2009 Kasm Anneleri

bebemm ben ne yesem bilmim ki kepek ekmek yumurta peynir zeytin kafaltı
öğlen falan bişi yiyemiom zati bunna uğraşmaktan kafamçokkarıştı
akşamada makarna tavık et vs.
aman ne meyve var ne yeşillik var ne kuru bakla acı turşu kola vs vs heeç bişe yok yani yediklerimi yemessem zati tahtalı köyü boylarım acımdan sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: baga bak gıı özge seni delirttikce sen pek bi forma girisin nan hacıı :roflol::roflol:

uniiiii yetiş bebeemm neler kaçırdın nelerrr delikafadulden

nagiiii hoşgeldin yiwrım
ya senin iş ablamınkine döndü ha o da istanbuldan tayin aldırdı ankaraya taşındı guya her sene enn az 1 ay kalmaya geliolar guclubacismile bizim hasret çektiğimiz yanımıza kar kaldı sempatiksalakcinni
onlar kafaya koymuş belli sen fizana da gitsen evi geniş tut bizde gelek derler bence heeç duzenin bozma hacı wannanın dediği gibin heç deelse şimdi kapın ayrı kapatıp oturuyon boshayallersmile

yine çok doğru laf etmişim di mi?zemuszemus

offf ya allahım korusun
herkes dışarda ya
alahtan eşim evde bugun
hava da yağmurlu dışarı da çıkamıyoz
inşalah bidaha olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
inş. olmaz canım
nbr kıslar
herkesin kadınlar günü kutlu olsun a.s.
hosgeldin seninde kutlu olsun canımmm
Allah korusun hepinizi bu durumda ne denir bilmiyorum
wannacım geçmiş olsun kız bebişlerde sık görülüyomuş idrar yolu enf
bizimde haftaya 4 ay aşılarımız var korkuyorum ateş yaparsa diye
ya bende her ay aynı sıkıntı bu aşılardan çok korkuyorum ya
mızmızlanıyolar ama ates olmadı bizimkinde
ben yinede yarım kasık calpol verdim agrısı olursa kessin diye
alkisalkisalkis tebriklerrr alkisalkisalkis

tesekkürler canımmmmkaydirigubbakcemile3
edaaa kızz bu cok dadlu olmus valla tombiklik yakısmıs masalllahhhh masallah masallah kuzumaaa:nazar::nazar::nazar:

şu bebişler bi ben doydum annecim tamam desede bizde rahatlasak nan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oof edoşum yaa ben hep doyuyo sanıyodum gııı ağlamıyo sızlamıyo kendi bırakıyo memeyi kafayı çeviriyo ay ama kilo almamışş bu ne şimdii mafoldumben
amaaaaaaaan zati şu süt işine de acaip bozuğum biz anne diilmiyiz bu süt neden herşeyden etlkilenip kaçıyo foşur foşur aksaya :oklava: allah allaah az yeme gelmez az moralin bozulsun gelmez bu ne beee alsanaalsanasmile

slm milleeetttt
ay drdan geldiimizden beri moralim pek bozuk dün hiç sütüm olmadı nerdeyse beray uzun zamandan sonra dün gece huysuzdu sabah elma suyu verdiydim bikaç damla omu yaptı bilmiyorum aç olduğunu varsayarak 60 cc mama verdim onu da hüpletti gerçi sonra da emzirdim uyutamadım ama gene de sonunda gene aspiratör pakladı bizi aklinialirimsmile
sütümü sağıyorum üstüne emziriyom bazen ii bazen kötü mesela dün bi öğünde sağdım 50 cc ya var ya yok sonra emzirdim süt geldi emdiğini hissettim yutkunmasından bi de 60 cc mama hazırladım onu içmedi doymuştu demekki
amaaaaaan psikolojim bozuldu valla haa
kenyaa bu gün o siyah minik şeylerden bizim kakada da vardı ben akşam azcık muz yalatmıştım sanırım ondan bi de daha öne ikolata yalattığımda olmuştu farklı bişe verdiysen ondan olabilir demir de veriyom gerçi ama ondan değil heralde dün yoktu çünkü

anam sende beroşu makine sanıyon herhal.
çocuk hep aynı saatte yatcak kalkcak.:roflol:

