2009 Kasm Anneleri

burcu kaynana cephesinde durumlar nasıl

tek kelimeyle berbat gidiyo
kafayı yemek üzereyim kocam geri adım atmıyo
kaynanam oğlum deyip duruyo pazar günü misafirim var diye oda geldi kendimi gırtlaklamamak için zor tuttum çok sinirim bozuluyo ve sütüm azalmaya başladı cumartesi sen mama yap oğlan bende kalsın dedi. yaza yazlığa giderken alırız yanımızda dedi çıldırdım el kadar çocuk 1000 km öteye gönderilirmi deli karı ne olcak ayrılamazmış o oğlundan(torunundan)

benim arkadasin tavsiye ettigi arcelik mama robotu bu herhalde. cok ovuyo, mutlaka al dedi.

o ne beee hem kulaktan ateş ölçüp hem mamayı nası ölçer yaaaa kusunç geldi birden duyunca :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bence baya etkili olmuştur canım kaydirigubbakcemile3
valla adamlar sen bilirsin istersen çalış deyip karışmıyo ayağındalar ama ücretsiz izinden de heç hoşlanmiler kaydirigubbakcemile3

he valla, once bi asip kesiyo sonra is ciddiye baglayinca yusuf yusuf ediyo.
ama bende istemiyorum ucretsiz izin almayi, param elimde istedigimi aliyom kiz.zemuszemus

ya herkes kendi bilir tabi ama evlerinizde blendır robot mutlaka vardır ayrıca mama robotuna falan gerek varmı ısıtıcıyada
ha maddi durumu iidir alır insan ona karışamam nacizane fikrim sositososito

orasi oyle tabi.
ben oglusda evdeki blendirda yapmistim ama bu alette buharda pisirip yaninda da eziyomus. bide ufak olmasi pratikmis.

microlife burdada tıbbı malzeme satılan yerde aldı eşim

Wanna ben bu ateşölçeri aldım clever-td-1112 oda sıcaklığı alından bide kulaktan ölçüyo...

bende braundan bakiyorum. genelde en ucuzu 75tl civari.

ya herkes kendi bilir tabi ama evlerinizde blendır robot mutlaka vardır ayrıca mama robotuna falan gerek varmı ısıtıcıyada
ha maddi durumu iidir alır insan ona karışamam nacizane fikrim sositososito
canım blender robot var da asıl ben sterilizatör alsam diye düşünüyom ne alsam diye bakarkende bunları buldum....
benim arkadasin tavsiye ettigi arcelik mama robotu bu herhalde. cok ovuyo, mutlaka al dedi.

:roflol::roflol::roflol:

he valla, once bi asip kesiyo sonra is ciddiye baglayinca yusuf yusuf ediyo.
ama bende istemiyorum ucretsiz izin almayi, param elimde istedigimi aliyom kiz.zemuszemus

Beko daha ucuz fiyat olarak arçelikin yan ürünü gibi bi şey ....

orasi oyle tabi.
ben oglusda evdeki blendirda yapmistim ama bu alette buharda pisirip yaninda da eziyomus. bide ufak olmasi pratikmis.

bende braundan bakiyorum. genelde en ucuzu 75tl civari.
buharda pişiriyo yani dimi ben bi sitede bakarken buharda pişirme yazıyodu başka bi sitede yoktu buharda pişirme açıklaması...O zaman iyiymiş alalım bundan...

kaynanam oğlum deyip duruyo pazar günü misafirim var diye oda geldi kendimi gırtlaklamamak için zor tuttum çok sinirim bozuluyo ve sütüm azalmaya başladı cumartesi sen mama yap oğlan bende kalsın dedi. yaza yazlığa giderken alırız yanımızda dedi çıldırdım el kadar çocuk 1000 km öteye gönderilirmi deli karı ne olcak ayrılamazmış o oğlundan(torunundan)
ay Allah yardımcın olsun bu ne ya çağrılmadığın yere niye gidiyon karı
o ne beee hem kulaktan ateş ölçüp hem mamayı nası ölçer yaaaa kusunç geldi birden duyunca :roflol:

cerinom mamaya içine daldırmıyom yanında tutuyom

canım blender robot var da asıl ben sterilizatör alsam diye düşünüyom ne alsam diye bakarkende bunları buldum....

Beko daha ucuz fiyat olarak arçelikin yan ürünü gibi bi şey ....

robot bilemem ama sterilizator mutlaka tavsiye ederim.
kaynatirken tencereler mahfoluyo. biberonlar takir tukur tencereye vururken iki kaynatmada canlari cikiyo. bide tencereyi ateste unutma tehlikesi var.akannehir

burcumurat allah sabır versin sana canım .....Ne kaynanalar varmış ya....:oklava:...

Eşinde mi bi şey demiyo canım...

akannehirakannehirakannehir

kaynatirken tencereler mahfoluyo. biberonlar takir tukur tencereye vururken iki kaynatmada canlari cikiyo. bide tencereyi ateste unutma tehlikesi var.akannehir

buharda pisiriyo diye biliyorum ben.
o yuzden iyi zaten, besin degeri kaybolmasin diye.

biberon unutmadım ama 2 kere çaydanlığı unutmuşum şekli şemali değişti

bu kızın içinde kurulu saat var ha uykulu halde bile 5 dk emdiğini annıyo memeyi pırtlatıyo ağzından akannehir
şu zeytün danası bide demiymi artık yarım saat emziriom deye dumur oldum falla sempatiksalakcinni maşallah diyemde yolmasın beni zettün kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum biberonların rengi mengi kayıyo kirli gibi oluyo

Back
X