2009 Kasm Anneleri

sen gece başucuna su koy 1lt iç devamlı ben günde 5-6lt enaz sıvı tüketiyrum
2-3lt su bunun kahvaltıda tereyağ en yağlı peynirlerden ve yumurta yemeyi ihmal etme
ekmeği çok az yiyorum gece uyurken meme daya ağzına ben öle yapıorum

ay gece bi sürahi su başucumda zaten ama gün içinde o kaa çok içmiyom daha çok içmeye çalışayım yaa :sinifsinif:

ayhhh cıldırazaammmmm
bu gaz belasına cocuk uyuyamadı yaaa
ne guzel erken uyuyacaktı

kartanem sen paylasmistinn yanilmiyosam.. bi kadin bebegini uzun bi zaman emzirmisti hatirliyomusun.. orda ten temasi cok önemli demisti.. bende gecen kizi acil yikamam gerekiyordu ben dustayken altini doldurmus.. kocise dedim getir burda yikayalim diye.. hem bebek icin cok zevkli hemde gercekten ise yariyor.. benim o günden sonra sütüm cogaldi.. suan emmedigi icin az ama ten temasi galiba gercekten önemli.. bazi arkadaslar güldü benim böyle dememe ama denemek lazim..

kartanem sen paylasmistinn yanilmiyosam.. bi kadin bebegini uzun bi zaman emzirmisti hatirliyomusun.. orda ten temasi cok önemli demisti.. bende gecen kizi acil yikamam gerekiyordu ben dustayken altini doldurmus.. kocise dedim getir burda yikayalim diye.. hem bebek icin cok zevkli hemde gercekten ise yariyor.. benim o günden sonra sütüm cogaldi.. suan emmedigi icin az ama ten temasi galiba gercekten önemli.. bazi arkadaslar güldü benim böyle dememe ama denemek lazim..

biri bağa bişeymi didi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ten teması için sadece anne olması kafi dimisırnaşık şeysırnaşık şey

yahu içimde öyle bir yeme isteği varki nezaman dinecek acaba
önüme ne gelse yiyorum

bende ekmek üstü nutella yyemezsem doydugumu bilmiyom.. nasil kilo verceksem..

ne zaman geliyosun canim almanyaya.. valla iyki gelmekten vazgectin hee sabah doktora giderken -4dü her yer buz sIkldm artik bu havadan..

irem nasil öp onu benim icin..Şeniz

ten teması cok muhım
ben oglumu dusununce bıle sutum akardı
ama dusa sokmaya korkuyom yoksa buyuk zewkkk

biri bağa bişeymi didi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ten teması için sadece anne olması kafi dimisırnaşık şeysırnaşık şey

eveeeeet canim.. kötükedihüso

teyzesi duydunmu nilayim ateslendi sabah.. simdi biraz düsmüs atesi ama ishali devam ediyor.. mide bagirsak enfeksiyonu.. doktor cay verdi ama biberonu almiyoo hic alismadigi icin ögg yapip birakiyo.. kasiklada almiyo.. tadida güzel napicam ben yaa..

bende ekmek üstü nutella yyemezsem doydugumu bilmiyom.. nasil kilo verceksem..

ne zaman geliyosun canim almanyaya.. valla iyki gelmekten vazgectin hee sabah doktora giderken -4dü her yer buz sIkldm artik bu havadan..

irem nasil öp onu benim icin..Şeniz

zaten beni bu nutella mahvetti ay kaşık kaşık götürüorum
nisan sonu mayıs gibi düşünüyoruz canım inşallah havalar düzelir biranönce
ay nilayın saçları ne güsel yaaaaa maşallah canım
benim kız keltoş kaydirigubbakcemile3 sende niloşu öp

slm millet nabersiniz
ayy wannamın nazımı düşmüş ne olmuş bilen varmı acepp
inş. bişeyi yoktur canımm yaa melekleri korumuştur inş.
bana da bugün bi akraba söyledi normal şehriye çorbası yapar gibi yapılıyomuş şehriye yerine bulgur işte
ama valla süt müt yok bende şu anda kafamçokkarıştı ama çok uykum var ondan da olabilir haa uyuyynca gelii benim süt :1ninca:
canım bulgur biraz artrıyoo ama ısırgan böreği veya çayı yap ısırgan çok artırıyoo
bide devam ederse humana al mutlaka farkını hemen görürsün canımm

aysecım kuwet olayı wardaaa banyo soguk oluyo kalorıfer olsada oda kadar ısınmıyo sankı ya
ama yaza kesın alıcam yanımaaa
ayy cok zewklı ya

ayşe ayyyy geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin
okumuştum unuttum yaaa
kızım kafa bırakmadı zırıl zırıl ağlıo hep başım zonkluo şuan

zaten beni bu nutella mahvetti ay kaşık kaşık götürüorum
nisan sonu mayıs gibi düşünüyoruz canım inşallah havalar düzelir biranönce
ay nilayın saçları ne güsel yaaaaa maşallah canım
benim kız keltoş kaydirigubbakcemile3 sende niloşu öp

ay insallah yaa bende kocise diyom mayista gidelim tr ye diye... yazin sicagina alisamazz bünyesi diye düsünüyorum ben bile her geldigimde mutlaka hastanelik oluyorum.. kücük bebe nasil dayansin helede izmirin sicagina..

