2009 Kasm Anneleri

kızlar ya acıl bı cewap werın.oglumun ve benım sacımız dokuluyo.oglumda bı sacları yutuyo galıba cunku bezınde goruyom hep bısey olurmu ya
dr aradımda d wıt .eksıklıgınden dokulur dıyo getır dıyo ızmıttekı dr aradımda.bı akıl werın

kızlar ya acıl bı cewap werın.oglumun ve benım sacımız dokuluyo.oglumda bı sacları yutuyo galıba cunku bezınde goruyom hep bısey olurmu ya
dr aradımda d wıt .eksıklıgınden dokulur dıyo getır dıyo ızmıttekı dr aradımda.bı akıl werın

sıfıra vursana elif en güzelia.sa.s

normal bence dökülmesi ben kel oldum zaten kızında dökülüyordu şimdi durmuş

kızımın uykusu var ağlıyo saat 10 da gelirim eşimle çay içem dizimde başlıyo hadi sonra görüşürük sayfam açık by

canim normal dokulmesi ama yutmasi iyi degil tabi.
valla ben pokunu hic o kadar incelemedim. benim sacimida yutsa gorurum herhalde.akannehir

allah iyiliğini versin wanna:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bi cariyeyi tespit edelimde ondan sonra oyar orası burası :roflol::roflol::roflol:

dogru, once bi cariyenize karar verseniz iyi olucak.kaydirigubbakcemile3

canim normal dokulmesi ama yutmasi iyi degil tabi.
valla ben pokunu hic o kadar incelemedim. benim sacimida yutsa gorurum herhalde.akannehir

dogru, once bi cariyenize karar verseniz iyi olucak.kaydirigubbakcemile3

inşallah oda olacak bu kaaa güzel kızlar arasında zor gibi görüniiiiiia.sa.s

yere yatırmıyom
sacları dokulup yuzune gelıyo okadar yanı
ama cıgerıne kacmaz bıldıgım kadarıyla yemek borusundan
ınsallah kotu bıse sokma nan aklıma
dr gıdecem hafta sonju
bıraz daha dıkkat edeyım agız bezına yaztık yzuuna falan

selam kızlaaarr
nere kayboldunuz yaa ay bu akşam aşkı memnu da yok ama neysee :)
epeydir giremedim evi taşıdım ancak yerleşebildim ayy ne zormuş yaa bebeylenn

ebiiiiiiiiiiiiş nediyooonn canıım öslediiiiiiiiiim
herkeş nereye gitmiş yaw
fatooooooooooooooo saa bişe dicediiiimm

anaaaaaaaaaaaaaaamm ebişim gelmişşşşşşşşşdelikafadulden çok ösledim yaa Şeniz
canımmm taşındın mııııııııı şu şuursuzlan konşu mu olduğunuz siz şimciiiiiiiiii delikafadulden

ayhh delırcem
hawalar duzelmedıkı kadın gelıp ewı temızlesın yaaa
cay koydum haydı gelın ıcelım kızlarrrr

Back
X