2009 Kasm Anneleri

slm verip kaçmaya geldimm akannehir
bugün gezdik biz oğlumlan hava gene çok süperdii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarında arkidişe gitcez öğlende akşamada orda yicez yemeğimizi lülülülülülü
abowww ne dicem nan benim kocişte facede yorum yapmaya başlamış eyimii cerenimo nan gördünmü hacıı bide aşkını ilan etmiş bagaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sebze püreside veriyom oğlana 2 gündür azcık azcık,vermeyi kesince nasıl ağlıyo anlatama yaa :1no2: benim memeyi emerken nasıl ağlıyosa mamayıda vermeyince öyle ağlıyo :roflol:
wannaam canım benim çok sevindim nazcımın iyi olmasınaa :Saruboceq:
zeynep nilayda iidir inşallaahh :Saruboceq:

fatooooo baga bakk topicte kız kalmadı sulanmadık çok korkuyom nan ben sıra oğlanlara geliyo diyeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin ne güzel gezmişsiniz
bizim burada havalar soğuk çıkamıyoruz
afiyet olsun egeye maşallah

fatooooo baga bakk topicte kız kalmadı sulanmadık çok korkuyom nan ben sıra oğlanlara geliyo diyeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

he nan geçen egeyde sulanidi görmedinmi aykalnı uçacadı camdan içeri kız sandı zaaaarrrr
çok çapkın tizesi çoookkk bende korktum nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oglum sapıttı bu gece
10 da uyudu 20 dk uyandı hala uyumuyo
agu bugu edıyo sımdıde aglıyo bakmıycam walla gerıldım

iyi gezmeler canım hiç durmuyosun vallaha

özlem canım sen yine ayaktasın iyi dayanıyon valla gündüzleri uyutmasan yorucu olmuyo mu sana
bizim burda daha 11 ama benim velet 3 saattir uyuyo 2 gündür 2 saatten çok uyumyodugecede gündüzde gazladan dolayı bu gün rahatladı heral
benim sıpa uykuda ters dönmüş o halini görünce bayıldımbide agzını açmış uyuyo 2 günün acısını çıkarıyo paşa.....

canım şimdi gördüm yazını
yıkadık uyuttuk şimdi tekrar uyandı
sabah erken kalkmam lazım eşim şehir dışına gidecek umarım kalkabilirim
Allahtan gündüz uyuyo, ben de bazen onla beraber uyuyorum
uyusun tosuncuk maşallah canım

benim paşada 4 saat oldu uyansada emirip geri yatırsam şimdi ben uyuyacam o kalkacak öyle sersem gibi oluyom bende çay demledim onu içemde o uyanana kadar barim kocişde 8 de yattı velediye birlikte zatiii tek canımmm sıkılıyo uykuda yok zatiiii

benim ki yatmadı ağladı
tekrar aldım bi ütüyü yaptırtmadı
aldım ayağımda sallıyom cırtlak bi sesle cırlıyoo sempatiksalakcinni

günaydın a.s.
kabus gibi bi geceden sonra erken kalktım umarım bugün biraz evle ilgilenebilirim sempatiksalakcinni
heryer heryerde ev kalkmış gidiyo

kızım 650 gr almış bu aykaydirigubbakcemile2
devit 3 sordum pek verme taraftarıda değilim ya zattın
yazın didim ben hergün güneşe çıkarurum diye
zaten kafa çapı 42 olsun bıraktırcam didi:lepi:
bizimkinin kafası geçen ay 41 di bu ay bitmeden ne kadar olur allah bilir...
normal canım demir hapı kullan hamilelikte kullandığın sabahları pekmez iç
Bende geri başladım demir hapını kullanmaya saçımın arkası baya açıldı karı-koca uyumlu oldukkaydirigubbakcemile3
günaydınnnn a.s.
günaydın
günaydın a.s.
kabus gibi bi geceden sonra erken kalktım umarım bugün biraz evle ilgilenebilirim sempatiksalakcinni
heryer heryerde ev kalkmış gidiyo
valla bende ite kaka dün biraz temizledim adam söylenmeye başladıydı temizlik ne zaman yapcan diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…