saol canim baya uzadilar artik.. ireme haala sapkami takiyosun sen.. cikar rahat etsin cocuk..öperim teyzesi

eveeeeet canim.. kötükedihüso

teyzesi duydunmu nilayim ateslendi sabah.. simdi biraz düsmüs atesi ama ishali devam ediyor.. mide bagirsak enfeksiyonu.. doktor cay verdi ama biberonu almiyoo hic alismadigi icin ögg yapip birakiyo.. kasiklada almiyo.. tadida güzel napicam ben yaa..

senağlamasenağlamaçok üsüldüm cnm ya
dün bisenağlamaşeyi yoktu sanırım ne oldu da bu hale geldi
çok geçmiş olsun canım yaaa
şuan nasıl ateş durumu iyimi
sen emzirmiyomusun ki canım en iyi ilaç şuanda bol bol emzirmen olur
gerçi fazla emmeiyodu sanırım nilay ama azda olsa vermeye çalış
kız kızacan yine ama yoksam banyodamı üşüttünbilmiyorumkismile

aysecım kuwet olayı wardaaa banyo soguk oluyo kalorıfer olsada oda kadar ısınmıyo sankı ya
ama yaza kesın alıcam yanımaaa
ayy cok zewklı ya

dogru diyosun bizim sicakti ben baya bi buharlastirmisim cünkü :) yazin hergün yikicam zaten insallah.. kendi küvetinde zor oluyo artik yikamak..

ayşe ayyyy geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin
okumuştum unuttum yaaa
kızım kafa bırakmadı zırıl zırıl ağlıo hep başım zonkluo şuan

saol tatlim.. gecer insallah bi an önce.. salgin varmis galiba doktor full dü bugün.. cocuklarin yanaklari al al di.. hepsi atesten gelmis doktor öyle dedi.. Rabbim dermansiz dert vermesin.. hicbiri hastalanmasin yaa anne icin cok zormus hastalik.. Annemi cok iyi anliyorum simdi.

ay insallah yaa bende kocise diyom mayista gidelim tr ye diye... yazin sicagina alisamazz bünyesi diye düsünüyorum ben bile her geldigimde mutlaka hastanelik oluyorum.. kücük bebe nasil dayansin helede izmirin sicagina..

saol canim baya uzadilar artik.. ireme haala sapkami takiyosun sen.. cikar rahat etsin cocuk..öperim teyzesi

ewt hava değişimi fena yapıo

yahu banyodan sonra takıyorum şapkayı keltoşya üşütmesin die
benim kız kafada şapka bırakmıo nefret edio kaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamaçok üsüldüm cnm ya
dün bisenağlamaşeyi yoktu sanırım ne oldu da bu hale geldi
çok geçmiş olsun canım yaaa
şuan nasıl ateş durumu iyimi
sen emzirmiyomusun ki canım en iyi ilaç şuanda bol bol emzirmen olur
gerçi fazla emmeiyodu sanırım nilay ama azda olsa vermeye çalış
kız kızacan yine ama yoksam banyodamı üşüttünbilmiyorumkismile

saol bitanem yaa.. dün bisey yoktu ama emdigini kusuyodu.. aksam normal kendi küvetinde yikadim bayada sIki giydirmistim.. uyku tulumunuda giydi hatta sapka takip uyuttum.. oda sicakligida iyiydi.. gece 2de kalkti eli yüzü buz gibiydi bi iki saat yanimda uyuttum yerine koydum 6da kalktiki ates gibi yaniyoo hemen soydum fitil verdim.. sonra kaka yapti yesilimsi bayada igrenc kokuyo.. doktora götürdüm.. dedim dün yikamistim.. yok dedi ondan ates cikmaz dedi.. kustugunu bide kakasinin yesil oldugunu söyleyince enfeksiyon dedi.. bide kasiklarina bastirgi biraz nilayin agladi.. aciyodu demekki..

doktorda bisey vermedi zaten emzir cok cok dedi..ama biliyosun fazla emmiyoo.. bi cay verdi su kaybini dengelemesi icin ama sabahtan beri 10ml anca icti.. yavrum biberonla hic bisey icmediki ne oldugunu bilmiyoo zaar.. ek gidada böyle olursa yandik valla..

atesi düstü sükür biraz en sn 37,06ydi ama takipteyim.uyuyoo simdi ama cok halsiz.. gece bi yarim fitil daha veriririm herhalde..

ewt hava değişimi fena yapıo

yahu banyodan sonra takıyorum şapkayı keltoşya üşütmesin die
benim kız kafada şapka bırakmıo nefret edio kaydirigubbakcemile3

hee resimlerde hep sapkalida onun icin dediydim.. kiz ici biz seni niye görmedik daha hic??
koy bi resim de bakalim irem sana benziyomu??

Back
X