2009 Kasm Anneleri

slm hautnılar wanna geçmiş olsun canım eşim geliyo çıkayım yine gelirim bu arada bu ek gıda işi kafamı çok kurcalıyo dok gittiğimde soram bi bizimde başlamamız gerek

de get sen behlülü facede damadın diye ilan etmeden behlül damadın değel tiammmuuuu
git faceye ilan ver:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bi kızın iki nişanlısı olamaz birini tercih et:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
kızııım bihter buu napcaı belli olmaz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
toplam kilosu kacki canim?.. bizimde tek probelemimiz 5 dk emmesi zaten.. nilayin kilosuda 5720ydi gecen hafta.. ama doktor hareketi filan iyi dedi o yüzden daha baslama dedi.. bende baslamicam.. cok kilolu bebeyi napicaz sanki.. gelisimi yerindeyse gerek yok bence.. bir ay daha idare edip ek gidaya baslariz..

det berosumun kilosu gayet iyi bi kerem.. naz beros ve nilay manken gibi kizlar olcaklar:nazar:kaydirigubbakcemile3
ayşeciiiiiim beroş da 5900 olmuş bu ay ama iki ayda bu kadar az kilo alması üzdü yoksa çok takmıcam daa
bilmiyom işte sütüm yetmiyosa diye düşündüm ben de yoksa öyle detaylı gıdaya geçmek istemiyom meyve suyundan falan tattırırım belki
seloooo nere kaybaoldun nan ilan vermeyemi gettin
furkanın ve beroşun fotolarını yanyana koy ve kk kasım anaları gurubunda ilan ver
alayım beroşu aksi halde
get beşire ver onu:umursamaz::umursamaz:
beşir miiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana doktor öğün listesi verdi ben artık başladım öğleden önce 2 tatlı kaşığı elma püresi (bi tane plastik bebek kaşığı aldım ucuyla elmayı kazıyorum püre gibi çıkıyo elmada ziyan olmuyo hem püre yapınca bekleyince kararıyo ben direk elmadan kazıyorum)öğlen sebze çorbaı ama onu daha vermedim evde patates ve havuç yoktu ilk hafta ikisiyle başlamam gerekiyomuş akşam olarakta milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum başladım yani ek gıdaya

ben ilk hafta tarifim şöyle
4 su bardağı su 2 orta boy havuç 1 orta boy patates 1 tatlı kaşığı pirinç konularak pişirilir tel süzgeç veya blendırdan geçireler 2 yemek kaşığı verilir bu kadar ilk olarak ek gıdamız

abuuu bildiğin ek gıda yaani ayyy heyecan yaptım çok küççük deel mi bizim bebeler sempatiksalakcinni

ayşeciiiiiim beroş da 5900 olmuş bu ay ama iki ayda bu kadar az kilo alması üzdü yoksa çok takmıcam daa
bilmiyom işte sütüm yetmiyosa diye düşündüm ben de yoksa öyle detaylı gıdaya geçmek istemiyom meyve suyundan falan tattırırım belki

abuuu bildiğin ek gıda yaani ayyy heyecan yaptım çok küççük deel mi bizim bebeler sempatiksalakcinni

o zaman yok sağa behlül mehlül
herkes kendi yoluna
behlül kaçar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni aşklara yelken açmaya:roflol::roflol::roflol:

herkes kendi yoluna

zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı

selam kızlar...napıyosunuz??

ben bugün ilk defa tek başıma kızımı yıkadım zemuszemus banyodan sonra uyumayan tek bebek de benimkidir heralde :) zar zor uyuttum ...birazdan kalkar...bakalım benim saadet kaç dk sürücek...

selam kızlar...napıyosunuz??

ben bugün ilk defa tek başıma kızımı yıkadım zemuszemus banyodan sonra uyumayan tek bebek de benimkidir heralde :) zar zor uyuttum ...birazdan kalkar...bakalım benim saadet kaç dk sürücek...

tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
bende yıkıyodum tek başımada şimdi büyüdü yapamıyom. sığmıyo küvete sempatiksalakcinni

ayy sonunda ek gıdalara geçiyoruz demekkkk hihoyyyt şimdi her yeni şey hoşumuza gidiyo ama kimbilir ne kadar zor olucak onları hazırlaması hele de yedirmesi :))) bakalım napıcaz... çarş günü kontrole gidicez dr söyler heralde napıcağımızı...ben kesin başlarım artık çünkü zaten süt yetmiyo mama veriyorum.... yaa var yaa benim kız ilk haftalarda karnı acıkınca ağlardı sonra bıraktı ağlamayı vermesem hiç sesi çıkmıycak...eğer sütümün yetmediğini farketmeseydim doyuyo sanırdım...şimdi de mamayı verirken biberonla önce almıyo ağlıyo zorlayınca annem diyo bırak karnı tok demekki ama ben aç olduğunu biliyorum ...biraz daha ısrar edince sonuna kadar bitiriyo... acaba vememek mi lazım yaa ...off 4 ay oldu ben hala napıcağımı bilmiyorum... gerçi doyunca öldürsem içmiyo bırakıyo dibinde... boşuna mama mı veriyorum acaba diye taktım bu ara...ayy her dk düşünücek bişey buluyorum :)))

iyidir kartanesi bebeyi sattım bakıcıya. kuaföre gittim. insana döndüm sonunda.kaydirigubbakcemile3
snden naber.

nerde yıkadın uniii kaydirigubbakcemile3
slm darkseaa nbr kıs

küvetindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi:

tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
bende yıkıyodum tek başımada şimdi büyüdü yapamıyom. sığmıyo küvete sempatiksalakcinni

canım yaa ben küçükken tırsıyodum büyüyünce daha rahat yıkadım ele avuca gelince kolayıma geldi :roflol:

benimki de bacakları topluyo uzatamıyo artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy sonunda ek gıdalara geçiyoruz demekkkk hihoyyyt şimdi her yeni şey hoşumuza gidiyo ama kimbilir ne kadar zor olucak onları hazırlaması hele de yedirmesi :))) bakalım napıcaz... çarş günü kontrole gidicez dr söyler heralde napıcağımızı...ben kesin başlarım artık çünkü zaten süt yetmiyo mama veriyorum.... yaa var yaa benim kız ilk haftalarda karnı acıkınca ağlardı sonra bıraktı ağlamayı vermesem hiç sesi çıkmıycak...eğer sütümün yetmediğini farketmeseydim doyuyo sanırdım...şimdi de mamayı verirken biberonla önce almıyo ağlıyo zorlayınca annem diyo bırak karnı tok demekki ama ben aç olduğunu biliyorum ...biraz daha ısrar edince sonuna kadar bitiriyo... acaba vememek mi lazım yaa ...off 4 ay oldu ben hala napıcağımı bilmiyorum... gerçi doyunca öldürsem içmiyo bırakıyo dibinde... boşuna mama mı veriyorum acaba diye taktım bu ara...ayy her dk düşünücek bişey buluyorum :)))
benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama yoğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2

uni sanırım ben de aynı durumdayıım
benim kız tok sanıyorum ben çünkü ağlamıyo uykusu normal falan
ama gel görki kilo almamış :sinifsinif: dr sütünü sağ azsa mama ver dedi bi sağdım 90 cc falan çıktı ohaoldumsmile mamam vermek istemiyom ama süt olduğu halde bile emmeyi bırakıyo :ecrin_bebek: ben de mama yerine ek gıdaya geçsem diyodum ama ayy zor olcak valla haşla ez bilmemnee :ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

iyidir kartanesi bebeyi sattım bakıcıya. kuaföre gittim. insana döndüm sonunda.kaydirigubbakcemile3
snden naber.

benim de kuaföre gitmem lazım...kafamda saç kalmadı gerçi.. olan 3 teli boyatmam lazım...belki biraz moralim düzelir...bu ara resmen depresyona girdim !!

benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama oğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2

yoğut muuu ???? yaoğurt 5. aydan sonra diil miydi yaa ??
gerçi şimdi okudum wanna kek falan vermiş :roflol::roflol: 2. olunca böyle oluyo demekki... biz nerdeyse soluduğu havayı filtreden geçiricez :roflol::roflol::roflol: ben bi de milelte kzardım abartıyolar diye...:lepi:

snden naber.
ooh ne güzel olmuş ben napiimmmm araba serviste biz de evdee :sinifsinif:
kartanesi senin kız bihtermi oldu kaydirigubbakcemile3
hee öle oldu eccük anası her isteyene verince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama yoğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2

yaw yoğurt nasıl mayalıcaz ben hayatımda hiç yoğurt mayalamadıım :1ninca:

uni sanırım ben de aynı durumdayıım
benim kız tok sanıyorum ben çünkü ağlamıyo uykusu normal falan
ama gel görki kilo almamış :sinifsinif: dr sütünü sağ azsa mama ver dedi bi sağdım 90 cc falan çıktı ohaoldumsmile mamam vermek istemiyom ama süt olduğu halde bile emmeyi bırakıyo :ecrin_bebek: ben de mama yerine ek gıdaya geçsem diyodum ama ayy zor olcak valla haşla ez bilmemnee :ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

