2009 Kasm Anneleri

yemek yicez ben kaciyom.. birazdanda kaynanagile web cam acicaz.. geceye dogru görüsürüz.. öpüyorum sizi..ve fistik iclerini...

benim de kuaföre gitmem lazım...kafamda saç kalmadı gerçi.. olan 3 teli boyatmam lazım...belki biraz moralim düzelir...bu ara resmen depresyona girdim !!

yoğut muuu ???? yaoğurt 5. aydan sonra diil miydi yaa ??
gerçi şimdi okudum wanna kek falan vermiş :roflol::roflol: 2. olunca böyle oluyo demekki... biz nerdeyse soluduğu havayı filtreden geçiricez :roflol::roflol::roflol: ben bi de milelte kzardım abartıyolar diye...:lepi:

benim bebişin 5 i btirip 6 ya girmesine 10 günkaldı. zaten dok. başlattı bizi yoğurda. hemde istediği kadar yiyebilir dedi yoğurt.
canım kendinde demişsin. bukadar pimpirkli olma. tattır herşeyden. ben 2 3 alıkken bile herşey tattırıyodum. yemek suyu bile. sonra alması zor olur. sen de bebişde çok zorlanır. kimsenin bebeği anne sütünden başka bişe tattı diye hastalanmamıştır
ooh ne güzel olmuş ben napiimmmm araba serviste biz de evdee :sinifsinif:

hee öle oldu eccük anası her isteyene verince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaw yoğurt nasıl mayalıcaz ben hayatımda hiç yoğurt mayalamadıım :1ninca:

bende ilk defa yaptım ama acemi şansımıdır ne harikaaa bi yoğurt oldu. anlatamam. kalıp gibi. daptatlı. şimdi yine yapıyom hemde yarım kilo sütten. biraz bana biraz oğluşa delikafadulden

ha bide devam sütüyle mayaladım ama o olmadı. böyle katı ayran gibi oldu. zaten onun tadını hiç sevmiyo eyvahedigeldismile yemiyo. am yoğudu lüp lüp götürüyo. şükür 2 gündür sütüm ver sadece akşamdan akşama anne sütünden başka yoğurt veriyom

haftada bir iki ver madem ek gida ama simdiden fazla girme bence bi ay daha sabredelim.. bence yetiyodur sütün ama kiloyu sorun olrak görüyosan bisey diyemicem.. ama berosun keyfi yerindeyse sorun yapma derim..
:

bben de öle çok çok bişe vermiem sanırım ay zaten zorla emiyo yaa 2 emiyo çeviriyo kafayıı
keyfi yerinde ama bilmiyomm :1ninca:

zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı
tabe ne sandın 1 haftada eridi kız gördünmü:roflol::roflol::roflol:
ben sana kiz miz vermem anam.. ama ilerde oglum olursa eger buseyi alirim kaynanasi olurum:roflol::roflol:

ohhh bi de koz istiyoo suna bak.. sakin kiz yan yana resm koymaaa...alsanaalsanasmile

canim yaa 4su bardagi suyla hazirlicaksin ondan 2 kasik yedirceksin malzemeyi azaltsan olmuyo mu cünkü her ögün icin taze hazirlamak gerekiyor.. geri kalani napicaksin.. bence bi bardak su yetmezmi?

wanna sen bilirsin bu sodalarin hafif asitlisi oluyo ya almanlar onlada hazirliyolar olmazmi?? mineral water yani??

haftada bir iki ver madem ek gida ama simdiden fazla girme bence bi ay daha sabredelim.. bence yetiyodur sütün ama kiloyu sorun olrak görüyosan bisey diyemicem.. ama berosun keyfi yerindeyse sorun yapma derim..

vereliniortakvereliniortak

:roflol::roflol::roflol:

nasıl olcek o iş kız tarafı büyük olmaz bacım kaybettin o şansı sen hade başka kapıya:roflol::roflol

ya valla mama vermeye çok karşı diilim hani açsa vercez sonuçta ama artık ek gıdaya geçebilcek dönemde ya o nedenle diyorum mama vermiim diyee
mesela az önce sağdım 3 saat olmadı heralde onu da şaşırdım gerçi de 50 cc bile çıkmadı :sinifsinif: ama gece de maşallah o emerken diğerinden akan yüzünden üstüm başım ıslandı bilmiyorumkismile şimdi süt var mı yok mu noluyo annamıyom yaaa :kedi:

ya benim de öyle oluyo işte...gece ped olduğu halde üstüm başım ıslanıyo bazen.... gerçi gece iyice birikiyo ondan öyle oluyo önemli olan gündüz...gündüz de yeteri kadar var mı yok mu bi türlü emin olamadım ... ilk başta emmedi de zayıfladı ya o olay benim bütün psikolojimi alt üst etti... :(( gene öyle bişey olursa diye korkuyorum galiba :(

ya ben yoğurt mayalayıp vermeye başlasam günde ne kadar vermem lazım?

canım daha erken ya yoğurt vermek için benim kızda emmiyo uyurken sütümü veriyom uyanıkkende bebelac veriyom şu 4 ay bitsin elma suyu havuç suyu bir tatlı kaşığı vererekten başlayacam birde şimdi pirinç unu yapıyom bir öğün veriyom cıvık bir şekilde yapıyom

slm canım nedense kimse uğramaz oldu cerini artık göremiyom burda dilmuhuda ne oldu bunlara ya

hee yaaa kimse gelmez olduuu kaydirigubbakcemile

slm kızlar napıyonuz???
bizde yemeğe gittik geldik bebem hiç durmadı
yedik ve hemen kalktık:bbo:
hiç bişi anlamadım

slm cnm cesaretinden ötürü tebrik ediim öncee alkisalkisalkis
anam bizde çıkıyoz her seferinde ne yediğimizi anlamadan kalkıyoz akannehir akıllanmıyozda sempatiksalakcinni

edoş sen başladın mı ek gıdaya

evet cnm elma armut havuç başladım henüz yavas yavas acelemiz yok :lepi:

kızlar bende bebeğime yoğurt vermeye başladım ama pişik oluştu ve zor geçirdim pişiği ek gıdaya nasıl geçicem bilmiom :1closedeyes:

kız zeytun nerlerdeydin bu gün

kız yakamı bırakmadı ki gelemakannehir
şimdi uyuyduda bi bakınam dedim
üst komşumdadasesler geliy inşallah uyanmaz yaeyvahedigeldismile
dün avm gittik yarı durdu yarı durmadı ipeşim
kocişde yaza kadar avm yi yasakladıohaoldumsmile
hep ipeşimin yüzünden mızık mızık
uykusu vardı o yüzden yaptı böle
ama benim kızım nasıl uyuması gerektiğini bilmediği için çıktık avmden
arabaya bindik motor bi çalıştı anında kapadı gözlerinikaydirigubbakcemile3
bu gidişle gezemeycem hiççmafoldumben

Back