mevzey aynısı bizim içinde geçerli bende istedim ama il reddetti ilde 3 yılı doldurmadın diye senin eşinde bu durumda galiba... ama genelgede tayin isteme şartı taşıyıpta istemeyenler için benim 1 yıl bekleme anladığım kadarıyla bize de tayin istemem şartını taşımadığınız için reddedildi denildiğine göre istememizde bi sakınca yok...
yok canım iller sayfasında yayınladı ben ona güveniyorum.Her ne suretle olursa olsun ilk atama ve zorunlu hizmet yükümlüsü olarak atanmamışsa tayinini onaylamamanız gerekmektedir diyor buna göre isteyebilir inşallah canım.Ben biraz biraz topluyorum oda kullanılmayan tabak çanak giysi vs.diğerleri duruyor olduğu gibi...Öyle ise ii olur umarım bunuda yanlış yorumlamazlar bizi farklı yere atarken doğu hizmeti için o zaman mahkeme açsaydık şuan maduriyet yaşamazdık ve bunu yeni öğreniyoz atama temmuz damı açılacak bilionmu bir an evvel açılsada yolumuzu görsek o sene 31 ağustosta gelmiştik 30 da açıklanınca düşünsene 1 inde okul açılıo bari bunu düzgün yapsalar yavv amannnn daral geldi ve ben evi daha hiççç toplamadım kızla çok zor ya allahım yardım etsin
cildinin kuruması hava ve teniyle alakalıdır benimkide kuruyor ama banyodan sona yağ sürüyom nispeten daha nemli oluyor banyoyuda gün aşırı yaptırınca çok sıkıntı olmuyor ama yüzü kuruyor ve yüzüne bişi süremiom güneş kremi dışında ilerde sorun yaşarmı fıstığım aslında merak ediyom doğal olarak ne sürebiliriz diye
Sağol canım.Anladım bizimki arada bakıyor ama çok sık değil...Bundan sonra hiç bakmasın bari...Kızlar merhaba,tayını çıkanların gozu aydın ,inşallah eşlerinizle birlikte attanırsınız allah ayrılık yaşatmasın...
guneş kreminden bahsedilmişti daha once yeni bir seyler okudum (bebek doktorum diye bnir sıte var orada)
25 faktorlu ile 50 faktorlu arasında %2 lik bir koruma farkı varmış,50 faktorlu %98 koruyorsa,25,30 faktorluler %96 koruyormuş ama içinde ki kimyasalllar 50 faktorlude çok çok fazlaymış,
bilginize:)
dun arkadaşımdaydım bizim bebişlerle arası tam bir yaşında olan bir oğlu var daha hala pütürlu hiç birsey yiyemiyor annesi verdiğinde hemen kusuyormuş herseyi rondoda çekip vermiş çocukta oyle alışmış yediği kahvaltıyı gorseniz resmen çorba kıvamında benim oğlumun çorbaları bile daha kıvamlı ve koyu. birde tv seyrettirmemenin onemini anladım hala konuşamıyor ,bir kaç kelime bile yok daha.annnanesi bakıyor 6 aylıktan beri kadın tvyı açmış hep,psikologa goturuyorlar şimdi çocuğu her hafta b,ol bol kıtap okuyun demiş doktor ve tv yı yasaklamış..
Hadi gözü aydın oğluşunun...küçük erkekkk...opuyorumnanaktankızlar oğlum 22 haziranda sunet olacak ani bir karar verip yurumedenve sıcaklar bastırmadan yaptıralım dedik,ayy oğlum erkekk mı oluyor şimdi:))
evet ya biberon almaması çok zor dışarı zor çıkıyom
mrb arkadaşlar benim oğlum çok terliyor sizlerinkilerde terliyor mu.hala diş çıkarmadı dr ondandır dedi
benimkini bıraksan izler ama izletmiyorum hatta bir kaç kişiylede bu yüzden bozuştuk eskiden tv ile herşeyi yapardıkda siz çok biliyosunuzda iyiki çocuğunuz olmuş felan muhabbetlerine maruz kaldım ama hala izletmiyorum engelleybildiğim yaşa kadar da engelleyeceğim erken uyarılmalarınada sebeb oluyor gelişim basamaklarına zarar veriyor bencede izletilmemmeli değinmen ii olmuş canımKızlar merhaba,tayını çıkanların gozu aydın ,inşallah eşlerinizle birlikte attanırsınız allah ayrılık yaşatmasın...
