2009 Kasm Anneleri

kızlar bir şey sormak istiyorum size ......
burak utkuya 2 gündür mama veriyorum Apta...... ( ismini yazmıyayım reklam olmasın ) 1 numarası aldık ama ilk sefer verirken 2 ölcek yapmıştım içmezse diye ve dediğim gibi oldu içmedi sonra tekrar 2 ölcek yaptık bu sefer içti ama biraz önce 3 ölcek yaptım hepsini içti ve biberonda mama bitince ağlamaya başladı hemen emzirdim bende ( gerci boyle iyi oldu yani biraz mama birazda anne sütü ) ama içim rahat değil ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı azmı veriyorum çok mu bilemedim 4 ölcek yapsam dedim oda benim gözüme çok geldi vs vs vs ........ sizler nasıl yapıyprunuz acil bilgilerinize ihtiyacım var .........

burak utkuya 2 gündür mama veriyorum Apta...... sempatiksalakcinni( ismini yazmıyayım reklam olmasın ) 1 numarası aldık ama ilk sefer verirken 2 ölcek yapmıştım içmezse diye ve dediğim gibi oldu içmedi sonra tekrar 2 ölcek yaptık bu sefer içti ama biraz önce 3 ölcek yaptım hepsini içti ve biberonda mama bitince ağlamaya başladı hemen emzirdim bende ( gerci boyle iyi oldu yani biraz mama birazda anne sütü ) ama içim rahat değil ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı azmı veriyorum çok mu bilemedim 4 ölcek yapsam dedim oda benim gözüme çok geldi vs vs vs ........ sizler nasıl yapıyprunuz acil bilgilerinize ihtiyacım var .........mafoldumbeneyvahedigeldismilemafoldumbeneyvahedigeldismile

burak utkuya 2 gündür mama veriyorum Apta...... ( ismini yazmıyayım reklam olmasın ) 1 numarası aldık ama ilk sefer verirken 2 ölcek yapmıştım içmezse diye ve dediğim gibi oldu içmedi sonra tekrar 2 ölcek yaptık bu sefer içti ama biraz önce 3 ölcek yaptım hepsini içti ve biberonda mama bitince ağlamaya başladı hemen emzirdim bende ( gerci boyle iyi oldu yani biraz mama birazda anne sütü ) ama içim rahat değil ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı azmı veriyorum çok mu bilemedim 4 ölcek yapsam dedim oda benim gözüme çok geldi vs vs vs ........ sizler nasıl yapıyprunuz acil bilgilerinize ihtiyacım var .........

canım bende bikaç gündür deniyorum vermeyi ama bikaç kez 1 ölçek verdim..2 ölçek 1 kere içti galiba..
bence yeni başlamışsın sakın çok verme..ne kadar verirsen çoğunu ister mamada..anne sütünü bırakabilir..ben onun içinde vermek istemiyorum..sütün varsa 2-3 ölçekten fazla verme derim ama sen bilirsin duruma bebişin durumuna da göre tabi..

valla bişi yapmadık sadece sen tam ikimizin arasında kalıon her seferinde sende toplanak didik ondan mıdır kiii :roflol::roflol::roflol:

korkuttuk karuyu nan x dünür getti anasına hemö biz gizemimizi gaybetmiştik yaa ondan gabaa gelmi dahaaa
başka gizemli karular aramaya getti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

burak utkuya 2 gündür mama veriyorum Apta...... sempatiksalakcinni( ismini yazmıyayım reklam olmasın ) 1 numarası aldık ama ilk sefer verirken 2 ölcek yapmıştım içmezse diye ve dediğim gibi oldu içmedi sonra tekrar 2 ölcek yaptık bu sefer içti ama biraz önce 3 ölcek yaptım hepsini içti ve biberonda mama bitince ağlamaya başladı hemen emzirdim bende ( gerci boyle iyi oldu yani biraz mama birazda anne sütü ) ama içim rahat değil ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı azmı veriyorum çok mu bilemedim 4 ölcek yapsam dedim oda benim gözüme çok geldi vs vs vs ........ sizler nasıl yapıyprunuz acil bilgilerinize ihtiyacım var .........mafoldumbeneyvahedigeldismilemafoldumbeneyvahedigeldismile

