2009 Kasm Anneleri

krispi kızzz o ne bakış öyle ne bıcırık yavvvvv bebeğinnnn.... maşallahh

sunways ne duvar silmesi derdim ya huy sendeki...

wanna ne ka büyük görünüyo toptan maşallahhh

nagieymen maşallah canım nasıl bakıyor yaaaa babaya mı bakıyor öyle derin derin:)

wanna ben de bi iş yapmıyorum zaten dünkü uykusuzluktan sonra bilg. başında olmam bile mucize uyusam ii olcak aslında bugün yemeği de kociş yapçak

az once spell42 nin verdigi linktede vardi ayni urun 80tl ye.
e-bebek hesapli demek ki.

wanacım geçmiş olsun artık hareketlendi yaramazlar bundan sonra işimiz daha zor benimde ödüm kopuyo düşecek diye o yüzden denizi yatırdığım koltuğun arka minderlerini çıkarttım yattığı yeri genişlettim

canım o linki remini bulamadım da ürünü göstermek için vermiştim...e bebek te aslında çok hesaplı değil internetten alışverişte farklı sitelere bakmak lazım...

haklısın cnm bozulmaz ki hemen
ben de alamam bi dünya şeyyyy
buharda pişirmek için ben eski usul kullanıyorum su dolu tencere üstünde delikli üstünde kapak:) gene aynını yaparımmmm zaten azcık bişi pişircez robota ne gerek var
ben cam rende alıcam robottan ziyade daha sağlıklı olduğuna inanıyorum elde rendelerim azcık bişi olcak nasılsa
bi yıl bile kullanmıcaz sonuçta ne gerek var diyorum ama isteyenlerin tabii ki işine yarar
steril de dediğim gibi biberon bile içmeyecekler doğru dürüst kaşıkla besleyin dicek dr lar zati:) nsılsa evdeyim yedirir dururum döke saça:))))

valla ben ücretsiz izindeyim kociş götürüyor ekonomik durumu ben karışmıyorum normalde de zaten maaşımı bile gidip çekmem o halleder:) bişey de demedi bana kendi dedi al izin raaht rahat emzir büyüt die ben de aldım meraklı deilim hiç çalışmaya kuzucumdan nası ayrılcam derdindeyim şimdiden:)
kız ne evham yapıyon her gün bi huy değiştiriyolar benimki de uyuyo kendiliğinden uyumuş ben yemek yerken:)

robotu bi yakindan gorim, onu alirim belki ama yinede belli olmaz.

valla maasim oldumu sunu alicam bunu alicam diye sormam bile ben. gider alirim, esimde bisey demez. ama ucretsiz izne cikarsam para ver demek olucak. iki gun verse ucuncu gun napican diycek.kaydirigubbakcemile3

valla dun dusmeseydi evham yapmazdim ama dunden dolayi evham yaptim.
gerci benim kiz kirk yilda bi tutturuyo 3 saat kadar uyuyo. bugunde o gunlerden biri herhal.kaydirigubbakcemile3

tarikada aferin, bak annesi yemek yerken bende uyuyayim bari demis.kaydirigubbakcemile3

nagieymen maşallah canım nasıl bakıyor yaaaa babaya mı bakıyor öyle derin derin:)

ne buyuk gorunuyo kiz, anlamadim.bilmiyorumkismile

wanna ben de bi iş yapmıyorum zaten dünkü uykusuzluktan sonra bilg. başında olmam bile mucize uyusam ii olcak aslında bugün yemeği de kociş yapçak

niye, tarik dun uyutmadi mi annesi seni?:sinifsinif:

canım o linki remini bulamadım da ürünü göstermek için vermiştim...e bebek te aslında çok hesaplı değil internetten alışverişte farklı sitelere bakmak lazım...

e-bebek sitesiyle magaza fiyatlari ayni canim, ben gidip magazada baktim.
ama tabiki farkli sitelerde daha ucuza bulunuyo.
aramak lazim.

kesin babaya bakıyodur 7/24 ben bakıyorum bütün şirinlikleri babaya yapıyo pek adaletli değil ama neyse :dance::dance:

robotu bi yakindan gorim, onu alirim belki ama yinede belli olmaz.

valla maasim oldumu sunu alicam bunu alicam diye sormam bile ben. gider alirim, esimde bisey demez. ama ucretsiz izne cikarsam para ver demek olucak. iki gun verse ucuncu gun napican diycek.kaydirigubbakcemile3

valla dun dusmeseydi evham yapmazdim ama dunden dolayi evham yaptim.
gerci benim kiz kirk yilda bi tutturuyo 3 saat kadar uyuyo. bugunde o gunlerden biri herhal.kaydirigubbakcemile3

tarikada aferin, bak annesi yemek yerken bende uyuyayim bari demis.kaydirigubbakcemile3

haklısn cnm ben bişey de almıyorum oturup duruyorum evde öyleeee
robot iyi olabilir belki ama ben rende düşünüyorum
sakin ol cnm olsa dün olurdu akşamı atlattınız ya tamamdır artık onlar sandığımızdan daha güçlü oluyorlar
yaa sorma hiç bugün çok halsiz zavallım ateşten herhalde uyuyp duruyor:)

