ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi
sonra devam ederim kiz aglio
--------------------------------------------------------------------------------
ekim analarından yürüttüm de geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3