2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ben yine geldim gerçi buralardaydım da işten güçten fırsat bulup yazamadım. geçmişe biraz baktım ben bekonun biberon ısıtıcısını kullanıyorum ben işteyken bizimkiler sağdığım sütüm onda ısıtıyolar çok memnunum çokta uyguna almıştım. sterilazatörü chiccodan almıştım oda çok iyi çıktı tavsiye ederim biberonda dr brawns kullanıyoruz.

bugünki 5. kakamızı temizlemek üzre huzurlarınızdan ayrılırkene
hepinize sevgilerimi
meleklere de öpücüklerimi gönderiyorum

benim oğlumda 2800 doğdu en son 6800 dü perşembe tekrar kontrolümüz var işe başladığım için sağdığım sütler yetiyomu yetmiyomu diye kilo takibi yapıcaklar 10 günde bakalım ne kadar alıcak

iyi diyosa dr iyidir wanna fazla incelemeye gelmezzzzzzzzz
hoşgeldn darksea
oğlan kucağımda da yazamıyım

niye sildin avatari ya.

slm kızlar ben yine geldim gerçi buralardaydım da işten güçten fırsat bulup yazamadım. geçmişe biraz baktım ben bekonun biberon ısıtıcısını kullanıyorum ben işteyken bizimkiler sağdığım sütüm onda ısıtıyolar çok memnunum çokta uyguna almıştım. sterilazatörü chiccodan almıştım oda çok iyi çıktı tavsiye ederim biberonda dr brawns kullanıyoruz.

kaynanan kesin onda isitmiyodur.:roflol:

cerenimo bi site bulduydu kolayeşya mı ne
çok ucuz yaaa
ben bi arzumun zamazingosundan aldım valla sterilizasyon olayı çok işime geldi yaa kaynatmaktan daha ii yımırta da pişiriyon sebze de haşlıyon biberon da ısıtıyon sempatiksalakcinni bi de bebişi emzirse tam süper olacak zira sabahtan beri emmedi yaaa ohaoldumsmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bide bebişi mi emzirse :roflol::roflol:
hacı ondan bulursan bağada söleeeee gerçi özgeyi tek dişi kalmamış cenevar onu emzirmek ne mümküüünnnn delikafadulden

Back
X