından zengin sütü içince ilk etapta doyduğunu sanıyor. Fekat, bu süt bağırsaklardan hızla geçiyor, kakayı yeşertiyor, bu esnada deli gibi gaz yapıyor. Yağlı kısmı içemeyen bebek, yarım saat sonra tekrar acıkıyor ve emmeye saldırıyor. Buna ek olarak gaz acısını da dindirmek için sürekli emmek istiyor, çünkü bildiği tek rahatlama yöntemi bu. Bu durum bir kısır döngüye giriyor, bebek emdikçe süt salgılaması artıyor, ancak doyma gerçekleşmiyor, öte yandan sürekli emmek gaz sorununu kronik hale getiriyor. Ayrıca bu durum annenin kendini montofon gibi hissetmesine ve hayattan nefret etmesine yol açıyor.

Aşağıdakileri gözlemliyorsanız sizde de bu dengesizlik olabilir:

* Yeşil köpüklü kaka
* Ciddi bir gaz sorunu (Bebeğin bacaklarını karnına çekerek kıvranmasından anlayabilirsin iz)
* Sık hıçkırık
* Sürekli emmek isteyen bir insan evladı
* Emerken fazlasıyla çlonk çlonk, gulp gulp sesleri gelmesi
* Emerken kızmak, sinir yapmak
* Huzursuz uykular
E peki ne yapacağız? Valla hazreti internetin dediği, emzirme blokajı. Yani bir o göğüs bir bu göğüs yerine, aynı göğüsten daha uzun periyodlarla emizmek (Mesela 6 saat boyuna birinden emzirip sonra öbürüne geçmek). Bu sayede bir hafta içerisinde vücuda "hop yavaş" mesajı verecekmişiz, o da salgılamayı dengeleyecekmiş. Ha bir de her emzirmeden sonra gaz çıkaracağız.

aynı benim bebeği tarif ediyo bu :1shok:

canım ben normal doğum yaptım
ama burda epidural sezeryan olan çok arkadaş war ama malum bebelerden dolayı sana cvp veremiyolar ama epidural sezeryandan çok memnun olduklarını sürekli söylüyolar

anladım cnm cvbn için çok teşekkür ederim çok saol gülegüle büyüt bebişini inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…