2009 Kasm Anneleri

ya kızlar benim bebeğimin cildi çok kuru doktor bi krem verdi ama geçmedi hala...Özellikle kolları sürtünmeyle alakalı olabilir mi acaba?Emeklemiyor ama döne döne her yeri dolaşıyor...

Öyle ise ii olur umarım bunuda yanlış yorumlamazlar bizi farklı yere atarken doğu hizmeti için o zaman mahkeme açsaydık şuan maduriyet yaşamazdık ve bunu yeni öğreniyoz atama temmuz damı açılacak bilionmu bir an evvel açılsada yolumuzu görsek o sene 31 ağustosta gelmiştik 30 da açıklanınca düşünsene 1 inde okul açılıo bari bunu düzgün yapsalar yavv amannnn daral geldi ve ben evi daha hiççç toplamadım kızla çok zor ya allahım yardım etsin
cildinin kuruması hava ve teniyle alakalıdır benimkide kuruyor ama banyodan sona yağ sürüyom nispeten daha nemli oluyor banyoyuda gün aşırı yaptırınca çok sıkıntı olmuyor ama yüzü kuruyor ve yüzüne bişi süremiom güneş kremi dışında ilerde sorun yaşarmı fıstığım aslında merak ediyom doğal olarak ne sürebiliriz diye

Kızlar merhaba,tayını çıkanların gozu aydın ,inşallah eşlerinizle birlikte attanırsınız allah ayrılık yaşatmasın...
guneş kreminden bahsedilmişti daha once yeni bir seyler okudum (bebek doktorum diye bnir sıte var orada)
25 faktorlu ile 50 faktorlu arasında %2 lik bir koruma farkı varmış,50 faktorlu %98 koruyorsa,25,30 faktorluler %96 koruyormuş ama içinde ki kimyasalllar 50 faktorlude çok çok fazlaymış,
bilginize:)
dun arkadaşımdaydım bizim bebişlerle arası tam bir yaşında olan bir oğlu var daha hala pütürlu hiç birsey yiyemiyor annesi verdiğinde hemen kusuyormuş herseyi rondoda çekip vermiş çocukta oyle alışmış yediği kahvaltıyı gorseniz resmen çorba kıvamında benim oğlumun çorbaları bile daha kıvamlı ve koyu. birde tv seyrettirmemenin onemini anladım hala konuşamıyor ,bir kaç kelime bile yok daha.annnanesi bakıyor 6 aylıktan beri kadın tvyı açmış hep,psikologa goturuyorlar şimdi çocuğu her hafta b,ol bol kıtap okuyun demiş doktor ve tv yı yasaklamış..

kızlar oğlum 22 haziranda sunet olacak ani bir karar verip yurumedenve sıcaklar bastırmadan yaptıralım dedik,ayy oğlum erkekk mı oluyor şimdi:))

yok canım iller sayfasında yayınladı ben ona güveniyorum.Her ne suretle olursa olsun ilk atama ve zorunlu hizmet yükümlüsü olarak atanmamışsa tayinini onaylamamanız gerekmektedir diyor buna göre isteyebilir inşallah canım.Ben biraz biraz topluyorum oda kullanılmayan tabak çanak giysi vs.diğerleri duruyor olduğu gibi...
Sağol canım.Anladım bizimki arada bakıyor ama çok sık değil...Bundan sonra hiç bakmasın bari...

kızlar oğlum 22 haziranda sunet olacak ani bir karar verip yurumedenve sıcaklar bastırmadan yaptıralım dedik,ayy oğlum erkekk mı oluyor şimdi:))
Hadi gözü aydın oğluşunun...küçük erkekkk...opuyorumnanaktan
evet ya biberon almaması çok zor dışarı zor çıkıyom

Gerçekten zor işin...

benimkini bıraksan izler ama izletmiyorum hatta bir kaç kişiylede bu yüzden bozuştuk eskiden tv ile herşeyi yapardıkda siz çok biliyosunuzda iyiki çocuğunuz olmuş felan muhabbetlerine maruz kaldım ama hala izletmiyorum engelleybildiğim yaşa kadar da engelleyeceğim erken uyarılmalarınada sebeb oluyor gelişim basamaklarına zarar veriyor bencede izletilmemmeli değinmen ii olmuş canım
yaw şimdi ben taa doğduğunda chicco nun setini almıştım orada güneş kremide hediyeydi 50 faktör peki hangi marka kullancaz ne kullancaz bu hafat dr sorcam ama şaşırdım
hadi maaşallah allah damatlığını ve askerliğinide göstresin bende bu ya randevusunu alıp temmuzda yaptırmayı palnlıyorum
mrb arkadaşlar benim oğlum çok terliyor sizlerinkilerde terliyor mu.hala diş çıkarmadı dr ondandır dedi