ayy işte böyle çok zor oluyo yaa... ben bazen hiç süt olmadığını biliyorum boş memeyi veriyorum bakim napıcak diye keyifli keyifli emiyo zannedersin süt var.. sonra bekliyorum napıcak diye çıt yok...acıkmıştır diye mama veriyorum binbir nazla başlıyo ama sonuna kadar da içiyo...ve ben her seferinde aynı şeyleri düşünmekten kafayı yicem ... bi de siz mama vermek istemiyorum falan dedikçe hepten takıyorum kafaya :( zaten çok erken başladık mamaya ::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: şimdi kilo alınca bile rahat etmiyo içim...acaba suni mi ...sağlıklı mı ...düşün dur........:sinifsinif:

ayy işte böyle çok zor oluyo yaa... ben bazen hiç süt olmadığını biliyorum boş memeyi veriyorum bakim napıcak diye keyifli keyifli emiyo zannedersin süt var.. sonra bekliyorum napıcak diye çıt yok...acıkmıştır diye mama veriyorum binbir nazla başlıyo ama sonuna kadar da içiyo...ve ben her seferinde aynı şeyleri düşünmekten kafayı yicem ... bi de siz mama vermek istemiyorum falan dedikçe hepten takıyorum kafaya :( zaten çok erken başladık mamaya ::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: şimdi kilo alınca bile rahat etmiyo içim...acaba suni mi ...sağlıklı mı ...düşün dur........:sinifsinif:

ya valla mama vermeye çok karşı diilim hani açsa vercez sonuçta ama artık ek gıdaya geçebilcek dönemde ya o nedenle diyorum mama vermiim diyee
mesela az önce sağdım 3 saat olmadı heralde onu da şaşırdım gerçi de 50 cc bile çıkmadı :sinifsinif: ama gece de maşallah o emerken diğerinden akan yüzünden üstüm başım ıslandı bilmiyorumkismile şimdi süt var mı yok mu noluyo annamıyom yaaa :kedi:

buseyi ihmal etmiyom ben timammmuuuuu
3. de doğururum alimallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka yapim nan ne 3. sü

deeeeeeeeettttttt kıskanç seni
merak etme beroşun anası ilan vermezse senin kızını alırım merak etme haci
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben sana kiz miz vermem anam.. ama ilerde oglum olursa eger buseyi alirim kaynanasi olurum:roflol::roflol:

seloooo nere kaybaoldun nan ilan vermeyemi gettin
furkanın ve beroşun fotolarını yanyana koy ve kk kasım anaları gurubunda ilan ver
alayım beroşu aksi halde
get beşire ver onu:umursamaz::umursamaz:

ohhh bi de koz istiyoo suna bak.. sakin kiz yan yana resm koymaaa...alsanaalsanasmile

bana doktor öğün listesi verdi ben artık başladım öğleden önce 2 tatlı kaşığı elma püresi (bi tane plastik bebek kaşığı aldım ucuyla elmayı kazıyorum püre gibi çıkıyo elmada ziyan olmuyo hem püre yapınca bekleyince kararıyo ben direk elmadan kazıyorum)öğlen sebze çorbaı ama onu daha vermedim evde patates ve havuç yoktu ilk hafta ikisiyle başlamam gerekiyomuş akşam olarakta milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum başladım yani ek gıdaya

ben ilk hafta tarifim şöyle
4 su bardağı su 2 orta boy havuç 1 orta boy patates 1 tatlı kaşığı pirinç konularak pişirilir tel süzgeç veya blendırdan geçireler 2 yemek kaşığı verilir bu kadar ilk olarak ek gıdamız

canim yaa 4su bardagi suyla hazirlicaksin ondan 2 kasik yedirceksin malzemeyi azaltsan olmuyo mu cünkü her ögün icin taze hazirlamak gerekiyor.. geri kalani napicaksin.. bence bi bardak su yetmezmi?

kendi sutumuz veya devam sutu olur.
benim pure yapcak kadar sutum yokki.bilmiyorumkismile

wanna sen bilirsin bu sodalarin hafif asitlisi oluyo ya almanlar onlada hazirliyolar olmazmi?? mineral water yani??

haftada bir iki ver madem ek gida ama simdiden fazla girme bence bi ay daha sabredelim.. bence yetiyodur sütün ama kiloyu sorun olrak görüyosan bisey diyemicem.. ama berosun keyfi yerindeyse sorun yapma derim..

herkes kendi yoluna

vereliniortakvereliniortak

zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

Back
X