2009 Kasm Anneleri

:
nazlim sagol. sukur Rabbim melekleriyle koruyo yavrularimizi ama tamamen benim salakligim oldu.:oklava:

hemde nasil yandi icim anlatamam. yere yatip kafami 10 kere sertce vurdum parkeye bakim nasil acimis diye yinede yavrumun cani kadar yanmamistir.:sinifsinif:

benim kocis boyle maalesef. onun yuzunden birsey oldugu zaman ben birsey soylemem olabilir derim ama benim yuzumden bisey olsa kiyameti koparir. sanki bile bile yapiyorum.:sinifsinif:

aaaaaaaaaaaaa saçmala bakimmm sen bile bilemi bıraktın sanki Nazı olmazki demi amaaaaa haksızlık yapıyorsun kendine ama bi günah keçisi lazım içim çok yandı diyosan o başka!
Geldi geçti bitti şükürki birşeyde olmadı hadi bakalım kaldığınız yerden devam yok öylee kafaları parkelere taşlara vurmak çözümmü o kafa Naza daha çok lazım kendine iyi bak canım!
Altını allllllll işlerini yap ama düşünme Naza bakınca şükret gülümse hayata sana verdiklerineolumunekankayizsmile

bu arada dun gece radikal bir kararla kizi kundaklamadan yatirdim. korktugum gibi olmadi, sanki kundakli halinden daha rahat uyudu gibi geldi bana. tabi dunun sokuylada olabilir.

selom korkunun ecele faydasi yok, sende berosu cikar artik kundaktan.
kız ne kundağı ben hiç kundak yapmadım 40 ımız çıktı tamamdır:) serbest serbest yatıyo bizimkiiiii
bırakın bebeler rahat hareket etsinnn
Canımmmmmopuyorumnanaktan Ölç bakalım 4 saat arayla etkili oluyor ..Ya oğlum çok ateşleniyordu öyle böyle diil morarıyordu ardından az panik yaşatmadı bize suyla doldururdum küveti annecim hadi banyoya oynamaya kış günü ne oyunu maksat ateşi düşsün neler neler be gülüm..Morarması ateşi 40 yaklaşmasındandı:(Çok şükür atlattık Doğada inşl Yağmurda öyle olmaz :Saruboceq:Sizede geçmiş olsun Şekerimm benim

cnm bizim şimdi 36.8 düşmüş yani daha vereli 4 saat olmadı calpolu 8buçktu verdiğimde ayy sakin olmak lazım çocuk büytürken panikledin mi iş bitiyorrrrr

:Saruboceq:
ölüyom uykusuzluktan gece 4e kadar kocis uyumadi yarim saatte bir kontrol etti kizi.. sonra ben aldim nöbeti ama hic uyumadi.. bi ishal bi kusma.. altini temizliyom üstten cikariyo.. kalinda giyidirmek istemedim penye tulumlarla idare ettik.. atesi bir ara yine 38i geciyodu fitil attim.. soydum.. sonra doktorun verdigi caydan yaptim ama bi damla bile icmedi.. biberon almiyo benim kiz üfff.. zaten kilosu azdi simdi iycene zayiflicak.. canim cok sIkiliyor.. gözlerim kayiyor uykum var.. kociste cok yorgun onuda uyandirma istemiyom.. annemide bu sogukta buraya yormak istermiyorum.. kiz simdi oyuncaklarina bakip gülüyo ama fitili yeni atmistim birazdan nolur bilmem..

offff offfffffffffff gece üstünü örtsemmi örtmesemmi bilemedim.. ya bide dis cikartirkende böyle ateslencekler.. sevmiyom ben bu ates olayini.. kakasida haala yesil.. fitili koyuyom.. aradan bes dk geciyoo birc cikariyo ne var ne yok..

wannadanda ses yok dimi.. bu 4ncü ay hicbirimize yaramadi anlasilan.. zeytin bugün hayirli haberlerle gelse bari.. kontolü vardi ipesin..