şu bebişler bi ben doydum annecim tamam desede bizde rahatlasak nan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok beklersin daha.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: baga bak gıı özge seni delirttikce sen pek bi forma girisin nan hacıı :roflol::roflol:

ilham kaynağı özguşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam sende beroşu makine sanıyon herhal.
çocuk hep aynı saatte yatcak kalkcak.:roflol:

daha mühendislik psikolojisinden çıkamadım zaar kaydirigubbakcemile3
zamanında insanlarla uğraşcama makinalarla uğraşem daha kolay olur dediydiim tıp yazmadıydım başıma bunnarın gelceni bilseydim akannehir
şimdi makinalarla uğraşmaktan insanlarla iletişim kuramıyom heralde sempatiksalakcinni

slm milleeetttt
ay drdan geldiimizden beri moralim pek bozuk dün hiç sütüm olmadı nerdeyse beray uzun zamandan sonra dün gece huysuzdu sabah elma suyu verdiydim bikaç damla omu yaptı bilmiyorum aç olduğunu varsayarak 60 cc mama verdim onu da hüpletti gerçi sonra da emzirdim uyutamadım ama gene de sonunda gene aspiratör pakladı bizi aklinialirimsmile
sütümü sağıyorum üstüne emziriyom bazen ii bazen kötü mesela dün bi öğünde sağdım 50 cc ya var ya yok sonra emzirdim süt geldi emdiğini hissettim yutkunmasından bi de 60 cc mama hazırladım onu içmedi doymuştu demekki
amaaaaaan psikolojim bozuldu valla haa
kenyaa bu gün o siyah minik şeylerden bizim kakada da vardı ben akşam azcık muz yalatmıştım sanırım ondan bi de daha öne ikolata yalattığımda olmuştu farklı bişe verdiysen ondan olabilir demir de veriyom gerçi ama ondan değil heralde dün yoktu çünkü

bu ay beray kac gr almıs canım
doktor az mı dedi kilosuna
bizim doktor arkadasın bebeginin üstüne düşüyolar bebegin boyu uzuyo ama 2 ayda aldıgı kilo 180 gr mıs canım düşün yani cocuk bizimkinden 1.5 ay büyük 5600 kilosu cok takma kafana artık yavaslıcak kilo alımları bu ayda kız bebeklerde sınır 4500 berayım iyi masallah

bende nar vermiştim ama hep veriyodum bu defa biraz fazlamı kacıırdım acaba seviyo diye bakalım inş. bugunku kakada olmaz
aldım eşime gösterdim bezi böcek sandı akannehir ödümü kopardı delikafadulden

hee hacı kafama vurdu nann :roflol:
ayy özge emdi sora ecük uyuduuuuuuuuu şimdi uyandı bende ödül olarak bezini değiştirmeden önce bi 5 dk dötünü açtım :roflol: bele ödül ve ceza denimmm belki yer sempatiksalakcinni:roflol:

bu ay beray kac gr almıs canım
doktor az mı dedi kilosuna
bizim doktor arkadasın bebeginin üstüne düşüyolar bebegin boyu uzuyo ama 2 ayda aldıgı kilo 180 gr mıs canım düşün yani cocuk bizimkinden 1.5 ay büyük 5600 kilosu cok takma kafana artık yavaslıcak kilo alımları bu ayda kız bebeklerde sınır 4500 berayım iyi masallah

bende nar vermiştim ama hep veriyodum bu defa biraz fazlamı kacıırdım acaba seviyo diye bakalım inş. bugunku kakada olmaz
aldım eşime gösterdim bezi böcek sandı akannehir ödümü kopardı delikafadulden

