- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
yimedimi oğluşunbilmiyorumkismile
yok cnm o yoğurdu seviyo yiyoda. ben günlük yapıyom ona. bugün yedirmedim sütüm vardı maş. yoğurtda bana kaldıı cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yimedimi oğluşunbilmiyorumkismile
Kocan baksaya sekerim nolcak kız yarım saat sürüyo kaydirigubbakcemile5
valla üstümden koca bi yük kalktı bütün ev elden geçtii :lepi:
gecendede böle yapamamıştı 3 kez verdim günde z.yağı akşamına yaptı yarın sabah vercem eger sabahaca yapmazsa.
hergünm yapmaya alışık olduğu için geceleri rahatsız oluyo pırt yaptıkca uyanıyo akannehir
amin cnmm :Saruboceq: dostlar başınaa kocişim gibilerr kaydirigubbakcemile3
inşalalh yapar yaa ama banyodan önce yapması tercihimdir :roflol:
hee gıı valla yazarken farkettim bendee :roflol:
foto koyayım burayamı koyam :uhm:
burayada koy mail olarakda isterümkaydirigubbakcemile2
yok cnm o yoğurdu seviyo yiyoda. ben günlük yapıyom ona. bugün yedirmedim sütüm vardı maş. yoğurtda bana kaldıı cokacimcoook
mail olarak aldigin resimleri napiyon kizim sen?kaydirigubbakcemile3
albümüme koyum :roflol::roflol::roflol:
beğenirsem bende kestiririm nankaydirigubbakcemile3
ilk defa bu kaa uzattıydım ama çoook dökülüylerohaoldumsmile
masallah canim.
gecen sutum yok diyodun.
ozel bisey yaptin mi?
Kocan baksaya sekerim nolcak kız yarım saat sürüyo kaydirigubbakcemile5
valla üstümden koca bi yük kalktı bütün ev elden geçtii :lepi:
gecendede böle yapamamıştı 3 kez verdim günde z.yağı akşamına yaptı yarın sabah vercem eger sabahaca yapmazsa.
hergünm yapmaya alışık olduğu için geceleri rahatsız oluyo pırt yaptıkca uyanıyo akannehir
kaydirigubbakcemile3 kendinede mayala gıı deniz beyin yoğurta orak çıkma sempatiksalakcinni
moralimi düzeltim canım. geçen baya sıkılmıştım. işyerinde olan bikaç bişey yüzümden.
bide ozaman canım sıkılınca iştahımda gitmişti. şimdi yiyorum. ne olduğu farketmiyo. yediğim için oldu sütüm heralde. yani yine aman aman yok ama yetiyo bakalım. 1 ay daha böyle idare etsek tamamdır. 6 ay bitcek zaten
adam 3 aylık bebegini öldürmüşakannehir
edooş. benim face yok. ben seni nasıl gerecem :uhm: bende istiyoom yeni halini.
eski halini bilinmi ki?kaydirigubbakcemile3
burayada koy mail olarakda isterümkaydirigubbakcemile2
kiz benim kesim yarim saat surmuyo. benim kuafor olce tarta 1 saatte kesiyo. tabi bide muhabbet.kaydirigubbakcemile3
foto face koy bende gorem.
edooş. benim face yok. ben seni nasıl gerecem :uhm: bende istiyoom yeni halini.
eski halini bilinmi ki?kaydirigubbakcemile3
oh masallah o zaman.
niye?bilmiyorumkismile
ruhsal dengesi bozuk herhalde karısını dovmus burnunu kırmıs karısı hastanede burun ameliyatı olmus buda evde dovcek birini bulamayınca bebegi öldürdü herhaldeklava: