Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızııım bihter buu napcaı belli olmaz aklinialirimsmile aklinialirimsmilede get sen behlülü facede damadın diye ilan etmeden behlül damadın değel tiammmuuuu
git faceye ilan ver:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bi kızın iki nişanlısı olamaz birini tercih et![]()
ayşeciiiiiim beroş da 5900 olmuş bu ay ama iki ayda bu kadar az kilo alması üzdü yoksa çok takmıcam daatoplam kilosu kacki canim?.. bizimde tek probelemimiz 5 dk emmesi zaten.. nilayin kilosuda 5720ydi gecen hafta.. ama doktor hareketi filan iyi dedi o yüzden daha baslama dedi.. bende baslamicam.. cok kilolu bebeyi napicaz sanki.. gelisimi yerindeyse gerek yok bence.. bir ay daha idare edip ek gidaya baslariz..
det berosumun kilosu gayet iyi bi kerem.. naz beros ve nilay manken gibi kizlar olcaklarkaydirigubbakcemile3
beşir miiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3seloooo nere kaybaoldun nan ilan vermeyemi gettin
furkanın ve beroşun fotolarını yanyana koy ve kk kasım anaları gurubunda ilan ver
alayım beroşu aksi halde
get beşire ver onu:umursamaz::umursamaz:
bana doktor öğün listesi verdi ben artık başladım öğleden önce 2 tatlı kaşığı elma püresi (bi tane plastik bebek kaşığı aldım ucuyla elmayı kazıyorum püre gibi çıkıyo elmada ziyan olmuyo hem püre yapınca bekleyince kararıyo ben direk elmadan kazıyorum)öğlen sebze çorbaı ama onu daha vermedim evde patates ve havuç yoktu ilk hafta ikisiyle başlamam gerekiyomuş akşam olarakta milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum başladım yani ek gıdaya
ben ilk hafta tarifim şöyle
4 su bardağı su 2 orta boy havuç 1 orta boy patates 1 tatlı kaşığı pirinç konularak pişirilir tel süzgeç veya blendırdan geçireler 2 yemek kaşığı verilir bu kadar ilk olarak ek gıdamız
kızııım bihter buu napcaı belli olmaz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayşeciiiiiim beroş da 5900 olmuş bu ay ama iki ayda bu kadar az kilo alması üzdü yoksa çok takmıcam daa
bilmiyom işte sütüm yetmiyosa diye düşündüm ben de yoksa öyle detaylı gıdaya geçmek istemiyom meyve suyundan falan tattırırım belki
beşir miiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
abuuu bildiğin ek gıda yaani ayyy heyecan yaptım çok küççük deel mi bizim bebeler sempatiksalakcinni
o zaman yok sağa behlül mehlül
herkes kendi yoluna
behlül kaçar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni aşklara yelken açmaya:roflol::roflol::roflol:
zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı
selam kızlar...napıyosunuz??
ben bugün ilk defa tek başıma kızımı yıkadım zemuszemus banyodan sonra uyumayan tek bebek de benimkidir heralde :) zar zor uyuttum ...birazdan kalkar...bakalım benim saadet kaç dk sürücek...
nerde yıkadın uniii kaydirigubbakcemile3
slm darkseaa nbr kıs
tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
bende yıkıyodum tek başımada şimdi büyüdü yapamıyom. sığmıyo küvete sempatiksalakcinni
benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama yoğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2ayy sonunda ek gıdalara geçiyoruz demekkkk hihoyyyt şimdi her yeni şey hoşumuza gidiyo ama kimbilir ne kadar zor olucak onları hazırlaması hele de yedirmesi :))) bakalım napıcaz... çarş günü kontrole gidicez dr söyler heralde napıcağımızı...ben kesin başlarım artık çünkü zaten süt yetmiyo mama veriyorum.... yaa var yaa benim kız ilk haftalarda karnı acıkınca ağlardı sonra bıraktı ağlamayı vermesem hiç sesi çıkmıycak...eğer sütümün yetmediğini farketmeseydim doyuyo sanırdım...şimdi de mamayı verirken biberonla önce almıyo ağlıyo zorlayınca annem diyo bırak karnı tok demekki ama ben aç olduğunu biliyorum ...biraz daha ısrar edince sonuna kadar bitiriyo... acaba vememek mi lazım yaa ...off 4 ay oldu ben hala napıcağımı bilmiyorum... gerçi doyunca öldürsem içmiyo bırakıyo dibinde... boşuna mama mı veriyorum acaba diye taktım bu ara...ayy her dk düşünücek bişey buluyorum :)))
ayy sonunda ek gıdalara geçiyoruz demekkkk hihoyyyt şimdi her yeni şey hoşumuza gidiyo ama kimbilir ne kadar zor olucak onları hazırlaması hele de yedirmesi :))) bakalım napıcaz... çarş günü kontrole gidicez dr söyler heralde napıcağımızı...ben kesin başlarım artık çünkü zaten süt yetmiyo mama veriyorum.... yaa var yaa benim kız ilk haftalarda karnı acıkınca ağlardı sonra bıraktı ağlamayı vermesem hiç sesi çıkmıycak...eğer sütümün yetmediğini farketmeseydim doyuyo sanırdım...şimdi de mamayı verirken biberonla önce almıyo ağlıyo zorlayınca annem diyo bırak karnı tok demekki ama ben aç olduğunu biliyorum ...biraz daha ısrar edince sonuna kadar bitiriyo... acaba vememek mi lazım yaa ...off 4 ay oldu ben hala napıcağımı bilmiyorum... gerçi doyunca öldürsem içmiyo bırakıyo dibinde... boşuna mama mı veriyorum acaba diye taktım bu ara...ayy her dk düşünücek bişey buluyorum :)))
iyidir kartanesi bebeyi sattım bakıcıya. kuaföre gittim. insana döndüm sonunda.kaydirigubbakcemile3
snden naber.
benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama oğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2
ooh ne güzel olmuş ben napiimmmm araba serviste biz de evdee :sinifsinif:iyidir kartanesi bebeyi sattım bakıcıya. kuaföre gittim. insana döndüm sonunda.kaydirigubbakcemile3
snden naber.
hee öle oldu eccük anası her isteyene verince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kartanesi senin kız bihtermi oldu kaydirigubbakcemile3
benimki meyve sebze çorbası filan sevmiyoda ama yoğurda bayılıyoo kaydirigubbakcemile2
uni sanırım ben de aynı durumdayıım
benim kız tok sanıyorum ben çünkü ağlamıyo uykusu normal falan
ama gel görki kilo almamış :sinifsinif: dr sütünü sağ azsa mama ver dedi bi sağdım 90 cc falan çıktı ohaoldumsmile mamam vermek istemiyom ama süt olduğu halde bile emmeyi bırakıyo :ecrin_bebek: ben de mama yerine ek gıdaya geçsem diyodum ama ayy zor olcak valla haşla ez bilmemnee :ecrin_bebek:bilmiyorumkismile
ayy işte böyle çok zor oluyo yaa... ben bazen hiç süt olmadığını biliyorum boş memeyi veriyorum bakim napıcak diye keyifli keyifli emiyo zannedersin süt var.. sonra bekliyorum napıcak diye çıt yok...acıkmıştır diye mama veriyorum binbir nazla başlıyo ama sonuna kadar da içiyo...ve ben her seferinde aynı şeyleri düşünmekten kafayı yicem ... bi de siz mama vermek istemiyorum falan dedikçe hepten takıyorum kafayazaten çok erken başladık mamaya ::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: şimdi kilo alınca bile rahat etmiyo içim...acaba suni mi ...sağlıklı mı ...düşün dur........:sinifsinif:
buseyi ihmal etmiyom ben timammmuuuuu
3. de doğururum alimallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka yapim nan ne 3. sü
deeeeeeeeettttttt kıskanç seni
merak etme beroşun anası ilan vermezse senin kızını alırım merak etme haci
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seloooo nere kaybaoldun nan ilan vermeyemi gettin
furkanın ve beroşun fotolarını yanyana koy ve kk kasım anaları gurubunda ilan ver
alayım beroşu aksi halde
get beşire ver onu:umursamaz::umursamaz:
bana doktor öğün listesi verdi ben artık başladım öğleden önce 2 tatlı kaşığı elma püresi (bi tane plastik bebek kaşığı aldım ucuyla elmayı kazıyorum püre gibi çıkıyo elmada ziyan olmuyo hem püre yapınca bekleyince kararıyo ben direk elmadan kazıyorum)öğlen sebze çorbaı ama onu daha vermedim evde patates ve havuç yoktu ilk hafta ikisiyle başlamam gerekiyomuş akşam olarakta milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum başladım yani ek gıdaya
ben ilk hafta tarifim şöyle
4 su bardağı su 2 orta boy havuç 1 orta boy patates 1 tatlı kaşığı pirinç konularak pişirilir tel süzgeç veya blendırdan geçireler 2 yemek kaşığı verilir bu kadar ilk olarak ek gıdamız
kendi sutumuz veya devam sutu olur.
benim pure yapcak kadar sutum yokki.bilmiyorumkismile
kızııım bihter buu napcaı belli olmaz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayşeciiiiiim beroş da 5900 olmuş bu ay ama iki ayda bu kadar az kilo alması üzdü yoksa çok takmıcam daa
bilmiyom işte sütüm yetmiyosa diye düşündüm ben de yoksa öyle detaylı gıdaya geçmek istemiyom meyve suyundan falan tattırırım belki
beşir miiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
abuuu bildiğin ek gıda yaani ayyy heyecan yaptım çok küççük deel mi bizim bebeler sempatiksalakcinni
o zaman yok sağa behlül mehlül
herkes kendi yoluna
behlül kaçar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni aşklara yelken açmaya:roflol::roflol::roflol:
zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı