ölüyom uykusuzluktan gece 4e kadar kocis uyumadi yarim saatte bir kontrol etti kizi.. sonra ben aldim nöbeti ama hic uyumadi.. bi ishal bi kusma.. altini temizliyom üstten cikariyo.. kalinda giyidirmek istemedim penye tulumlarla idare ettik.. atesi bir ara yine 38i geciyodu fitil attim.. soydum.. sonra doktorun verdigi caydan yaptim ama bi damla bile icmedi.. biberon almiyo benim kiz üfff.. zaten kilosu azdi simdi iycene zayiflicak.. canim cok sIkiliyor.. gözlerim kayiyor uykum var.. kociste cok yorgun onuda uyandirma istemiyom.. annemide bu sogukta buraya yormak istermiyorum.. kiz simdi oyuncaklarina bakip gülüyo ama fitili yeni atmistim birazdan nolur bilmem..
offff offfffffffffff gece üstünü örtsemmi örtmesemmi bilemedim.. ya bide dis cikartirkende böyle ateslencekler.. sevmiyom ben bu ates olayini.. kakasida haala yesil.. fitili koyuyom.. aradan bes dk geciyoo birc cikariyo ne var ne yok..
wannadanda ses yok dimi.. bu 4ncü ay hicbirimize yaramadi anlasilan.. zeytin bugün hayirli haberlerle gelse bari.. kontolü vardi ipesin..
offff offfffffffffff gece üstünü örtsemmi örtmesemmi bilemedim.. ya bide dis cikartirkende böyle ateslencekler.. sevmiyom ben bu ates olayini.. kakasida haala yesil.. fitili koyuyom.. aradan bes dk geciyoo birc cikariyo ne var ne yok..
wannadanda ses yok dimi.. bu 4ncü ay hicbirimize yaramadi anlasilan.. zeytin bugün hayirli haberlerle gelse bari.. kontolü vardi ipesin..