kızlar bende bebeğime yoğurt vermeye başladım ama pişik oluştu ve zor geçirdim pişiği ek gıdaya nasıl geçicem bilmiom :1closedeyes:
kız yakamı bırakmadı ki gelemakannehir
şimdi uyuyduda bi bakınam dedim
üst komşumdadasesler geliy inşallah uyanmaz yaeyvahedigeldismile
dün avm gittik yarı durdu yarı durmadı ipeşim
kocişde yaza kadar avm yi yasakladıohaoldumsmile
hep ipeşimin yüzünden mızık mızık
uykusu vardı o yüzden yaptı böle
ama benim kızım nasıl uyuması gerektiğini bilmediği için çıktık avmden
arabaya bindik motor bi çalıştı anında kapadı gözlerinikaydirigubbakcemile3
bu gidişle gezemeycem hiççmafoldumben
kociş sabredemiyorki.ben normal karşılıyomakannehir avm yasaklandımıııı akannehirakannehir
ilk nasıl verdin anlat bi bakem ege sütünnü almıyo demi başka ne verionhee yaaa kimse gelmez olduuu kaydirigubbakcemile
slm cnm cesaretinden ötürü tebrik ediim öncee alkisalkisalkis
anam bizde çıkıyoz her seferinde ne yediğimizi anlamadan kalkıyoz akannehir akıllanmıyozda sempatiksalakcinni
evet cnm elma armut havuç başladım henüz yavas yavas acelemiz yok :lepi:
kız yakamı bırakmadı ki gelemakannehir
şimdi uyuyduda bi bakınam dedim
üst komşumdadasesler geliy inşallah uyanmaz yaeyvahedigeldismile
dün avm gittik yarı durdu yarı durmadı ipeşim
kocişde yaza kadar avm yi yasakladıohaoldumsmile
hep ipeşimin yüzünden mızık mızık
uykusu vardı o yüzden yaptı böle
ama benim kızım nasıl uyuması gerektiğini bilmediği için çıktık avmden
arabaya bindik motor bi çalıştı anında kapadı gözlerinikaydirigubbakcemile3
bu gidişle gezemeycem hiççmafoldumben
cnm yoğurt verme sende elma armut dene :kedi:
elma suyu gaz yaparmı? kızım 4. ayı bitiirdi ama hala gaz sıkıntısı çekiyoruz 3 gündür sürekli ağlıyo
ayyy kızlar deli olucam yaaa !!!!!!! valla bu kadın beni öldürücek.......!
herkese anlatıyomuş asyayı duşa sok yıka diye ben demişim...sonra da ona karşı oğlunu doldurmuşum ...!
:1shok:
herkese anlatıyomuş asyayı duşa sok yıka diye ben demişim...sonra da ona karşı oğlunu doldurmuşum ...!
şu nunuya ne yapmamız gerek söylede kk olarak el atağ kız uni sen sabır taşımısın ben olsam şimdiye çatlamıştım
valla senin bu kaynanana ben bile sinir olmaa başladımkötükedihüso
ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi
sonra devam ederim kiz aglio
--------------------------------------------------------------------------------
ekim analarından yürüttüm de geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kociş sabredemiyorki.ben normal karşılıyom
hem arabayı hem kızı taşımaz zoruna gidiykaydirigubbakcemile3
bende didim gelmezsek nasıl alışcak ki kız
gele gide alışur diyede bakalım ne yapcaz
bi şekil kandırırım artıkıınkaydirigubbakcemile3
ilk nasıl verdin anlat bi bakem ege sütünnü almıyo demi başka ne verion
elma suyu gaz yaparmı? kızım 4. ayı bitiirdi ama hala gaz sıkıntısı çekiyoruz 3 gündür sürekli ağlıyo
ben de noluyo diyorum :))) :lepi: afferin kıs boş durma :lepi:
napam bizim topik pek durgun bende bilgi toplayam gelem didim:roflol::roflol::roflol:ben de noluyo diyorum :))) :lepi: afferin kıs boş durma :lepi:
bir an bende dedim zeytun nasıl yumurta veri diye
ne yumurtası gız
4.ay salı günü bitecek
6.aya kadar zırnık koklatmam kızımaaakaydirigubbakcemile3
sütüm yettikçe tabi.
kardeşim oğlana yemek yedirişini izledim de cam da
abuuuu didim yandık.şimdiden başlayıpta uğraşamam valla
onada ayrı bir zaman ayırmak gereksempatiksalakcinni
bizimkinede 10 gün var zeytun senin kız 4 saatte bir emmiyo ya kaç dak emmiyo benim hanım uykudayeken veriyom 5 dak anca emmiyo uyanıkken önüne götürür götürmez ağlıyo
canım ben henüz 3 yada 3.5 saatte bir emziriyom
4 saate geçiş yapmadım henüz bu ay gececem ama
gaz sorunumuz varken 20dk zar zor emzirirdim
şimdi gaz sorunumuz yok çok rahat mızıklanmadan yarım saat emiy allaha şükür
beskenmesi iyi yani şimdilikkaydirigubbakcemile2
ama gündüz uyuma gibi bi alışkanlığı yokmafoldumben
ay maşalah diyem ama zeytünüm arada neyve sularından ver 6 aydan sonra bebişler red ediyomuş ek gıdayı
evet ya öleymiş okuyorum
bende kararsız kaldım
ama meyve sularıyla yani tatlı tarzı şeylerle başlarsakda bu sefer sebzeleri reddediyormuş
ben tatırmak için sebze öncelikle vermeyi düşünüyom
5.ayımın içinde başlarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?