guneş kreminden bahsedilmişti daha once yeni bir seyler okudum (bebek doktorum diye bnir sıte var orada)
25 faktorlu ile 50 faktorlu arasında %2 lik bir koruma farkı varmış,50 faktorlu %98 koruyorsa,25,30 faktorluler %96 koruyormuş ama içinde ki kimyasalllar 50 faktorlude çok çok fazlaymış,
dun arkadaşımdaydım bizim bebişlerle arası tam bir yaşında olan bir oğlu var daha hala pütürlu hiç birsey yiyemiyor annesi verdiğinde hemen kusuyormuş herseyi rondoda çekip vermiş çocukta oyle alışmış yediği kahvaltıyı gorseniz resmen çorba kıvamında benim oğlumun çorbaları bile daha kıvamlı ve koyu. birde tv seyrettirmemenin onemini anladım hala konuşamıyor ,bir kaç kelime bile yok daha.annnanesi bakıyor 6 aylıktan beri kadın tvyı açmış hep,psikologa goturuyorlar şimdi çocuğu her hafta b,ol bol kıtap okuyun demiş doktor ve tv yı yasaklamış..
hadi maaşallahkızlar oğlum 22 haziranda sunet olacak ani bir karar verip yurumedenve sıcaklar bastırmadan yaptıralım dedik,ayy oğlum erkekk mı oluyor şimdi:))
mrb arkadaşlar benim oğlum çok terliyor sizlerinkilerde terliyor mu.hala diş çıkarmadı dr ondandır dedi
inş cnm ayrılmazsınız eğer aile bütünlüğüne önem veren bi kurumda çalışıyor olsaydık önce eş durumu atamalarını yapardı sonra diğerlerini. ama nerdeeeeeeeİnşallah ayrılmayız hiç birimiz eşimizle..bende senin eşinle aynı durumdayım canım dört gözle bekliyorum özür grubunu yoksa ben çocukla bi yerde eşim bi yerde olacak... Kabul etmeme ,hak vermeme gibi bi durum olabilir mi ki....İl emri olacak mı ya.... kafamçokkarıştı Ay bizleri ailemizden ayırmasınlar ...:Saruboceq:
cnm ben her yere gidiyorum yanıma bi kutu yoğurt bi kutu mama alıyorum kavanoz mamalarından, bi de kaşık bolca peçete... sonra bi banka bile oturup yediriyorum kuzuma. dsün mesela esk.deydik yolda ağladı bi köfteciye oturduk ben önce oğlanı doyurdum bi de garsondan ekmek istedim oğlana sonra da biz yedik yemeğimizi. ben her yere gidiyorum kaşıkla da beslenebilir benim oğlan da biberon almıyor suluğundan da suyunu içiyor mis gibi:)slm kızlar nasılsınız offf aydında düğün var gitsemmi bilemedim kızım kalabalıkta ağlıyo hep rahatsız oluyo nasıl gitcem düğünde nasıl mamasını yapıcam bilemiyorum öğünü geçincede hysuz oluyo karar vermedim...
amaan kesin en kötü okulları açacaklar çünkü eş durumu atamalarıyla il içi atamaları ayn ıanda yapcaklarmış yani bütün öğrt.ler ile çekilcek bizim puanlar daha iyi de olsa biz en ücra köşelere gidicez orda otursan oturulmaz gitsen gelsen bebek var olmaz kafayı yiycez bana öyle geliyo meb'in nesi doğru ki bu da doğru düzgün olsun?canım umarım böyle bişey yapmazlar bizim durum farklı anlatmıştıım ggenelgede şimdi istemeyenler eş durumundada isteyemez diyor bakalım....:sinifsinif: bizi aynı okula verseler ii olur onu merkeze verirlerse oda kötü offff niye bizim işimiz bbu kadar zor
almıyosa kaşıkla yedir canım:)yav işte gündüz biberon almıyo benmki ya...