ÇOK GECMİŞ OLSUN CANIM BİRAZ ZOR BİR dönem .. anne için baba icinde tabikide bebek içinde oyle uykuysuz geceler evin tadı tuzu kalmaz benim büyük oğlum çok hastalanırdı günlerce uyumadığı bilirim Allahım kimseye göstermesin
:Saruboceq::Saruboceq:

ayşecim sanada çok geçmiş olsun cnm
en kısa zamanda atlatır inşallah:Saruboceq:
emme olayı olsaydı çabuk toparlardıda sen yine de ara ara hep yokla
ne kadar emse faydasını görür.gerçi kusmasıda var ama inşallah çabuk toparlar
canını sıkma bunlarda geçecek cnm.
bizde birazdan toktora gitcez gece gelirim anca
görüşürüz yine öptümŞeniz

nazlim sagol. sukur Rabbim melekleriyle koruyo yavrularimizi ama tamamen benim salakligim oldu.:oklava:

hemde nasil yandi icim anlatamam. yere yatip kafami 10 kere sertce vurdum parkeye bakim nasil acimis diye yinede yavrumun cani kadar yanmamistir.:sinifsinif:

benim kocis boyle maalesef. onun yuzunden birsey oldugu zaman ben birsey soylemem olabilir derim ama benim yuzumden bisey olsa kiyameti koparir. sanki bile bile yapiyorum.:sinifsinif:
hiç de senin salaklığın filan deilll kendine haksızlık etme çocuk bu kaila göz arasında yapıyor yaaaa çocuk eli çabuk olur derlerrrr
nie vuruyorsun kafanı cnm yaaaaa onlar bizden daha sağlam oluyorlarrrrrr
amaaan çokbilmiş kocişler ben tersleyiveriyorum artıkkkk
uykusunda cok sicriyo diye kundakliyodum hafiften.:kedi:
yapmam bi daha.kaydirigubbakcemile3

sıçarar cnm refleksif hareketler onlar zamanla geçecekmiş

kız ne kundağı ben hiç kundak yapmadım 40 ımız çıktı tamamdır:) serbest serbest yatıyo bizimkiiiii

cnm bizim şimdi 36.8 düşmüş yani daha vereli 4 saat olmadı calpolu 8buçktu verdiğimde ayy sakin olmak lazım çocuk büytürken panikledin mi iş bitiyorrrrr

ohh maşallahhhh saat yarımda verirsin o arada çıkmazsa ateşi şekerim calpolu verme süresini hemen 6 saate çıkar baktın düştü bi 12 saate kes ilacı bitti gittiiii:)

ayşecim sanada çok geçmiş olsun cnm
en kısa zamanda atlatır inşallah:Saruboceq:
emme olayı olsaydı çabuk toparlardıda sen yine de ara ara hep yokla
ne kadar emse faydasını görür.gerçi kusmasıda var ama inşallah çabuk toparlar
canını sıkma bunlarda geçecek cnm.
bizde birazdan toktora gitcez gece gelirim anca
görüşürüz yine öptümŞeniz
cnm hadi hayırlı haberlerle dön inş

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::emir_bebek::1hug::1hug:Yesin Onu teyzesiiii
kız senin şekercik de çok sevimli görünüyor Allah nazarlardan saklasın resmine bayıldım:)

tamam cnm 6 saatte sonra da 12 çıkmassa vermicem ok.

gunaydinlar...

dun omrumden omur gittikten sonra anca gelebildim.
kisaca olay soyle oldu. Naz koltukta yatiyodu bende yaninda oturuyordum. o sirada telefonun caldi, almak icin sehpaya uzanmamla Naz'in yere dusmesi bir oldu. tamamen saniyelik bir olay yani. sirt ustu parkenin ustune dustu. hemen kaptim ve uzun sure yatistirmaya calistim yavrumu. o sirada esimde telefonda niye agliyo diye soruyo, dustu dedim. telefonu kapatip 10dk sonra solugu evde aldi.

bir post kocisle giristik birbirimize. zaten cok kotuydum bide ustume geldi, sanki oglusu ayni gece yataktan 3 kere dusuren kendisi degil. doktoru aradim hemen. 3 saat icinde kusma, uykuya egilim, sersemlik falan olursa hemen getir dedi. bende bu cocuk 2 saatte bir uyku egilimi gosteriyo zaten nasil ayirt edicem dedim. normal uyku saatinde uyut. uyanirken sersemlerse, uyanmak istemezse getir dedi.

o sokun ustune uykusu gelmisti zaten. emzirdim, uyuttum. bir sure kucagimda siki siki tuttum. sonra koltuga yatirdim ve uyanana kadar basinda bekledim. 40dk sonra uyandi, sessiz sessiz bakinarak. buda beni endiselendirdi ama dun butun uykularindan aglamadan uyanmisti zaten masallah.

gece uykusuna kadarda esimle gozunun icine baktik, sersemlik falan varmi diye. surekli oyuncaklarini falan verdim dikkatini verebiliyormu diye. sonrada guzelce banyo yaptirdik, suyla oynattik. geceyide rahat gecirdik cok sukur. Allah'im ne bana ne size bir daha gostermesin insallah.

