ayyyyyyyy çaturtuuu allan çaturtusuuu laz çaturtuuu koptuuummm :roflol::roflol::roflol:
senin anlamıycanı ima etmiş ama haklıymış gaci kaydirigubbakcemile3
neymiş espiri bakem neresinden bakisiniz konuya:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyy çaturtuuu allan çaturtusuuu laz çaturtuuu koptuuummm :roflol::roflol::roflol:
105 cc derken kaç ölcek olarak soylüyorsun benim biberonda ölcü koyduğun biberonu gösteriyor . utku memede doyduğunda memein ucu ile oynamaya bağlıyor terbiyesiz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hakli olmanin gururunu yasiyorum.:roflol:
neymiş espiri bakem neresinden bakisiniz konuya:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
küstüm size:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bak şimdi hayatım annatim kaydirigubbakcemile3
ben wanna karusuna kızdım ona WANDA dedim hani bu face bi fıkra komuş ya şu ölen zilli karu onun adı yane sempatiksalakcinni işte o da sana bunu annadın mı demiş ama sen anlamamışın ay ben ne annatıyom nerdeyim ben kimim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
bak şimdi hayatım annatim kaydirigubbakcemile3
ben wanna karusuna kızdım ona WANDA dedim hani bu face bi fıkra komuş ya şu ölen zilli karu onun adı yane sempatiksalakcinni işte o da sana bunu annadın mı demiş ama sen anlamamışın ay ben ne annatıyom nerdeyim ben kimim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
ulan o fıkrayı ben görmedimki espiriyi annayayım demiönce fıkradan haberdar olmam lazımki espiriyi annayayım :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
su yemekteyizde neler giyiyo bu kadinlar ya.
servis yapan kadinin kiyafete bak.sempatiksalakcinni
behlülün uçkuruylan uğraşmaktan ona kız bulayım derken gündemi takip edemiosan benim suçum ne lan neen vurusin X dünüüüüüürrr lülülülülülü
behlülün uçkuruylan uğraşmaktan ona kız bulayım derken gündemi takip edemiosan benim suçum ne lan neen vurusin X dünüüüüüürrr lülülülülülü
maskeli balo mübarekkkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yarmagül bide yakışsa bariiii töbeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
sen behlülün uçkurunu tutamadıysan benim suçum ne:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay cok yoruldum daha bitmediiiiiii
wannam senin kızın bıyığımı cıktı bana mı öle geliyo :))))
leyynn aslında sen behlülden fenasın bebeleri zornan tıktın beşiğe bide belgeledin kaynana deelmisin kızımın yuvasını sen yıktın onlar kardeş yanlış anladınız bile demedin lan kötükedihüso
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııııııııııııııı :roflol:
:roflol::roflol:
yarmagul :roflol:
kizim sen beni gulerken oldurcen.:roflol::roflol: