Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üff su ek gida isi canimi sIkiyoo benim.. cok zor olcaga benziyoo...
bide c am rendeyi nerde bulcam ben yaaamafoldumben
canım benim ya,kıyamam acıyodur belkibilmiyorumkismile
sorma ya,canım çok sıkkın benimde aynı konudanklava:
bizimkide kaçtı dışarı ne o dolaşacakmış..biz niye dolaşmıyoruz dedim tartıştım:mymeka:
yok efendim bebeklede çıkıyomuşuzda ama fazla dolaşamıyomuşuz..tabi her hafta sonu maç izleme muhabbeti var akşamda gelmez çıkınca..klava:
klava:
çok sıkıldım artık,bende uçak rezervasyonu yaptım ank.ya gidicem nisan başında..hatta hemen gitmek istiyorum ama hava ısınsın biraz daha bebiş hava değişikliğinden üşütür filan,ank.daha soğuk..
afferin nazıma:lepi:bizde daha faaliyet yoksempatiksalakcinni
inş. en kısa zamanda etkisini gösterir canım:Saruboceq:
ben suyunu veriyorum rende olarak vermedim hiç suyu gaz yapmadı bizimkine canım
dün aksam gene nar suyu verdim 5 6 cay kasıgı kadar bayılıyo bayılıyo sabahta elmayı ama ekşi olan yesil elmadan kesip verdim nasıl yalanıyo :)))
Insallah canim.
narda almistim ondan mi versem azcik.bilmiyorumkismile
korkunun ecele faydasi yok.
elma vercem.kaydirigubbakcemile3
üff su ek gida isi canimi sIkiyoo benim.. cok zor olcaga benziyoo...
bide c am rendeyi nerde bulcam ben yaaamafoldumben
selam kızlar
ben de oğluşa dün gece bi bardak süte yoğurt mayaladım
sabah verdim sevdi kerata
çok abartmadım bi kaç çay kaşığı verdim
ben de elma alayım bari cam rendeden geçirip bi kaç kaşık vereyim
ya kızlar erken deil mi ya..
anne sütünü zor alıyo benimki bişey versem belki de bırakacak iyce..
ben bu ay da ek bişey vermeyi düşünmüyorum..
iki gün canımı sıktı mamayı hayatta almayan bebek mama yedi açlıktan ama toplam 4 kez az az yedi..onuda vermeyi düşünmüyorum zorda kalmadıkça..ayakta emziriyorum belim kopuyo ama yeterki emse ya:bbo:
süt verilmiyodu hanibilmiyorumkismilemamayla da mayalanıyomuşya anlamadım bendebilmiyorumkismilemayalama olculerini versenize.
ben hic mayalamadim.
bide normal uzun omurlu sutlerle mi mayaliyounuz?
kilo alimi iyiyse baslama canim.
gerci bu ay az almis demistin.
Naz'da azar azar kilo aldigi icin, bide ne kadar uzarsa baslamasi daha zor oldugu icin ben basliycam.
canım ben denemelik yaptımmayalama olculerini versenize.
ben hic mayalamadim.
bide normal uzun omurlu sutlerle mi mayaliyounuz?
süt verilmiyodu hanibilmiyorumkismilemamayla da mayalanıyomuşya anlamadım bendebilmiyorumkismile
evet canım bana göre az aldı ama dr normal kilosu dedi..
5.ayda başlarım diye düşünüyorum meyvalardan,5.ay daha ideal gibi gelio..çok küçük diorum hala..
süt verilmiyodu hanibilmiyorumkismilemamayla da mayalanıyomuşya anlamadım bendebilmiyorumkismile
evet canım bana göre az aldı ama dr normal kilosu dedi..
5.ayda başlarım diye düşünüyorum meyvalardan,5.ay daha ideal gibi gelio..çok küçük diorum hala..
canım ben denemelik yaptım
su bardağından bi parmak kadar az sütü ısıttım
içine bi çay kaşığı kadar yoğurt koydum
süt kutu sütlerden yoğurtta hazır yoğurttu
tadı tatlımsı olmuş ama yedi oğluş
yoğurt için erken olabilir ama zaten fazla vermedim
evet süt verilmiyo mamayla yoğurt nasıl yapılıyo acaba
ben de denemelik yaptım çok az verdim nasıl yoğurt yapacaz bu bebelere sempatiksalakcinni
canım tadımlık veriyoruz zaten doyumluk deil ama bırakmaya calısıyosa sen verme canımya kızlar erken deil mi ya..
anne sütünü zor alıyo benimki bişey versem belki de bırakacak iyce..
ben bu ay da ek bişey vermeyi düşünmüyorum..
iki gün canımı sıktı mamayı hayatta almayan bebek mama yedi açlıktan ama toplam 4 kez az az yedi..onuda vermeyi düşünmüyorum zorda kalmadıkça..ayakta emziriyorum belim kopuyo ama yeterki emse ya:bbo:
evet süt verilmiyo mamayla yoğurt nasıl yapılıyo acaba
ben de denemelik yaptım çok az verdim nasıl yoğurt yapacaz bu bebelere sempatiksalakcinni
neyse olmazsa doktora sorarım nasıl yapacaz diye bu hafta kontrole götüreceminternette o gün bakayım dedim farklı tarifler vardı canım bak istersen ama oda saçma geldi bana..süt bile daha mantıklı sanki ona görebilmiyorumkismile
keçi sütü diyolardı aman bişi olmaz yaaa
kizlar ya, normalde 3 numara bez kullaniyoruz. ama bi kac gundur ben balglamayimi unuttum yoksa artik kucuk mu geliyo anlamadim. Naz cok kilolu bir bebekde degil ama yanlardan yetmiyo sanki. eskisi gibi guzel baglanmiyo. elimdeki paket bitince 4 numarami alsam acaba.bilmiyorumkismile