Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kuaföre gitmem lazım...kafamda saç kalmadı gerçi.. olan 3 teli boyatmam lazım...belki biraz moralim düzelir...bu ara resmen depresyona girdim !!
yoğut muuu ???? yaoğurt 5. aydan sonra diil miydi yaa ??
gerçi şimdi okudum wanna kek falan vermiş :roflol::roflol: 2. olunca böyle oluyo demekki... biz nerdeyse soluduğu havayı filtreden geçiricez :roflol::roflol::roflol: ben bi de milelte kzardım abartıyolar diye...:lepi:
ooh ne güzel olmuş ben napiimmmm araba serviste biz de evdee :sinifsinif:
hee öle oldu eccük anası her isteyene verince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaw yoğurt nasıl mayalıcaz ben hayatımda hiç yoğurt mayalamadıım :1ninca:
haftada bir iki ver madem ek gida ama simdiden fazla girme bence bi ay daha sabredelim.. bence yetiyodur sütün ama kiloyu sorun olrak görüyosan bisey diyemicem.. ama berosun keyfi yerindeyse sorun yapma derim..
:
tabe ne sandın 1 haftada eridi kız gördünmü:roflol::roflol::roflol:zati behlülle kısa da olsa macera yaşayan bebeler ne hale geliii alsanaalsanasmile
bak özguşa o da kilo alamamış aldatılmanın acısından mı ne kafamçokkarıştı
ben sana kiz miz vermem anam.. ama ilerde oglum olursa eger buseyi alirim kaynanasi olurum:roflol::roflol:
ohhh bi de koz istiyoo suna bak.. sakin kiz yan yana resm koymaaa...alsanaalsanasmile
canim yaa 4su bardagi suyla hazirlicaksin ondan 2 kasik yedirceksin malzemeyi azaltsan olmuyo mu cünkü her ögün icin taze hazirlamak gerekiyor.. geri kalani napicaksin.. bence bi bardak su yetmezmi?
wanna sen bilirsin bu sodalarin hafif asitlisi oluyo ya almanlar onlada hazirliyolar olmazmi?? mineral water yani??
haftada bir iki ver madem ek gida ama simdiden fazla girme bence bi ay daha sabredelim.. bence yetiyodur sütün ama kiloyu sorun olrak görüyosan bisey diyemicem.. ama berosun keyfi yerindeyse sorun yapma derim..
vereliniortakvereliniortak
:roflol::roflol::roflol:
ya valla mama vermeye çok karşı diilim hani açsa vercez sonuçta ama artık ek gıdaya geçebilcek dönemde ya o nedenle diyorum mama vermiim diyee
mesela az önce sağdım 3 saat olmadı heralde onu da şaşırdım gerçi de 50 cc bile çıkmadı :sinifsinif: ama gece de maşallah o emerken diğerinden akan yüzünden üstüm başım ıslandı bilmiyorumkismile şimdi süt var mı yok mu noluyo annamıyom yaaa :kedi:
ya ben yoğurt mayalayıp vermeye başlasam günde ne kadar vermem lazım?
ya ben yoğurt mayalayıp vermeye başlasam günde ne kadar vermem lazım?
a.s.Slm millet
noldu bize yaa neden bu kadar az konusur oldukklava: bu bebelermi bizi bu hale soktu akannehir
hayda bismillahh akannehir
ötekileri hallettinde ne zaman yoğurda sıra geldi nan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
slm kızlar napıyonuz???
bizde yemeğe gittik geldik bebem hiç durmadı
yedik ve hemen kalktık:bbo:
hiç bişi anlamadım
slm canım nedense kimse uğramaz oldu cerini artık göremiyom burda dilmuhuda ne oldu bunlara ya
slm kızlar napıyonuz???
bizde yemeğe gittik geldik bebem hiç durmadı
yedik ve hemen kalktık:bbo:
hiç bişi anlamadım
edoş sen başladın mı ek gıdaya
afiyetler olsun bizde cesaret edipte bir türlü çıkamadık
kız zeytun nerlerdeydin bu gün