2009 Kasm Anneleri

bu arada benim kiz bugun ilk defa dondu.:lepi: kolunu biz kurtardik ama.kaydirigubbakcemile3

bide dilini cikarmayi ogrenmis, cikarip duruyo.kaydirigubbakcemile3

tamam kızlar o zaman püre şeklinde vereceğim zaman cam rende kullanayım
biraz zaman geçsinde meyve suyu vereceğim zaman meyve sıkacağı kullanırım sağolun

ipek bocuguuu niye boyle yapiyo ya.
hemde gezme diye deli olan bi anasi varken.kaydirigubbakcemile3

zeytüün o ankaradaki dr kimmiş yaa ben de istiyom adını bi doru dürüst dr bulamadım yaw

dun gece kiz uyuduktan yarim saat sonra uyandi yine.
1,5 saat ugrastim uyutmak icin. en sonunda meme verdim, inleye inleye emdi.

artik gaz mi, yoksa enfeksiyondan dolayi mi rahatsiz anlayamadim.mafoldumben
anlayamamak cok köü bişi yaa o orda kıvranırken caresini bulamıyoruz (
inş. en kısa zamanda atlatırsınız insallah
bu arada benim kiz bugun ilk defa dondu.:lepi: kolunu biz kurtardik ama.kaydirigubbakcemile3

masallah dönebiliyo artık demekki alkisalkisalkis
dil cıkarması cok meshur bizimkininde :) bide cok değişik sesler cıkarıyo :)

yine yeni bir pazar ve ben bu pazar günlerinden nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttt ediyorum

evet ya, en kotusu anlayamamak zaten.
idrari hala koyu ve kokulu. herhalde agri sizi falan yapiyo diye tahmin ediyorum. antibiyotikte ise yaramiyomu ne?mafoldumben

evet, sabah cekyatin uzerinde abisiyle yatiyolardi. baktik donuyo, hic ellemedik ama elini kurtaramadi. olacak o kadar tabi.kaydirigubbakcemile3

ne veriyorsunuz canım antibiyotik olarak

ne veriyorsunuz canım antibiyotik olarak

once suprax vermisti.
sonra bactrim olarak degistirdi kultur tahlilinin sonucundan sonra.
gerci 48 saat sonra etkisi basliyo antibiyotiklerin. biz cuma gecesi basladik ancak etkisini gostercek ama geceleri cookkkkk uzunnnn oluyo.mafoldumben

bende nefret ediyorum pazarlardan.
kocis ise gitti. oglus sokakta oynuyo.
herkes ne guzel cani ne zaman nereye isterse gidiyo.
bi ben tikiliyim evde.mafoldumben

yaz gelsin artıkkkk yaaaaaaa
yapıcak bişide yok kendimi oyalasam markete falan mı gitsem acaba yürümüş hava almıs oluruz kız uyansında gerci markette 5 dakkalık yer ama pufffffffffffffff

once suprax vermisti.
sonra bactrim olarak degistirdi kultur tahlilinin sonucundan sonra.
gerci 48 saat sonra etkisi basliyo antibiyotiklerin. biz cuma gecesi basladik ancak etkisini gostercek ama geceleri cookkkkk uzunnnn oluyo.mafoldumben
inş. en kısa zamanda etkisini gösterir canım:Saruboceq:
bugun biraz elma rendeleyip vercektim ama gaz yapar diye vazgectim.eyvahedigeldismile

ben suyunu veriyorum rende olarak vermedim hiç suyu gaz yapmadı bizimkine canım

dün aksam gene nar suyu verdim 5 6 cay kasıgı kadar bayılıyo bayılıyo sabahta elmayı ama ekşi olan yesil elmadan kesip verdim nasıl yalanıyo :)))

üff su ek gida isi canimi sIkiyoo benim.. cok zor olcaga benziyoo...

bide c am rendeyi nerde bulcam ben yaaamafoldumben

canım benim ya,kıyamam acıyodur belkibilmiyorumkismile
bende nefret ediyorum pazarlardan.
kocis ise gitti. oglus sokakta oynuyo.
herkes ne guzel cani ne zaman nereye isterse gidiyo.
bi ben tikiliyim evde.mafoldumben
sorma ya,canım çok sıkkın benimde aynı konudanklava:
bizimkide kaçtı dışarı ne o dolaşacakmış..biz niye dolaşmıyoruz dedim tartıştım:mymeka:
yok efendim bebeklede çıkıyomuşuzda ama fazla dolaşamıyomuşuz..tabi her hafta sonu maç izleme muhabbeti var akşamda gelmez çıkınca..klava:klava:
çok sıkıldım artık,bende uçak rezervasyonu yaptım ank.ya gidicem nisan başında..hatta hemen gitmek istiyorum ama hava ısınsın biraz daha bebiş hava değişikliğinden üşütür filan,ank.daha soğuk..

afferin nazıma:lepi:bizde daha faaliyet yoksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…