y ne kadar devrik cümleler kurmuşum... ben bile ne yazdığımı anlamadım :mymeka:

nedeeeeeeenn anlayamaz mııııııııııııııııı
çaturtuuuuuu bak gıııııı sağa ni dediiiiiiiiiiiiiiiiii puhahahah :roflol::roflol:

nediii gıııı
ben annamadım
ben sadece yanlış yazdın sandım oğa güldüm hani birde w aşağı bakarsa başaka bişe çıkii ortaya ona güldüm
acep ben yannış bişeyemi güldüm nan:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

canım emzirme sıklığına bağlı benim kız uykudayken emmiyo mama 105cc içiyo uyuyor bir saat sonra emiziriyom 5 dak emiyo oda zorla mamayıda 3 saatte bir veriyom bzen 4 saatte senin bebişin mamadan sonra ağlıyosa doymamış demek ki diliylede iterse doymuş olduğunu gösterir

canım bende bikaç gündür deniyorum vermeyi ama bikaç kez 1 ölçek verdim..2 ölçek 1 kere içti galiba..
bence yeni başlamışsın sakın çok verme..ne kadar verirsen çoğunu ister mamada..anne sütünü bırakabilir..ben onun içinde vermek istemiyorum..sütün varsa 2-3 ölçekten fazla verme derim ama sen bilirsin duruma bebişin durumuna da göre tabi..

evet doğrusun ne kadar çok verirsem isteyecek gibi işde benim bu yüzden kafam karıştı biberonda mama bitince ağlamaya başladı acaba dedim azmı geliyor sütüm eskisi gibi değil boyle bir garip bu akşam cıkıp bitki caylarında alacam bende .. teşekkürler cevabın için kaydirigubbakcemile5

selalmlar.altta kımın onlıne oldugun hakkat gorunmuyo..hawa cok soguk yagmırlı buzzzzzzz
benımde basım agrıyo ne kaynatıyonuz yaaa gozlerıma grıyo okuyamadım walla

canım emzirme sıklığına bağlı benim kız uykudayken emmiyo mama 105cc içiyo uyuyor bir saat sonra emiziriyom 5 dak emiyo oda zorla mamayıda 3 saatte bir veriyom bzen 4 saatte senin bebişin mamadan sonra ağlıyosa doymamış demek ki diliylede iterse doymuş olduğunu gösterir

105 cc derken kaç ölcek olarak soylüyorsun benim biberonda ölcü koyduğun biberonu gösteriyor . utku memede doyduğunda memein ucu ile oynamaya bağlıyor terbiyesiz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oğluşum doğru dürüst emdi sonunda bugün:lepi:
tabi şimdik kaka yapıo..karnı doyunca anında çıkartıyo alttan anlamımki nası kilo alcak bu bebekafamçokkarıştı

açım aç aç aç
üühhhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bendeee..
akşama arkadaş uğrayacak..
oğluşun altını değiştirem..evleri toplayam bugün hiçbişe yapamadım,bi çamaşır yıkadım sadece..mutfak dağınık,bi çeşit yemek yaparım..
hadi kaçtım ben..

valla bişi yapmadık sadece sen tam ikimizin arasında kalıon her seferinde sende toplanak didik ondan mıdır kiii :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izini kaybettirmeye çalışıyo kanımca sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

nediii gıııı
ben annamadım
ben sadece yanlış yazdın sandım oğa güldüm hani birde w aşağı bakarsa başaka bişe çıkii ortaya ona güldüm

bosuna sormamisim di mi?:roflol:

kızlar habere bakın ya koptum:roflol::roflol:
hemde ingilterede sanki 3.dünya ülkesi..kadında salakmış 9 ay anlamamış hamile olduğunu ama drlar da bilememiş..dr gitmiş 3 saat sonra doğum yapmış yadelikafadulden
3 saat içinde anne oldu - Hürriyet

anaaa benim memleket 3.dunya olmus.kaydirigubbakcemile3

nediii gıııı
ben annamadım

ayyyyyyyy çaturtuuu allan çaturtusuuu laz çaturtuuu koptuuummm :roflol::roflol::roflol:
senin anlamıycanı ima etmiş ama haklıymış gaci kaydirigubbakcemile3

Back
X