bizim 7.diş yolda ama terleme ne kelime üstüne su dökülmüş gibi oluyor gerçi biz aydındayız artık burası gölgede 40 derece oluyor ama birde ben o kadar zor su içiyorumki içmiyo en sonunda sırınga ile ağzına boşaltıyorum

bizde daha diş yok drumuz 4 aylıkken diş çıkartması yakın dedi hala çıkaracak :) ben samsundayım burda nem çok var. dediğin gibi üzerine su dökülmüş gibi oluyor allahtan suyla arası ii

inş cnm ayrılmazsınız eğer aile bütünlüğüne önem veren bi kurumda çalışıyor olsaydık önce eş durumu atamalarını yapardı sonra diğerlerini. ama nerdeeeeeee
ben de merak ediyorum eş durumunu şimdi bunu öyle bi çorba ettiler ki onu d akesin öyle edicekler
cnm ben her yere gidiyorum yanıma bi kutu yoğurt bi kutu mama alıyorum kavanoz mamalarından, bi de kaşık bolca peçete... sonra bi banka bile oturup yediriyorum kuzuma. dsün mesela esk.deydik yolda ağladı bi köfteciye oturduk ben önce oğlanı doyurdum bi de garsondan ekmek istedim oğlana sonra da biz yedik yemeğimizi. ben her yere gidiyorum kaşıkla da beslenebilir benim oğlan da biberon almıyor suluğundan da suyunu içiyor mis gibi:)
amaan kesin en kötü okulları açacaklar çünkü eş durumu atamalarıyla il içi atamaları ayn ıanda yapcaklarmış yani bütün öğrt.ler ile çekilcek bizim puanlar daha iyi de olsa biz en ücra köşelere gidicez orda otursan oturulmaz gitsen gelsen bebek var olmaz kafayı yiycez bana öyle geliyo meb'in nesi doğru ki bu da doğru düzgün olsun?
yav işte gündüz biberon almıyo benmki ya...
almıyosa kaşıkla yedir canım:)
selamlarrr
nasılsınız kızlarr
ben cok ıyıyım sukur annemdeyım 1 haftadır ohhh cok ıyı geldı yaaa
oglumda cok mutlu cok
ay cnm çok sevdnm senin adına ihtiyacın vardı artık....:) iyi eğlenceler....
ya kızlar benim bebeğimin cildi çok kuru doktor bi krem verdi ama geçmedi hala...Özellikle kolları sürtünmeyle alakalı olabilir mi acaba?Emeklemiyor ama döne döne her yeri dolaşıyor...
cnm belki cildi öyledir bizimki de sürünüp duruyo yerde komandolar gibi :) bi kolunu ileri alıp vücudunu öne çektiriyor nereye isterse gidiyor odadan odaya geziyor ama kuruma olmadı cildinde acaba bebiş susuz mu kalıyor bolca su içirsene bizimki sürekli su içiyor çok sıcak havalar.
cnm okullar 1 eylülde mi açılıyor? yok cnm bu sene bir hafta mı ne daha geç açılcaktı zaten bi de işe başlama süresi olmuyor mu?
ben de hiç açmıyorum tv herkes bana da kızıyordu annem bana sakın rondo kullanma dedi ben hiç rondoda ezmedim ya cam rendeden geçirdim ya da havan tokmağıyla ezdim o da pütürklü oluyor alıştı bizimki artık baay pütürlü veriyorum olmayan dişleriyle çevrip duruyo ağzında damağı semsert zati. benim ablamın ilkokul 1de olan öğrencisi aynı durumdaydı çocuk hala rondodan çekilen şeyleri yiyebiliyordu annesi hep öyle vermiş ama iyimi etmiş?
cnm hadi hayırlı olsunnn biz de ct dr a gittik 1 temmuzda yaptırcaz sanırım o güne daha uygun olacak. ) dr 24 saatte geçer dedi çok sevndm

mrb arkadaşlar benim oğlum çok terliyor sizlerinkilerde terliyor mu.hala diş çıkarmadı dr ondandır dedi

cnm bizimkiler de terliyor amaaan dr lar da her naneyi dişe bağlıyor yav iyi ki bi diş çıkarcaklar yaniiiiiiiiiiii