canım bizim geçen ay kontrol yoktu işte 2 ayda 700 gr almış kilosu 5900
sınırlar içerisinde ama 2 ayda aldığı kilo az dedi dr. :sinifsinif:

hıı aynı böceğe benziyo kız sempatiksalakcinni ama benim verdiğim bişeyden bence

nagiiii hoşgeldin yiwrım
ya senin iş ablamınkine döndü ha o da istanbuldan tayin aldırdı ankaraya taşındı guya her sene enn az 1 ay kalmaya geliolar guclubacismile bizim hasret çektiğimiz yanımıza kar kaldı sempatiksalakcinni
onlar kafaya koymuş belli sen fizana da gitsen evi geniş tut bizde gelek derler bence heeç duzenin bozma hacı wannanın dediği gibin heç deelse şimdi kapın ayrı kapatıp oturuyon boshayallersmile

hoşbuldum cnm
valla aynı senin dediğin gibi olacak galiba
ay kızlar bu şekildede zor evlendiğimden beri ne zaman bir işe kalkışsak kapı çalar :utangac: şimde oğluş uyusun diii bekle tam o uyur bu sefer bebek sevmeye gelen olur
hem kapılarımız ayrıyken süper anlaştığımız söylenemez aynı evde hayatta yapamam ben
offff offffffffffffff

tesekkürler canımmmmkaydirigubbakcemile3
edaaa kızz bu cok dadlu olmus valla tombiklik yakısmıs masalllahhhh masallah masallah kuzumaaa:nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olmuşmu ama o resim 1 ay öncesi nerdeyse kaydirigubbakcemile3

oof edoşum yaa ben hep doyuyo sanıyodum gııı ağlamıyo sızlamıyo kendi bırakıyo memeyi kafayı çeviriyo ay ama kilo almamışş bu ne şimdii mafoldumben
amaaaaaaaan zati şu süt işine de acaip bozuğum biz anne diilmiyiz bu süt neden herşeyden etlkilenip kaçıyo foşur foşur aksaya :oklava: allah allaah az yeme gelmez az moralin bozulsun gelmez bu ne beee alsanaalsanasmile

kafamçokkarıştı anlamış değilim bende heç be hacıı

:sinifsinif::sinifsinif:

ilham kaynağı özguşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

heee öleyik gıı yakiyikk ortalığı :roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

daha mühendislik psikolojisinden çıkamadım zaar kaydirigubbakcemile3
zamanında insanlarla uğraşcama makinalarla uğraşem daha kolay olur dediydiim tıp yazmadıydım başıma bunnarın gelceni bilseydim akannehir
şimdi makinalarla uğraşmaktan insanlarla iletişim kuramıyom heralde sempatiksalakcinni

he nan tıp secsen daa iyimiş :roflol:

hee hacı kafama vurdu nann :roflol:
ayy özge emdi sora ecük uyuduuuuuuuuu şimdi uyandı bende ödül olarak bezini değiştirmeden önce bi 5 dk dötünü açtım :roflol: bele ödül ve ceza denimmm belki yer sempatiksalakcinni:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

edooş nan ben görmedim saçınıı hemen değiştirmişin avatarı face kodunmuu

adamım zati şu süt kaa nazlı ve nankör bişi daha ömrümde görmedim haaaa akannehir napsak yaranamikk la sempatiksalakcinni

adamım zati şu süt kaa nazlı ve nankör bişi daha ömrümde görmedim haaaa akannehir napsak yaranamikk la sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni aynen öölee
şimdi beray yatarken kalkmaya çalışıyo biz de aldık bunu oturttuk taammı bu sefer de öne dooru eğiliyoo kafamçokkarıştı babası diiki biz de buu kalkmaya çalışii sanıyoz meğer bu eğilmeye programlanmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X