butun gece dogru durust uyumadim. saat basi kalkip yokladim. basim catliyo ama mustahak bana. salagim ben salak, hemde katiksiz salak.:oklava:

butun bunlar yetmezmis gibi birde oglanin resim dersi icin ciftlik maketi yaptim.sempatiksalakcinni

hepiniz cok sagolun. sizi cok seviyorum.opuyorumnanaktan

canım benim çok gecmişolsun . bende beratefeyi ilk düşürdüğümde oyle aynı senin gibi olmuştum . insan vicdanen yanıyorrrrrr ama tabikide bilerek yapmadın tanikide asla boyle bir şey istemezsin ama bir anlık dalgınlık işde ..
koca meselesine gelince yok anam bu erkeklerin topu boyle demkki sanki biz doğrumadık onları sanki biz üvey anneleriniz anlamazlarki kaf fakalılar ( kusru bakma ama benim eşimde aynne oyleydi .. cünkü berat efede okadar çok üstüme geldiki çok bunalmıştım yaptıklarını yazsam olay olur bu sitede ama burak utkuya okadar çok mudahele etmiyor çok daha rahat.)

ölüyom uykusuzluktan gece 4e kadar kocis uyumadi yarim saatte bir kontrol etti kizi.. sonra ben aldim nöbeti ama hic uyumadi.. bi ishal bi kusma.. altini temizliyom üstten cikariyo.. kalinda giyidirmek istemedim penye tulumlarla idare ettik.. atesi bir ara yine 38i geciyodu fitil attim.. soydum.. sonra doktorun verdigi caydan yaptim ama bi damla bile icmedi.. biberon almiyo benim kiz üfff.. zaten kilosu azdi simdi iycene zayiflicak.. canim cok sIkiliyor.. gözlerim kayiyor uykum var.. kociste cok yorgun onuda uyandirma istemiyom.. annemide bu sogukta buraya yormak istermiyorum.. kiz simdi oyuncaklarina bakip gülüyo ama fitili yeni atmistim birazdan nolur bilmem..

offff offfffffffffff gece üstünü örtsemmi örtmesemmi bilemedim.. ya bide dis cikartirkende böyle ateslencekler.. sevmiyom ben bu ates olayini.. kakasida haala yesil.. fitili koyuyom.. aradan bes dk geciyoo birc cikariyo ne var ne yok..

wannadanda ses yok dimi.. bu 4ncü ay hicbirimize yaramadi anlasilan.. zeytin bugün hayirli haberlerle gelse bari.. kontolü vardi ipesin..
Çokk geçmiş olsun canım.

gunaydinlar...

dun omrumden omur gittikten sonra anca gelebildim.
kisaca olay soyle oldu. Naz koltukta yatiyodu bende yaninda oturuyordum. o sirada telefonun caldi, almak icin sehpaya uzanmamla Naz'in yere dusmesi bir oldu. tamamen saniyelik bir olay yani. sirt ustu parkenin ustune dustu. hemen kaptim ve uzun sure yatistirmaya calistim yavrumu. o sirada esimde telefonda niye agliyo diye soruyo, dustu dedim. telefonu kapatip 10dk sonra solugu evde aldi.

bir post kocisle giristik birbirimize. zaten cok kotuydum bide ustume geldi, sanki oglusu ayni gece yataktan 3 kere dusuren kendisi degil. doktoru aradim hemen. 3 saat icinde kusma, uykuya egilim, sersemlik falan olursa hemen getir dedi. bende bu cocuk 2 saatte bir uyku egilimi gosteriyo zaten nasil ayirt edicem dedim. normal uyku saatinde uyut. uyanirken sersemlerse, uyanmak istemezse getir dedi.

o sokun ustune uykusu gelmisti zaten. emzirdim, uyuttum. bir sure kucagimda siki siki tuttum. sonra koltuga yatirdim ve uyanana kadar basinda bekledim. 40dk sonra uyandi, sessiz sessiz bakinarak. buda beni endiselendirdi ama dun butun uykularindan aglamadan uyanmisti zaten masallah.

gece uykusuna kadarda esimle gozunun icine baktik, sersemlik falan varmi diye. surekli oyuncaklarini falan verdim dikkatini verebiliyormu diye. sonrada guzelce banyo yaptirdik, suyla oynattik. geceyide rahat gecirdik cok sukur. Allah'im ne bana ne size bir daha gostermesin insallah.