evet canım bugün gezmeye gittik dediğin gibi bi yere oturup yoğurdunu yedirdim akşam çorba öğünümüz kaçtı ama olsun kaşık maması verdim:)

evet canım bugün gezmeye gittik dediğin gibi bi yere oturup yoğurdunu yedirdim akşam çorba öğünümüz kaçtı ama olsun kaşık maması verdim:)
:) başka türlü olmaz yoksa canım benim... eve mi hapsolacağız ayol bu havalarda....
çorbayı da sıcakken kavanoza koy sıkıca kapa aynı gün içinde yedirilebiliyormuş dr söylemişti bana... ne zman ihtiyaç duyarsan yedir.
şekerim seminerler 1inde başlıyorya onu diyorum yoksam size yaptırmıyorlarmı semineri

he bizde sınavlar var bütünleme gibi olanlar ortalama yükseltme ve sorumluluklar. biz mesela 8de gidiyoruz sınav sorularını cevap anahtarını filan hazırlıyoruz 10 da sınav yapılıyor sonra kaça kadar okuyup bitirirsen o kadar sürüyor işinin bitmesi... bizde böyle. sınav prog. veriliyor elimize. o programa göre gidiyoruz okula. onlar erken mi başlıyor gerçi bayram var arada... ama tayin konusunda geçe de bıraksalar bi mehil süresi olmuyor mu 15 gün değil miydi cnm o bi ilişik kesip göreve başlama süresi tayin ediyorlar bu seferkinde 10 gün demişler ya 18inden itibaren 10 gün içinde ilişik kesip göeve başlancak o da öyle bişi olur. 1 günde taşınılır mı yoksa kız...

merhabalar ben aralık annesiyim yardımlarınıza ihtiyacım var.ek gıdalara erken basladık 4 gun oncede kahvaltıya basladık kahvaltıya basladıktan sonra yedgımız seylerı bıle yemez olduk ne yapmam gerekıyor tavsiyeniz ne olur oglum seftalıyı cok severek yiyordu ama simdi 2-3 kasık gerisi yok birde degisik tarifleriniz varsa benimle paylasırmısınız? acaba cok mu ısrar ettımkı yesin diye yoksa sişler gelecekte ondanmı istahı kesıldı bilemedim ne yapsam

kızlar merhaba 3-4 gündür kızımın bezinde hafif pembelik var dr. bu havalarda olur bol bol emzir dedi sıvı kaybından da olabiliyomuş var mı aynı sorunU yaşıyan.

allah sifasını versin topiğede yazdım okuyacağım

kızlar bugun dr kontrolune gittik.kilo 9100 boy 66 boymuz kısa gerci annede kısa baada kısa ama kilomuza dr normal edi bu ay 460 gr almış.dr inatla devam sütü ver diyor sütüm var emziyorumda napsam gece tahılı ve sabah kahvaltı tahılı ver diyor ben kahvaltı çorba meyve ve yoğurt veiyoum gece muhallebisi vermiyorum kilo almasın diye ölçümüzde kahve fincanı fazla vermiyorum napayım kafam karıştı bunu söyelyen doğumdan beri takip eden dr aslaında çok memmnunum oğlumun diğe hastalığı için ggittiğim profda asla mama ve mama benzeri ürünler verme dedi napayım

canım açıkçası bende vermiyorum mama ve benzeri devam sütlerinden bende emziriyorum biz 7 aylık olduk ve 8450 gr. dık bu ay ve dr. çok ii kilosu dedi ben sabahları yumurta peynir kendi yaptığım reçel veriyorum 1 kaç saat sonra meyve rendeliyorum yoğurduna onu veriyorum aralarda sık sık emziriyorum ikindi gibi evde ne varsa sebze püresi ve akşam 8 gibi de domates çorbası yada benzer çorbalar akşam bizle beraber meyve yiyiyor ve gece de sık sık emziriyorum yani şimdiye kadar hiç mama vermedim ve raf ömrünü uzatmak için koruyucu madde katıldığına inanıyorum korkuyorum açıkcası bizi de annelerimiz ne bileyim böyle büyütmüş bu tahıllı mamalar falan yeni ürünler doğal beslenmeleri daha doğru geliyor bana özellikle artık katı gıdalara geçildi mama yerine evde kendi hazırladığımız menüler daha uygun pazar çok ucuz ve daha sağlıklı tabi benim fikrim sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…