2009 Kasm Anneleri

bu kızın içinde kurulu saat var ha uykulu halde bile 5 dk emdiğini annıyo memeyi pırtlatıyo ağzından akannehir
şu zeytün danası bide demiymi artık yarım saat emziriom deye dumur oldum falla sempatiksalakcinni maşallah diyemde yolmasın beni zettün kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla yere yatip kafami vurdum vurdum ama kafamin acisi icimin acisini hafifletmedi. aksam yavruma baktikca agladim.mafoldumben
yavrum yaa bu cümlen bitirdi beni :sinifsinif:
anne olmak başka ya elazığda deprem oldu bizim burdada bayağı hissedildi depremin sarsıntısıyla uyandım kızımda hemen yanımda uyuyordu sadece kızımı bataniyesine sarıp kucağıma aldım yavruşuma bir şey olmasın bana olsun dedim annelik böyle ya
valla yaaa ben de dün arabada gelirken şimdi kaza olsa ne yaaprsam oğlana bişi olmaz die düşünürken buldum kendimi ay iice bozuldu psikolojimiz yaaa
gercekten cok farkli bir duygu bu annelik.
oglum daha cok cok kucukken bir gece hafif deprem oldu.
ben o sirada hemen aklimdan neler yapicagimiz gecirdim.
esim oglani battaniyeye sarip alsin, bende yanima cuzdanimi alayim, aman cocuga sapka almayi unutmiyim derken uyumusum.kaydirigubbakcemile3
:)
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oto koltuk mama sandalyesi steril zımbırtısı termos tabak oyuncak cart curt derken temmmm 700 tl masraf çıkıyııııııııııııııı bu ne beeeeeeeeeeeee

nie alıyonuz ki bunca şeyi sterile ne gerek var kaynatın olsun bitsin işte zaten biberon emeceklerinin garantisi de yok ben kaşıkla vericem hemen her şeyi boşa alınmış olcak bi dünya da yer kaplıycak benm mutfak ağzına kaaa dolu bişi daha alırsam kociş kıyameti koparcak:)
oto koltuk şart ama ben aldım anakucağı oto koltuğu ikisi bi arada olandan... sadce arabada kullanıyoruz almadım da ablam verdi
mama sandalyem zati var dondyden dolayı ama o da ne kaa kullanılır şüpheliyim?
termoslar çok ucuz bacım biz almıştık
tabak ve mama kaşığı hamişken aldıydık
başka ne alıyonuz ülennnn

yavrum yaa bu cümlen bitirdi beni :sinifsinif:

nie alıyonuz ki bunca şeyi sterile ne gerek var kaynatın olsun bitsin işte zaten biberon emeceklerinin garantisi de yok ben kaşıkla vericem hemen her şeyi boşa alınmış olcak bi dünya da yer kaplıycak benm mutfak ağzına kaaa dolu bişi daha alırsam kociş kıyameti koparcak:)
oto koltuk şart ama ben aldım anakucağı oto koltuğu ikisi bi arada olandan... sadce arabada kullanıyoruz almadım da ablam verdi
mama sandalyem zati var dondyden dolayı ama o da ne kaa kullanılır şüpheliyim?
termoslar çok ucuz bacım biz almıştık
tabak ve mama kaşığı hamişken aldıydık
başka ne alıyonuz ülennnn

:sinifsinif::sinifsinif:

valla benim bircok seyim oglusdan kalma. oglusda da ablam vermisti. urunler 13 senesinin urunu ama isimi goruyo. olmasaydi alirmiydim hepsinden bilemem.

wannacım naz nasıl canım

iyi cok sukur canim.
simdide ogle uykusunu baya uzun yapti, ona evhamlandim.bilmiyorumkismile

wanacım geçmiş olsun artık hareketlendi yaramazlar bundan sonra işimiz daha zor benimde ödüm kopuyo düşecek diye o yüzden denizi yatırdığım koltuğun arka minderlerini çıkarttım yattığı yeri genişlettim

nagicim ben aldım bundan hepsiburadadan küçük ve pratik bişey iki biberon alıyor aşağı kısmınada emzikleri koyuyorsun 10 dk steril ediyor ev dışında biyere gittiğindede götürebilirsin biz daha biberon kullanmadığımız için kullanmadım işe başlayınca kullanıcam

ev disindada bir yere goturulebilmesi guzel.
benimki buyuk, evden baska yere gitmez.kaydirigubbakcemile3

wanacım geçmiş olsun artık hareketlendi yaramazlar bundan sonra işimiz daha zor benimde ödüm kopuyo düşecek diye o yüzden denizi yatırdığım koltuğun arka minderlerini çıkarttım yattığı yeri genişlettim

sagol canim.
evet cok dikkat etmek gerekiyo. hele yurumeye basladiklarinda cok dusup kalkiyolar.:sinifsinif:

nagicim ben aldım bundan hepsiburadadan küçük ve pratik bişey iki biberon alıyor aşağı kısmınada emzikleri koyuyorsun 10 dk steril ediyor ev dışında biyere gittiğindede götürebilirsin biz daha biberon kullanmadığımız için kullanmadım işe başlayınca kullanıcam

ii ya bunu almayı düşünüyorum ben daha pahalısı alamam zaten kaç biberonumuz olacakki biberonu kaynattım geçen fazla kaynatmışım rengi falan kirli gibi oldu kullanılmaz ya :sinifsinif: almam şart yani

valla benim bircok seyim oglusdan kalma. oglusda da ablam vermisti. urunler 13 senesinin urunu ama isimi goruyo. olmasaydi alirmiydim hepsinden bilemem.

iyi cok sukur canim.

demi hele böle kazalardan sonra çok uyudumular insan nasılda evham yapıyo
uyusun uyusun dünkü acıdan sonra yorulmuştur yavrucak
ay busede kaç kerte düştü 1,2 saniyelik bişe zati :1no2::1no2:

abowwwwww ne kalabalıgız.mutfagı sılıyodum oglum uyandı
duwarları sıldım nneysekı

demi hele böle kazalardan sonra çok uyudumular insan nasılda evham yapıyo
uyusun uyusun dünkü acıdan sonra yorulmuştur yavrucak
ay busede kaç kerte düştü 1,2 saniyelik bişe zati :1no2::1no2:

12de yatti, simdi hala uyuyo.
demek ki ihtiyaci var kuzumun diye dokunamiyorumda.
Insallah yorgunluktan uykusunu almaya calisiyodur.
gerci sabahda cok erken kalkti.

kiyamam buseme. benim oglanda az dusup kalkmadi ama cok korkuyo insan ya.:sinifsinif:

iyi cok sukur canim.

haklısın cnm bozulmaz ki hemen
ben de alamam bi dünya şeyyyy
buharda pişirmek için ben eski usul kullanıyorum su dolu tencere üstünde delikli üstünde kapak:) gene aynını yaparımmmm zaten azcık bişi pişircez robota ne gerek var
ben cam rende alıcam robottan ziyade daha sağlıklı olduğuna inanıyorum elde rendelerim azcık bişi olcak nasılsa
bi yıl bile kullanmıcaz sonuçta ne gerek var diyorum ama isteyenlerin tabii ki işine yarar
steril de dediğim gibi biberon bile içmeyecekler doğru dürüst kaşıkla besleyin dicek dr lar zati:) nsılsa evdeyim yedirir dururum döke saça:))))

valla ben ücretsiz izindeyim kociş götürüyor ekonomik durumu ben karışmıyorum normalde de zaten maaşımı bile gidip çekmem o halleder:) bişey de demedi bana kendi dedi al izin raaht rahat emzir büyüt die ben de aldım meraklı deilim hiç çalışmaya kuzucumdan nası ayrılcam derdindeyim şimdiden:)
kız ne evham yapıyon her gün bi huy değiştiriyolar benimki de uyuyo kendiliğinden uyumuş ben yemek yerken:)

Back
X