butun gece dogru durust uyumadim. saat basi kalkip yokladim. basim catliyo ama mustahak bana. salagim ben salak, hemde katiksiz salak.:oklava:

butun bunlar yetmezmis gibi birde oglanin resim dersi icin ciftlik maketi yaptim.sempatiksalakcinni

hepiniz cok sagolun. sizi cok seviyorum.opuyorumnanaktan
Ay canım niye salaklığın olsun anlık böyle şeyler ya...Erkeklerin hepsi aynı kendileri yapsa bi şey yok biz yapınca kızılca kıyameti koparıyolar....

bu arada dun gece radikal bir kararla kizi kundaklamadan yatirdim. korktugum gibi olmadi, sanki kundakli halinden daha rahat uyudu gibi geldi bana. tabi dunun sokuylada olabilir.

selom korkunun ecele faydasi yok, sende berosu cikar artik kundaktan.

Ben hiç kundaklamadım.Doğduğundan bu yana kundaksız yatıyo....

aaaminnnnn..
kızlar bazılarının sütle ilgili problemi var herhalde ben bir haftadır coştum nasıl coştum yazayım:

her gün sabah akşam bir cezve sıcak suya bunları koyup ağzını kapatıpo azcık demlendirip süzüp içiyorum az şeker de atıyorum içine

1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı ıhlamur
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı tane kimyon

bir de öğleden sonra bir poşet ısırganla rezeneyi aynı sıcak suya atıyorum bir kupaya içiyorum
ayrıca her gün bir elma bir ayva yiyorum 3 lt su içiyorum en az bazen 4 ü de buluyor 3 oldu mu saymıyorum gerisini

arada bir bulgur, yeşillik, ayrıca dereotu doğradığım yoğurt (o da acayip iyi geliyor=) yiyorum

iki aydır hiç mama vermedm ama özellile yukarda yazdığım karışık bitki çayından sonra maşallah karşıya fışkırıyor sütüm hiç böyle olmadıydı valla duyanlar duymayanlara anlatsın süper bir şey bu ama rezene ısırgan poeşt çay karışımı da bayağı arttırdıydı sıkıntısı olanlar mutlaka denesin ben çok memnunum maşallah deyinnnnnn

aaaminnnnn..
kızlar bazılarının sütle ilgili problemi var herhalde ben bir haftadır coştum nasıl coştum yazayım:

her gün sabah akşam bir cezve sıcak suya bunları koyup ağzını kapatıpo azcık demlendirip süzüp içiyorum az şeker de atıyorum içine

1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı ıhlamur
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı tane kimyon

bir de öğleden sonra bir poşet ısırganla rezeneyi aynı sıcak suya atıyorum bir kupaya içiyorum
ayrıca her gün bir elma bir ayva yiyorum 3 lt su içiyorum en az bazen 4 ü de buluyor 3 oldu mu saymıyorum gerisini

arada bir bulgur, yeşillik, ayrıca dereotu doğradığım yoğurt (o da acayip iyi geliyor=) yiyorum

iki aydır hiç mama vermedm ama özellile yukarda yazdığım karışık bitki çayından sonra maşallah karşıya fışkırıyor sütüm hiç böyle olmadıydı valla duyanlar duymayanlara anlatsın süper bir şey bu ama rezene ısırgan poeşt çay karışımı da bayağı arttırdıydı sıkıntısı olanlar mutlaka denesin ben çok memnunum maşallah deyinnnnnn

heee tadı da fena olmuyorrrr ama zehir olsa içerim her şey oğluşum içinnnnnnn

canım bu karışımı bende yapıyorum ben bi de çubuk tarçın atıyorum.O zaman çok kötü olmuyo.Ama ben bunları kaynattığımda eşim rakı kokuyor burası diyor...

wannaam gelmş geçmiş olsun şekerr neyse ki bişey yok
kundak olayına gelinceeee
ya benim kız sıçramıyo ama elini ağzına götürüyo sürekli o yüzden de uyuyamıyo iki gündür maşallahı var yatırıyom kundaklayıp emziği veriyom bırakıyom bakıyo bakıyo uyuyo eee ben şimdi kudağı açsam ellerini ağzına götürür uyuyamaaz akannehir
mesela dün gece gene hemen uyudu ama nasıl yapıp ettiyse bi baktım didine didine elini ağzına götürmeye çalışıyo kaç kere tekrar sardım uyudu gene uyandı
en sonunda aç olduğuna kanaat getirdim emzirdim tekrar bu sefer uyudu uyuduktan sonra açıyom kundağı uyumaya devam ediyo ama
neyse ben de gidem açem şimdi kundağı bakalım bundan sonra kundaksız deniyim

