Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kiz fildir fildir doniy.
hemide elini de kurtario.![]()
maşalah maşallah
benimki dötünü oynatamiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anasi oynatsin diye bekliyodur.
ama ana anca hareme cariye ariyo.:roflol:
ben ne döndürecem kendi döndürsün
cariyesiz olurmu nan hele hele behlül:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam iste, daha donemeyen behlulu napsin cariyeler.
donecek, orasi burasi oyniycak ki cariyeler gelsin.kaydirigubbakcemile3
kızlar ya acıl bı cewap werın.oglumun ve benım sacımız dokuluyo.oglumda bı sacları yutuyo galıba cunku bezınde goruyom hep bısey olurmu ya
dr aradımda d wıt .eksıklıgınden dokulur dıyo getır dıyo ızmıttekı dr aradımda.bı akıl werın
kızlar ya acıl bı cewap werın.oglumun ve benım sacımız dokuluyo.oglumda bı sacları yutuyo galıba cunku bezınde goruyom hep bısey olurmu ya
dr aradımda d wıt .eksıklıgınden dokulur dıyo getır dıyo ızmıttekı dr aradımda.bı akıl werın
nası wuram gı yumusak kafası daha benım sacımı bıle yutmus demın gordumsıfıra vursana elif en güzelia.sa.s
normal bence dökülmesi ben kel oldum zaten kızında dökülüyordu şimdi durmuş
nası wuram gı yumusak kafası daha benım sacımı bıle yutmus demın gordum
normal bılıyom ama bezınden cıkıyo ya
allah iyiliğini versin wanna:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bi cariyeyi tespit edelimde ondan sonra oyar orası burası :roflol::roflol::roflol:
nası wuram gı yumusak kafası daha benım sacımı bıle yutmus demın gordum
normal bılıyom ama bezınden cıkıyo ya
canim normal dokulmesi ama yutmasi iyi degil tabi.
valla ben pokunu hic o kadar incelemedim. benim sacimida yutsa gorurum herhalde.akannehir
dogru, once bi cariyenize karar verseniz iyi olucak.kaydirigubbakcemile3