2009 Kasm Anneleri

canım ben henüz 3 yada 3.5 saatte bir emziriyom
4 saate geçiş yapmadım henüz bu ay gececem ama
gaz sorunumuz varken 20dk zar zor emzirirdim
şimdi gaz sorunumuz yok çok rahat mızıklanmadan yarım saat emiy allaha şükür
beskenmesi iyi yani şimdilikkaydirigubbakcemile2
ama gündüz uyuma gibi bi alışkanlığı yokmafoldumben

ben kızıma her ağladığında veriyorum gündüz 2 saati geçmiyor emziriyorum gecede bazen 6-7 saat uyuyo saat 6 gibi uyanıyo öyle emziriyorum

ne yumurtası gız
4.ay salı günü bitecek
6.aya kadar zırnık koklatmam kızımaaakaydirigubbakcemile3
sütüm yettikçe tabi.
kardeşim oğlana yemek yedirişini izledim de cam da
abuuuu didim yandık.şimdiden başlayıpta uğraşamam valla
onada ayrı bir zaman ayırmak gereksempatiksalakcinni
off çok moralim bozuk benim
oğlum doymuyo diye üzülüyodum mama vermeye çalışıyodum uzun zamandır..
dünden beri beni bıraktı resmen çok az emdi..
bu defa mamaya saldırıyo ne yapıcam ya..
sütüm az geldiği için sinirlendi heraldemafoldumben
yoksa herkes konuşuyodu ek gıda filan aldırmıyodum bende 6 aya kadar pek bişey vermek istemiyodum:çok üzgünüm:
ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi
sonra devam ederim kiz aglio

--------------------------------------------------------------------------------
ekim analarından yürüttüm de geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok:
5 aylık mı oluyo şimdik bu bebiş:uhm:

yaremcim bebişlerimizin emmesi tamamen aynı..uyanıkken asla emmiyo..uykulu sersemlemişken emiyo artık sadece..
uyanıkken ağlıyo memeyi hissedince..
e seninkide doymuyo ozaman kilosu nasıl?mamaya başladınmı?

kızlar selam bende kasım annesiyim ve sadece anne sütü veriyorum.Bebekler büyüdükçe emme süreleride azalıyor gibi ama kilo alma oranlarını kontrol etmek lazım eğer bi sorun yoksa 6. aydan önce bence ek gıda vermemekde fayda var gibi

ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi
sonra devam ederim kiz aglio

--------------------------------------------------------------------------------
ekim analarından yürüttüm de geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpermiş ankaraya gittiğimde gidem bu drye

ay tam 2 saattir cadı kızımı uyutmaya çalışıyorum zorla ayağımda uyudu yaaaa
tabi uyuyana kadar 3 kez kıyafet değiştirdik kusuyo devamlı

kızlar yaaaaaaaa ben hamıleyım sanırım.........yınee........bır kez hasta oldum subatın bırınde bıdaha olmadım ...............gecen hafta test yaptım yok bısey ama sanırım erkendı sımdıde yarın yapıcam .........

kızlar yaaaaaaaa ben hamıleyım sanırım.........yınee........bır kez hasta oldum subatın bırınde bıdaha olmadım ...............gecen hafta test yaptım yok bısey ama sanırım erkendı sımdıde yarın yapıcam .........

inşallah değilsindir canım ama erken değil mi düzene girmesi için korunmuyor mudunuz?

günaydın kızlarrrrrrrr
nasılsınız
maya inş hamile değilsindir
ama bende değilsin düzensizliktendir
hem korunmuyomusun

kızlar bu arada ek gıdayla ilgili bişey sorcam bu meyve sularını katı meyve sıkacağındamı sıkacaz yoksa cam rendedemi

dünüüüüüürrrrrrrrrrrrrr nerdesin cok özledim seniiiiii??? damadim napiyoooooo?? öp onu benim icin... ŞenizŞenizŞeniz

det berosumun kilosu gayet iyi bi kerem.. naz beros ve nilay manken gibi kizlar olcaklar:nazar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...napıyosunuz??

ben bugün ilk defa tek başıma kızımı yıkadım zemuszemus banyodan sonra uyumayan tek bebek de benimkidir heralde :) zar zor uyuttum ...birazdan kalkar...bakalım benim saadet kaç dk sürücek...

merak etme canim. benimkide banyodan sonra soyle misil misil uyumuyo.
halbuki oglus banyodan sonra emer 3-4 saat misil misil uyurdu. senelerde herkese bu tavsiyeyi verdim ama kizdan sonra artik susuyorum.:1ninca:

yoğut muuu ???? yaoğurt 5. aydan sonra diil miydi yaa ??
gerçi şimdi okudum wanna kek falan vermiş :roflol::roflol: 2. olunca böyle oluyo demekki... biz nerdeyse soluduğu havayı filtreden geçiricez :roflol::roflol::roflol: ben bi de milelte kzardım abartıyolar diye...:lepi:

verdim valla. bide devamini bekliyo benimki.kaydirigubbakcemile3

wanna sen bilirsin bu sodalarin hafif asitlisi oluyo ya almanlar onlada hazirliyolar olmazmi?? mineral water yani??

hic bilmiyorum canim ya. hic o sekilde hazirlamadim.
ingilizlerde genelde hazir kavanoz alip yediriveriyolar.

oyle her ogun ugrasmazlar yani ama mineral water la hazirlamayi ilk defa duydum.bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrrrrr
nasılsınız
maya inş hamile değilsindir
ama bende değilsin düzensizliktendir
hem korunmuyomusun

kızlar bu arada ek gıdayla ilgili bişey sorcam bu meyve sularını katı meyve sıkacağındamı sıkacaz yoksa cam rendedemi

merhaba canım
ben cam rendede veriyorum. meyve sıkacağında su gibi çıkıyo cam rendede püre gibi oluyo daha iyi diye düşünüyom. zaten 3-4 çay kaşığı veriyom ondan hiç makineyi çalıştırmaya değmez

elma gaz yapıyo yaa sempatiksalakcinni
istersen armut ver sen ilk olarak ama çok az başla eyvahedigeldismile

bende elma vericektim ya. vermiyem gidip armut alam bari.akannehir

canim besin degerini kaybetmesin diye cam rendede rendeleyip ver.

dun gece kiz uyuduktan yarim saat sonra uyandi yine.
1,5 saat ugrastim uyutmak icin. en sonunda meme verdim, inleye inleye emdi.

artik gaz mi, yoksa enfeksiyondan dolayi mi rahatsiz anlayamadim.mafoldumben

Back
X