slm kızlarrr nasılsınız bakalım
wannam tekrar tekrar gecmiş olsun Allahım kazalardan belalardan korusun meleklerimizi
sekercik nerlerdesin sen kuzum özlettin kendini

kızlar bende buharlı pişirici almayı düşünüyorum da bende araştırırken bekonunkini buldum 43 lira arzumla aynı hem sterilizatör hemde buharlı pişirici.Hangisi daha iyidir sizce... Meyve sıkacağı katı meyve için mi?Benim kociş meyve sıkacağı alma taraftarı değil benim evde blenderda robotta var .Ben hem blenderı kullanıyom.Robotu doğru dürüst kullanmadım.Robotu kullan diyo. siz nası bi şey aldınız .Markası modeli ne steril olsun diyemi yeniden aldınız.olmazsa bende ikna etmeye çalışıp aldırayım...

canım yeniden philipsin 600 watt el blender setini aldım
meyve sıkıcağıda vardı tefalin katı ama şu philipsin varya filtreli herşeyi sıkan ondan aldım dün bizim içinde faydalı olur hem bir ömür kullan buharlı pişiricide iyi tefalin 129 tldi ette pişiriyomuş kokularıda biribirne karıştırmıyomuş bu tip şeyleri almışken bir ömürlük iyi almak lazım die düşünüorum yengemdede var philips katı meyve sıkıcağı oğluna zorla salatalık kabak suyu dahi içirio inan 3 yıldırda kullanıo

ne buyuk gorunuyo kiz, anlamadim.bilmiyorumkismile
niye, tarik dun uyutmadi mi annesi seni?:sinifsinif:

e-bebek sitesiyle magaza fiyatlari ayni canim, ben gidip magazada baktim.
ama tabiki farkli sitelerde daha ucuza bulunuyo.
aramak lazim.
cnm avatarındaki yaramazzzzz diyorum kocaman görünüyor
uyutmadı ya 8 mi 9mu sayamadım kalktım durdum ateşlendi de aşı vuruldu dün bi de müthiş bir gaz vardı sabahladık nerdeyse fitil calpol zinci adaçayı yağı filan anca duruldu sabahtna beri de aralıklarla uyanıp kaka yapıp temizlenip emip gene uyuyor ateş 37 olmuş baktım da az önce ayy dertleri bitmiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kesin babaya bakıyodur 7/24 ben bakıyorum bütün şirinlikleri babaya yapıyo pek adaletli değil ama neyse :dance::dance:

kız hepsi böyle bu modellerinnnn
bizden bıkıylar sanırsam tüm gün:lepi:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oto koltuk mama sandalyesi steril zımbırtısı termos tabak oyuncak cart curt derken temmmm 700 tl masraf çıkıyııııııııııııııı bu ne beeeeeeeeeeeee
abuuuuuuuuuu
netcez nan bi de biz daha bebek arabası bilem almadık :sinifsinif:
benim 5 - 10 defa heyet raporu almam farz oldu :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim deeeee

ayy neyseki evdeki tüm mali durum benden sorulur zaten herşeyi netten hallettiğim için eşimin kendi maişinden bile haberi yok sempatiksalakcinni ücretsiz izinde de istediğimi alabülürün kanımca aklinialirimsmile

cerenimo bi site bulduydu kolayeşya mı ne
çok ucuz yaaa
ben bi arzumun zamazingosundan aldım valla sterilizasyon olayı çok işime geldi yaa kaynatmaktan daha ii yımırta da pişiriyon sebze de haşlıyon biberon da ısıtıyon sempatiksalakcinni bi de bebişi emzirse tam süper olacak zira sabahtan beri emmedi yaaa ohaoldumsmile

haklısn cnm ben bişey de almıyorum oturup duruyorum evde öyleeee
robot iyi olabilir belki ama ben rende düşünüyorum
sakin ol cnm olsa dün olurdu akşamı atlattınız ya tamamdır artık onlar sandığımızdan daha güçlü oluyorlar
yaa sorma hiç bugün çok halsiz zavallım ateşten herhalde uyuyp duruyor:)

kiyamam kuzuma ya.
onlara bisey olmasin. her gece yatarken Allah'im onun agrisi sizisi hep benim olsun diyorum.:sinifsinif:

slm kızlarrr nasılsınız bakalım
wannam tekrar tekrar gecmiş olsun Allahım kazalardan belalardan korusun meleklerimizi
sekercik nerlerdesin sen kuzum özlettin kendini

sagol canim benim.

bu arada yogurdum tuttu.:sm_cool:
dun gece yatarken bakmistim hala siviydi.
bende olmiycak herhalde deyip yattim.
sabah baktim katilasmis, hemen buzdolabina koydum.
az oncede tadina baktim harika.:icecream:

WANNAM ne hamaratlıgıbacım
nem cok ewde kuf olmus cam kenarları mutfakta
sılmesen olmuyo ıste
kadında gelemedı hawa bozuk

sekercık huy benımkı ama artık agrılarım ızın wermıyo sankı 70 yasımdayım
nısanda edırneye arastırmaya gıdıcez ne war bakalım

gunaydinlar...

dun omrumden omur gittikten sonra anca gelebildim.
kisaca olay soyle oldu. Naz koltukta yatiyodu bende yaninda oturuyordum. o sirada telefonun caldi, almak icin sehpaya uzanmamla Naz'in yere dusmesi bir oldu. tamamen saniyelik bir olay yani. sirt ustu parkenin ustune dustu. hemen kaptim ve uzun sure yatistirmaya calistim yavrumu. o sirada esimde telefonda niye agliyo diye soruyo, dustu dedim. telefonu kapatip 10dk sonra solugu evde aldi.

bir post kocisle giristik birbirimize. zaten cok kotuydum bide ustume geldi, sanki oglusu ayni gece yataktan 3 kere dusuren kendisi degil. doktoru aradim hemen. 3 saat icinde kusma, uykuya egilim, sersemlik falan olursa hemen getir dedi. bende bu cocuk 2 saatte bir uyku egilimi gosteriyo zaten nasil ayirt edicem dedim. normal uyku saatinde uyut. uyanirken sersemlerse, uyanmak istemezse getir dedi.

o sokun ustune uykusu gelmisti zaten. emzirdim, uyuttum. bir sure kucagimda siki siki tuttum. sonra koltuga yatirdim ve uyanana kadar basinda bekledim. 40dk sonra uyandi, sessiz sessiz bakinarak. buda beni endiselendirdi ama dun butun uykularindan aglamadan uyanmisti zaten masallah.

gece uykusuna kadarda esimle gozunun icine baktik, sersemlik falan varmi diye. surekli oyuncaklarini falan verdim dikkatini verebiliyormu diye. sonrada guzelce banyo yaptirdik, suyla oynattik. geceyide rahat gecirdik cok sukur. Allah'im ne bana ne size bir daha gostermesin insallah.

butun gece dogru durust uyumadim. saat basi kalkip yokladim. basim catliyo ama mustahak bana. salagim ben salak, hemde katiksiz salak.:oklava:

butun bunlar yetmezmis gibi birde oglanin resim dersi icin ciftlik maketi yaptim.sempatiksalakcinni

hepiniz cok sagolun. sizi cok seviyorum.opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun Allah daha büyük şeylerden korusun çocuk bu düşe kalka büyüycek benim kızda bebek arabasından düştü emniyet kemerini takmadığım için
altınada katlayıp battaniye koymuştum ağır çantayıda arabanın koluna takınca hooop çocuk aşağı düştü mermere Allah korudu bişecik olmadı
ölüyom uykusuzluktan gece 4e kadar kocis uyumadi yarim saatte bir kontrol etti kizi.. sonra ben aldim nöbeti ama hic uyumadi.. bi ishal bi kusma.. altini temizliyom üstten cikariyo.. kalinda giyidirmek istemedim penye tulumlarla idare ettik.. atesi bir ara yine 38i geciyodu fitil attim.. soydum.. sonra doktorun verdigi caydan yaptim ama bi damla bile icmedi.. biberon almiyo benim kiz üfff.. zaten kilosu azdi simdi iycene zayiflicak.. canim cok sIkiliyor.. gözlerim kayiyor uykum var.. kociste cok yorgun onuda uyandirma istemiyom.. annemide bu sogukta buraya yormak istermiyorum.. kiz simdi oyuncaklarina bakip gülüyo ama fitili yeni atmistim birazdan nolur bilmem..

offff offfffffffffff gece üstünü örtsemmi örtmesemmi bilemedim.. ya bide dis cikartirkende böyle ateslencekler.. sevmiyom ben bu ates olayini.. kakasida haala yesil.. fitili koyuyom.. aradan bes dk geciyoo birc cikariyo ne var ne yok..

wannadanda ses yok dimi.. bu 4ncü ay hicbirimize yaramadi anlasilan.. zeytin bugün hayirli haberlerle gelse bari.. kontolü vardi ipesin..

çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşmesi dileğiyle çocuk büyütmek zor iş vallaha

bütün bebişleri Allahım korusun :nazar: :nazar:

kiyamam kuzuma ya.
onlara bisey olmasin. her gece yatarken Allah'im onun agrisi sizisi hep benim olsun diyorum.:sinifsinif:

sagol canim benim.

bu arada yogurdum tuttu.:sm_cool:
dun gece yatarken bakmistim hala siviydi.
bende olmiycak herhalde deyip yattim.
sabah baktim katilasmis, hemen buzdolabina koydum.
az oncede tadina baktim harika.:icecream:

ay haklısın şekerciim ben kendi ayak acımı unuttum topallayarak zor yürüyen ben dün bütün gün gece bugün de sabahtan beri baya atletik bi şekilde sekiyorum az önce fark ettim geçti herhaldeee :roflol: kendi acısını unutuyor insannnnn
tebrikler şekerim ben daha hiç mayalamadım yoğurt filan sahi kutu sütten de mayalanıyo muu :1hug:

Back
X