canım senden haber varmı diye bakım dedim.allahtan sende gelmişsin
dün okudum çok üsüldüm canım ya çoook geçmiş olsun:Saruboceq:
allahım kimseye böle acılar vermesin.bu zamanlarda çok dikkat etmemiz lazım
arık baya harekelendiler.heleki nazımda döndü demiştin.ondan saniye bile kaçırmamak lazım demek.umarım bugün daha iyidir nazım.sende üzme kendini cnm
hemen herkesin başına geliyor allah beterinden korusun :Saruboceq:
bunlarda kocişine:oklava::oklava::oklava:zaten derdin sana yetiyo bide kocişlerin yüklenmesi daha kötükötükedihüso

geldim tatlim, sukur atlattik ama bana yetti valla.mafoldumben
Rabbim beterinden saklasin.
hadi sende doktora git gelde guzel haberler getir insallah.opuyorumnanaktan

:

aaaaaaaaaaaaa saçmala bakimmm sen bile bilemi bıraktın sanki Nazı olmazki demi amaaaaa haksızlık yapıyorsun kendine ama bi günah keçisi lazım içim çok yandı diyosan o başka!
Geldi geçti bitti şükürki birşeyde olmadı hadi bakalım kaldığınız yerden devam yok öylee kafaları parkelere taşlara vurmak çözümmü o kafa Naza daha çok lazım kendine iyi bak canım!
Altını allllllll işlerini yap ama düşünme Naza bakınca şükret gülümse hayata sana verdiklerineolumunekankayizsmile

guya tecrubeliyiz ya o bana daha cok koydu be nazlim. yinede tedbirsizlik yaptim ama gecti sukur.
ne bilim kafami bende vurursam acisini anlarim diye.kaydirigubbakcemile3

bende biraktim artik. zaten cok siki bir kundak yapmiyodum, kolayca kurtulabiliyodu icinden. sadece gece cok sicramasin diye iste.

hiç de senin salaklığın filan deilll kendine haksızlık etme çocuk bu kaila göz arasında yapıyor yaaaa çocuk eli çabuk olur derlerrrr
nie vuruyorsun kafanı cnm yaaaaa onlar bizden daha sağlam oluyorlarrrrrr
amaaan çokbilmiş kocişler ben tersleyiveriyorum artıkkkk

sıçarar cnm refleksif hareketler onlar zamanla geçecekmiş

bu yaramazlaar buyudukce neler gelicek daha baslarina ama Rabbim her zaman en kotusunden korusun hepsini insallah.

canım benim çok gecmişolsun . bende beratefeyi ilk düşürdüğümde oyle aynı senin gibi olmuştum . insan vicdanen yanıyorrrrrr ama tabikide bilerek yapmadın tanikide asla boyle bir şey istemezsin ama bir anlık dalgınlık işde ..
koca meselesine gelince yok anam bu erkeklerin topu boyle demkki sanki biz doğrumadık onları sanki biz üvey anneleriniz anlamazlarki kaf fakalılar ( kusru bakma ama benim eşimde aynne oyleydi .. cünkü berat efede okadar çok üstüme geldiki çok bunalmıştım yaptıklarını yazsam olay olur bu sitede ama burak utkuya okadar çok mudahele etmiyor çok daha rahat.)

ah ah benim kocis ikinciye daha bi duskun. kizinin gozunun icine bakiyo.
ama oglanda da cok girerdik birbirimize, ozellikle hastalandiginda.:sinifsinif:

Çokk geçmiş olsun canım.

Ay canım niye salaklığın olsun anlık böyle şeyler ya...Erkeklerin hepsi aynı kendileri yapsa bi şey yok biz yapınca kızılca kıyameti koparıyolar....

Ben hiç kundaklamadım.Doğduğundan bu yana kundaksız yatıyo....

cok sagol canim.
benim oglanin kasina dikis bile atildi kocisle oynarken yarilmisti. o zaman bile bisey demedim ben ama adamlar hemen sucluycak birini ariyor.:sinifsinif:

aaaminnnnn..

1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı ıhlamur
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı tane kimyon

bu karisimi bende yapiyorum hergun. ama yinede aman aman bir sutum yok. gun icinde emdiklerinin disinda 100ml cikarip gece yatmadan evvel topluca verirsen sukrediyorum.
bide dereotunu deniycem.

şekercik bu arada senin karışımı yaptım şimdi hadi hayırlısı ısırgan benim sütümü çok arttırıyodu başlarda ama geçen börek yedim bişey olmadı şaşırdımmmm
anason yok ama evde gene de işe yarar heralde
bu arada tarıka da maşallahh

Back
X