2009 Kasm Anneleri

yoktur canıım olsaydı dün olurduu

2 göğüsten ama benden çıkmıyoo

doktorda oyle dedi. 3 saat icinde bisey olmazsa korkma dedi ama psikopata bagladim ya epey gider.sempatiksalakcinni

eger Naz gece bir kere emmisse ve gunduzde kiyak yapip 8 civari uyanmissa emzirmeden once sagiyorum ben iki gogusten 100ml topluyorum.

ama erken kalkarsa emziriyorum tabi sut kalmiyo, aksama kadar damla damla ne cikarsa artik.:sinifsinif:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oto koltuk mama sandalyesi steril zımbırtısı termos tabak oyuncak cart curt derken temmmm 700 tl masraf çıkıyııııııııııııııı bu ne beeeeeeeeeeeee

yuhhh neler aliyon bu kadar anacim. hepsi lazim mi?

su buharli pisiriciden bende alicam. arzumdaki iyiymis, bide arcelike bakim alicam.
bide kulaktan atesolcer almam lazim.
en ucuzu nerde bulurum ona bakiyorum ne zamandir.kaydirigubbakcemile3

oto koltuk mama sandalyesi steril zımbırtısı termos tabak oyuncak cart curt derken temmmm 700 tl masraf çıkıyııııııııııııııı bu ne beeeeeeeeeeeee

slm güzel annneler
valla bacım benimde sterilizatör mama sandalyesi ve katı meyve sıkacağı almam lazım :sinifsinif: ne edicez şaştım
hoş bize nem cihazı alın dedi bebeği olanlar aldık doğmadan daha 1 kez bile kullanmadık
herkesin her dediğini almıcan ya ama üstteki 3ünü almam şart

anacım bunlar ne hepsi mi lazım bunların.Bende çalışmıyom artık adam ha bire para yok para yok deyip duruyo nasıl aldırcam ben....
doktorda oyle dedi. 3 saat icinde bisey olmazsa korkma dedi ama psikopata bagladim ya epey gider.sempatiksalakcinni

eger Naz gece bir kere emmisse ve gunduzde kiyak yapip 8 civari uyanmissa emzirmeden once sagiyorum ben iki gogusten 100ml topluyorum.

ama erken kalkarsa emziriyorum tabi sut kalmiyo, aksama kadar damla damla ne cikarsa artik.:sinifsinif:
Canım daha tam oturmuyo düzenleri değişmesi normal ama tabi sen evhamlanıyosun doğal olarak benim kızda bi hafta gece çok güzel uyuyo sonra değişiyor gece geç uyuyo 2 gündür gündüz çok uyuyo .....değişip duruyo....

benim 5 - 10 defa heyet raporu almam farz oldu :roflol::roflol::roflol:

ben daha ilk raporu alamadim ya.
kocis ben halledicem deyip duruyo hala halledicek.
dun teslim edilmesi gerekiyodu, bugune kaldi. alir insallah bugun.

sabah kizdim olmadi alirim ucretsiz izin kafami dinlerim, ugrasmam rapor falan dedim. bakalim ne kadar etkili oldu.kaydirigubbakcemile3

yuhhh neler aliyon bu kadar anacim. hepsi lazim mi?

su buharli pisiriciden bende alicam. arzumdaki iyiymis, bide arcelike bakim alicam.
bide kulaktan atesolcer almam lazim.
en ucuzu nerde bulurum ona bakiyorum ne zamandir.kaydirigubbakcemile3

ben kulaktan ateş ölçer aldım odanın, mamanın,suyun sıcaklığınıda ölçüyo 50tl almıştım

Canım daha tam oturmuyo düzenleri değişmesi normal ama tabi sen evhamlanıyosun doğal olarak benim kızda bi hafta gece çok güzel uyuyo sonra değişiyor gece geç uyuyo 2 gündür gündüz çok uyuyo .....değişip duruyo....

tabiki canim, daha cok degisicekler bu kuzular.opuyorumnanaktan

sabah kizdim olmadi alirim ucretsiz izin kafami dinlerim, ugrasmam rapor falan dedim. bakalim ne kadar etkili oldu.kaydirigubbakcemile3

valla ben öyle yaptım tanıdık kimse yok zaten nasıl alcam heyet raporu dedim kafam rahat olsun dedim ama bi işi doğru dürüst yapmadıkları için hala rahat olamadı kafam...

gunaydın guzeller..
gecmıse bakım dedım ta sabah okudukca ılerledı yazamadım yaw cok hızlısınız.
wannam tekrar gecmiş olsun canım.
oglum gece 5 de uyandııııı ıkındı durdu benımde boynum sırtım tutulmustu bıde bulantım wardı gece kabustu ya

gunaydın guzeller..
oglum gece 5 de uyandııııı ıkındı durdu benımde boynum sırtım tutulmustu bıde bulantım wardı gece kabustu ya

hoşgeldin hayırdır bacım ne bulantısı anlayalım :roflol:

bence baya etkili olmuştur canım kaydirigubbakcemile3
valla adamlar sen bilirsin istersen çalış deyip karışmıyo ayağındalar ama ücretsiz izinden de heç hoşlanmiler kaydirigubbakcemile3

gunaydın guzeller..

sagol canim.
sanada gecmis olsun.a.s.

Back
X