ben sezerciktim bacım emme eskisi gibi olmuyo nanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:kedi::kedi:acıdımı kızdelikafaduldendelikafaduldennormal midi doğumun:uhm:
canım belirtme yoktu ama resimdeki siyahtı bana siyah geldi özel mesaj atıp söyle istersen satıcıya
yok kız sıkıştırıyoon
ben gene de elimi koydum poposuna
:mymeka:
benim deeee:kedi:
arttırdı canım bence :lepi:
oo maşallaaahhh hemi gözümden uyku akiii dii hemi de geri kalmii haaa delikafadulden
yimedin mi nan lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
sende mi gııı :roflol: iyi bari bende kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım :roflol: bi rüyalar görüyom abowww +18 filmler gibi :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: tam gidiydin kiii ege mani oldu dimi nan lülülülülülü
aboww herkesin derdide aynıymış kaydirigubbakcemile3
yaptın mı nan :1shok: kutlarım walla vereliniortak al bacım bunu hakkettin :hooray:
öle mi nan :uhm: ne bilem bağaa öle geldi
gerçi ben klasik kangurulardan aldıydım ama buda hoşuma gitti gıı alkisalkisalkis
sağol cnm sanada hayırlı doğumlar opuyorumnanaktananladım cnm cvbn için çok teşekkür ederim çok saol gülegüle büyüt bebişini inş...
seninki acıdıysa biz netcez nan akannehirben sezerciktim bacım emme eskisi gibi olmuyo nan
hımm acıdı az
sağol cnm sanada hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan
seninki acıdıysa biz netcez nan akannehir
canım normal benimde,hayırlı doğumlar diliyorum..buarada dikişlerden biraz çektiysemde çok memnunum normal yaptığım için..slm arkadaşlar ben aralık annelerindenim kısmetse 25 aralıkta meleğime kavuşucam sizlerden yardım istiyorum ben epidural sezeryanla doğum yapıcam kısmetse ama hem korku hemde heyecan var bnm yapıcağım şekilde doğum yapan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkesea.s.
dimi aynen benimkide,yeşil kaka hariç:1shok:aynı benim bebeği tarif ediyo bu :1shok:
ben sezerciktim bacım emme eskisi gibi olmuyo nan
hımm acıdı az
hehehehe valla bana kalsa ömrümün sonuna kadar yapmazdım emme daha fazla kaçamadım nan
hehe darısı başınıza
canım normal benimde,hayırlı doğumlar diliyorum..buarada dikişlerden biraz çektiysemde çok memnunum normal yaptığım için..
dimi aynen benimkide,yeşil kaka hariç:1shok:
kız bacım biz öldük ozaman..benim dikişler 2 haftada iyleşti,doğumum çok zor değildi ama..çok korkim offffmafoldumbenmafoldumben
valla normal olsa bende cesaret edemezdim
ama sezeryandada fark oluyo galkiba kuruluk falan
ya kızlar
kızım dünen beri uyumuyo
kakasını yapamıo
napcam ben devamlı ağlıo
surem senin o dediklerinin yeşil kaka
haricinde hepsi var bende
yahu zombi gibiyim
ya kızlar
kızım dünen beri uyumuyo
kakasını yapamıo
napcam ben devamlı ağlıo
surem senin o dediklerinin yeşil kaka
haricinde hepsi var bende
yahu zombi gibiyim
korkunun ecele faydası yok yahudelikafadulden
valla çok önemlimiş bu ya,kociş baya uzaklaştı iyce kötü olmadan davranmak gerek
haftasonu için hazırlıyodum kendimi hem 20 aralık özel bigün bizim sevgili olma günümüzdü ama ablaları geliyo bebeği görmeye ankaradan,kaldı yane:çok üzgünüm:
canım bende o yüzden araştırım dedim işte buyüzdenmiş demek..artık tek göğsü daha fazla emzircem..zaten boğuluyo gibi olidi bebem,çok suluydu demek..
ya göbeği düşmedi daha bezden tahriş olmuş kanamış bisürübacım benimkide zor yapıyo
bak şunu dene
bebişi yatır düz bi yere bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettir
sonrada iki bacağını tutup karnına doğru bqastır
ya göbeği düşmedi daha bezden tahriş olmuş kanamış bisürü
baticon sürüyoruz
oyyy kıyamam kuzuya
ben gaz için zinco kullandım ilk günler iyiydi sonra faydası olmadı
geçen doktora gittim nurse harverys verdi bakalım tam anlamadım işe yaradımı yaramadımı denemedeyiz
göbek düştükten sonrada kan görürsen az bile olsa doktora götür k vitamini yapılıyo canım
oyyy kıyamam kuzuya
ben gaz için zinco kullandım ilk günler iyiydi sonra faydası olmadı
geçen doktora gittim nurse harverys verdi bakalım tam anlamadım işe yaradımı yaramadımı denemedeyiz
göbek düştükten sonrada kan görürsen az bile olsa doktora götür k vitamini yapılıyo canım
tmm canım saol
üfffffff çok yoruldum
eşimle ikimiz yapıoruz herşeyi
gerçi o iyi kötü uykusunu alıo ama
bayılacam yaaa 1 saatlik uykuyla duruyorum
2. çocuk falan yapamam ben
bızımkıde accuk kanadı ama gectı ıkı gunde
k wıt werdı ama yaptırmadan gectı
tmm canım saol
üfffffff çok yoruldum
eşimle ikimiz yapıoruz herşeyi
gerçi o iyi kötü uykusunu alıo ama
bayılacam yaaa 1 saatlik uykuyla duruyorum
2. çocuk falan yapamam ben
al bendende o kaaaaaa
kocam ıkıncıyı 1 yıl sonunda ısyıyo ama ben yapamam herhal
hamılelık ne ıyıymıs be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?