ay cnm çok sevdnm senin adına ihtiyacın vardı artık....:) iyi eğlenceler....selamlarrr
nasılsınız kızlarr
ben cok ıyıyım sukur annemdeyım 1 haftadır ohhh cok ıyı geldı yaaa
oglumda cok mutlu cok
cnm belki cildi öyledir bizimki de sürünüp duruyo yerde komandolar gibi :) bi kolunu ileri alıp vücudunu öne çektiriyor nereye isterse gidiyor odadan odaya geziyor ama kuruma olmadı cildinde acaba bebiş susuz mu kalıyor bolca su içirsene bizimki sürekli su içiyor çok sıcak havalar.ya kızlar benim bebeğimin cildi çok kuru doktor bi krem verdi ama geçmedi hala...Özellikle kolları sürtünmeyle alakalı olabilir mi acaba?Emeklemiyor ama döne döne her yeri dolaşıyor...
cnm okullar 1 eylülde mi açılıyor? yok cnm bu sene bir hafta mı ne daha geç açılcaktı zaten bi de işe başlama süresi olmuyor mu?Öyle ise ii olur umarım bunuda yanlış yorumlamazlar bizi farklı yere atarken doğu hizmeti için o zaman mahkeme açsaydık şuan maduriyet yaşamazdık ve bunu yeni öğreniyoz atama temmuz damı açılacak bilionmu bir an evvel açılsada yolumuzu görsek o sene 31 ağustosta gelmiştik 30 da açıklanınca düşünsene 1 inde okul açılıo bari bunu düzgün yapsalar yavv amannnn daral geldi ve ben evi daha hiççç toplamadım kızla çok zor ya allahım yardım etsin
cildinin kuruması hava ve teniyle alakalıdır benimkide kuruyor ama banyodan sona yağ sürüyom nispeten daha nemli oluyor banyoyuda gün aşırı yaptırınca çok sıkıntı olmuyor ama yüzü kuruyor ve yüzüne bişi süremiom güneş kremi dışında ilerde sorun yaşarmı fıstığım aslında merak ediyom doğal olarak ne sürebiliriz diye
ben de hiç açmıyorum tv herkes bana da kızıyordu annem bana sakın rondo kullanma dedi ben hiç rondoda ezmedim ya cam rendeden geçirdim ya da havan tokmağıyla ezdim o da pütürklü oluyor alıştı bizimki artık baay pütürlü veriyorum olmayan dişleriyle çevrip duruyo ağzında damağı semsert zati. benim ablamın ilkokul 1de olan öğrencisi aynı durumdaydı çocuk hala rondodan çekilen şeyleri yiyebiliyordu annesi hep öyle vermiş ama iyimi etmiş?Kızlar merhaba,tayını çıkanların gozu aydın ,inşallah eşlerinizle birlikte attanırsınız allah ayrılık yaşatmasın...
cnm hadi hayırlı olsunnn biz de ct dr a gittik 1 temmuzda yaptırcaz sanırım o güne daha uygun olacak. ) dr 24 saatte geçer dedi çok sevndmkızlar oğlum 22 haziranda sunet olacak ani bir karar verip yurumedenve sıcaklar bastırmadan yaptıralım dedik,ayy oğlum erkekk mı oluyor şimdi:))
:) başka türlü olmaz yoksa canım benim... eve mi hapsolacağız ayol bu havalarda....evet canım bugün gezmeye gittik dediğin gibi bi yere oturup yoğurdunu yedirdim akşam çorba öğünümüz kaçtı ama olsun kaşık maması verdim:)
şekerim seminerler 1inde başlıyorya onu diyorum yoksam size yaptırmıyorlarmı semineri
allah sifasını versin topiğede yazdım okuyacağım
kızlar bugun dr kontrolune gittik.kilo 9100 boy 66 boymuz kısa gerci annede kısa baada kısa ama kilomuza dr normal edi bu ay 460 gr almış.dr inatla devam sütü ver diyor sütüm var emziyorumda napsam gece tahılı ve sabah kahvaltı tahılı ver diyor ben kahvaltı çorba meyve ve yoğurt veiyoum gece muhallebisi vermiyorum kilo almasın diye ölçümüzde kahve fincanı fazla vermiyorum napayım kafam karıştı bunu söyelyen doğumdan beri takip eden dr aslaında çok memmnunum oğlumun diğe hastalığı için ggittiğim profda asla mama ve mama benzeri ürünler verme dedi napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?